Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε εχω το ιδιο ρουτερ και δουλευει αρκετα καλα πανω στο ZTE.Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να ρυθμισεις κανονικα το ZTE και bridge mode αν θες,και στο tp link βαλε dynamic ip.Ετσι θα εχεις προσβαση στο ιντερνετ και απο τα 2,αρκει να δωσεις διαφορετικες ip π.χ στο ZTE 192.168.1.1 Και στο TP Link 192.168.0.1 δοκιμασε το ετσι το εχω και εγω....

Και screenshot Φιλε αυτα τα εχω κανει μ οτι τροπο υπαρχει οκ σινδεετε αλλα ιντερνετ δεν!!!!3 μερες εχω κανει τα παντα!!!

Δημοσ.

το ξαναλεω για το Lan του λαν γιατι δεν γινεται να μην πετυχαινει.αν το vdsl ρουτερ σου ειναι 192.168.1.1 τοτε το tp link βαλτο 192.168.1.254 και κλειστου τον dhcp.δεν πειραζεις τιποτα μα τιποτα σε ρυθμισεις στο ρουτερ παρα μονο την Ip και κλεινεις τον dhcp και φτιαχνεις το wireless.αν τα εχεις κανει σωστα πρεπει να εχεις ιντερνετ και ναμπορεις σε οποια απο τα δυο ρουτερ και να συνδεθεις να βλεπεις και το αλλο.

Δημοσ.

Τσεκαρα κ το οτε κ το tplink εχει τα τελευταια,φιλε μ μη σκας τοβω το χερι μ οτι εχει προβλιμα το tplink θα το παω αυριο να τους το σκασω στο κεφαλι,κ τηα σε ενοιμερωσω thanks παντος για το ενδιαφερον

Δημοσ.

Λεπον λεω,πηγα το εδωσα μ εδωσαν αλλο,το συνδεσα σε 2' το ρυθμισα σε 15' οπως ηθελα δουλευει μια χαρα,το αλλο ειχε προβλημα!!!!

Δημοσ.

Λεπον λεω,πηγα το εδωσα μ εδωσαν αλλο,το συνδεσα σε 2' το ρυθμισα σε 15' οπως ηθελα δουλευει μια χαρα,το αλλο ειχε προβλημα!!!!

αν δεν το εχεις κανει με bridge Να ξερεις οτι θα υπαρχουν 2 Nat  οποτε θα θες διπλα Port forward.κατα τα αλλα μια χαρα αφου στο αλλαξαν χωρις μα μου σου του.θα το παρει κανας αλλος αυτο το κοβω.:P

πολυ ευκολα τα αλλαζουν ολα για αυτο δεν ξερεις πλεον τι παιρνεις .απορω αν το τσεκαραν καθολου:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...