zax21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 παιδια εχω προβλημα να συνδεσω το μοντεμ του οτε με το ρουτερ tp link χρησιμοποιω στο ρουτερ την ρυθμιση pppoe βαζω τα pass και το user κανονικα αλλα παιρνει λαθος wan ip εχω δοκιμασει τα παντα αλλα δε παιρνει ιντερνετ το tp-link μηπως φταει το καλωδιο τα συνδεω με straight?
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 παιδια εχω προβλημα να συνδεσω το μοντεμ του οτε με το ρουτερ tp link χρησιμοποιω στο ρουτερ την ρυθμιση pppoe βαζω τα pass και το user κανονικα αλλα παιρνει λαθος wan ip εχω δοκιμασει τα παντα αλλα δε παιρνει ιντερνετ το tp-link μηπως φταει το καλωδιο τα συνδεω με straight? α.και με straight Παιζει.β.γιατι πηρες ρουτερ?τι θες να κανεις?κανονικα θα πρεπε να βαλεις bridge το zte και το tp link Να κανει κληση για να παρει αυτο την Ip.αν δεν μπορεις αυτο υπαρχει η λυση να χρησιμοποιησεις την Lan του tp link αντι για την wan αλλα πρωτα πες μας τι θες να κανεις για να καταλαβουμε.
zax21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 πρωτα πες μας τι θες να κανεις για να καταλαβουμε. Καλημερα κ ευχαριστω για το ενδιαφερον,θελω το μοντεμ του οτε να δινει ιντερνετ στο router τπ-λινκ ωστε οι υπολογιστες μεταξυ τους να συνδεονται μεσω του tplink (καλυτερο wi-fi bandwith )δλδ το μοντεμ να δινει ip sto router 192.168.1.2 μετα το tp-link να παιρνει την ip 192.168.1.2 και να κανει κληση τα user kai pass που του εχω δωσει και μετα τα pc ,ps3 μπλα μπλα να συνδεονται στο tiplink με ip 192.168.2.x
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Καλημερα κ ευχαριστω για το ενδιαφερον,θελω το μοντεμ του οτε να δινει ιντερνετ στο router τπ-λινκ ωστε οι υπολογιστες μεταξυ τους να συνδεονται μεσω του tplink (καλυτερο wi-fi bandwith )δλδ το μοντεμ να δινει ip sto router 192.168.1.2 μετα το tp-link να παιρνει την ip 192.168.1.2 και να κανει κληση τα user kai pass που του εχω δωσει και μετα τα pc ,ps3 μπλα μπλα να συνδεονται στο tiplink με ip 192.168.2.x ωραια υπαρχουν 2-3 τροποι να γινει αυτο.σου λεω και τους 3 α τροπος και ο πιο σωστος.κανεις bridge το vdsl router και το router κανει κληση Pppoe.θα πρεπει να εχουν διαφορετικες ip.επισης νομιζω πετυχαινει να εχειςκαι τελειως διαφορετικες ip.δηλαδη το vdslρουτερ μπορει να εχει 10.10.10.1 και το ρουτερ να εχει 192.168.1.1 β τροπος ο πιο ευκολος.το vdsl το αφηνεις οπως ειναι και συνδεεις το router απο την lan του και οχι απο την Wan του με το vdsl router.αν το vdsl router ειναι 192.168.1.1 τοτε το routerθα το βαλεις 192.168.1.254 και θα του κλεισεις τον dhcp.τα ενωνεις οπως ειπαν Lan to lan και οχι lan to wan και εισαι ετοιμος.παρακαμπτεις τα παντα απο το ρουτερ παιζει απλα σαν access point. γ.τροπο τον αφηνουμε γιατι ειναι ο χειροτερος ο πιο λαθοςκαι ο πιο παραξενος
zax21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 β τροπος ο πιο ευκολος.το vdsl το αφηνεις οπως ειναι και συνδεεις το router απο την lan του και οχι απο την Wan του με το vdsl router.αν το vdsl router ειναι 192.168.1.1 τοτε το routerθα το βαλεις 192.168.1.254 και θα του κλεισεις τον dhcp.τα ενωνεις οπως ειπαν Lan to lan και οχι lan to wan και εισαι ετοιμος.παρακαμπτεις τα παντα απο το ρουτερ παιζει απλα σαν access point. Εγω ομως θελω dhcp οποτε ο 2ος τροπος δν μ κανει λογικα
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Εγω ομως θελω dhcp οποτε ο 2ος τροπος δν μ κανει λογικα dhcp θα κανει το πρωτο το vdsl router.
zax21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 φιλε μου σου στελνω την συνδεσμολογια την εχει κανει ακριβος ετσι ενας φιλος απο εδω ο departed
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 στην πρωτη εικονα δεν θα πρεπε να βαλεις bridge αντι για route για να κανει κληση το tp link μετα?αν το αφησεις route τοτε την κληση θα την κανει το vdsl toy ote.???????????????
zax21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 στην πρωτη εικονα δεν θα πρεπε να βαλεις bridge αντι για route για να κανει κληση το tp link μετα?αν το αφησεις route τοτε την κληση θα την κανει το vdsl toy ote. ??????????????? Κ brige εβαλα παλι τπτ
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 για να μην σε παιδευει εγω προτεινω Lan to lan.το πιο ευκολο.
zax21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Λοιπον εβαλα το setup cd του tp link εκανα restor εκανα κ με static k dinamic k pppoe ολα μ τα βγαζει οκ στο παω να μπω ιντερνετ μ βγαζει θαυμαστικο πρεπει να εχει θεμα η' του οτε η' το tp link δεν εξιγιτε!
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 γιατι δεν το κανεις με Lan to lan να τελειωσεις σε 2 λεπτα?
zax21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Εχει θεμα το tplink δεν εξιγητε αλλοιος εκανα τα παντα ακομα κ να βαλω το adsl modem του οτε τπτ,περναω ολα τα τεστ στο cd εγαταστασης κ ας μ λεει το τεστ οτι περνω ιντερνετ δεν εχω κ μ βγαζει θαυμαστικο σηκωνω τα χερια ψιλα αυριο θα το επιστρεψω!
Taperakias Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Φιλε εχω το ιδιο ρουτερ και δουλευει αρκετα καλα πανω στο ZTE.Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να ρυθμισεις κανονικα το ZTE και bridge mode αν θες,και στο tp link βαλε dynamic ip.Ετσι θα εχεις προσβαση στο ιντερνετ και απο τα 2,αρκει να δωσεις διαφορετικες ip π.χ στο ZTE 192.168.1.1 Και στο TP Link 192.168.0.1 δοκιμασε το ετσι το εχω και εγω.... Και screenshot
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 απλα συνηθως ανδεν βαλεις bridge το vdsl router τοτε θα εχεις 2 nat.ενα του vdsl ρουτερ και ενα του tp link.Μετα θα θελει διπλα port forward η θα πρεπει στο vdsl routerνα γινει One to one nat γα να φυγει το nat απο εκει και να μην εχεις δυο κατα καποιο τροπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα