Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και πήρα το galaxy s4 θέλω να πάρω και μια θήκη.Θέλω να προστατεύει όλο το κινητό.

Μπορείτε να προτείνετε μία μέχρι 30 ευρώΑν είναι και λίγο παραπάνω δεν θα με πειράξει βέβαια.

• Moderators
Δημοσ.

Για δωσε περισσοτερες πληροφοριες. Flip type, wallet, silicon, pouch ή κατι αλλο?

Απο τις πιο ποιοτηκες που εχω στο Note 2 (αλλα φανταζομαι θα βγαινει και για S4) ειναι η Zenus Color Point. Γενικα δες της συγκεκριμενης εταιρειας, ειναι πολυ καλες. Δε θυμαμαι τιμη ομως οποτε αν βγαινεις εκτος budget αγνοησε το δευτερο σκελος του ποστ μου :)

Α και μην κανεις bumping please.

Δημοσ.

Μια σαν και αυτή που είπες οτι έχεις καλή μου φαίνεται.Γενικά δεν θέλω κάτι που να το καλύπτει συνέχεια αλλά μια θήκη που να το βάζω μέσα και όταν θέλω να το χρησιμοποιήσω να το βγάζω.

Δημοσ.

Πήγα και είδα αυτή που έγραψα παραπάνω και ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ!.Θήκη για 10ιντσο tablet ήταν.

Η πρώτη δερμάτινη που μου προτείνεις μου αρέσει αλλά απ'ότι είδα σε βίντεο αφήνει ένα σημαντικό κομμάτι του κινητού έξω απο τη θήκη άρα την αποκλείω.

Κάποια άλλη παρόμοια;

Δημοσ.

Η 2η που προτεινε ειναι ωραια θηκη και φαινεται καλη. Γοα οθονη μπορεις να βαλεις screen protector.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...