mylo Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 παίδια έχω ένα λογαριασμό μαίλ στη yahoo το οποίο δεν πολυχρησιμοποιώ και όταν προσπάθησα να συνδεθώ μου έβγαλε το εξής μήνυμα: συνδέεστε από μια συσκευη που δεν αναγνωρίζουμε, για την ασφάλεια του λογαριασμού σας, παρακαλούμε απαντήστε στην παρακάτω ερώτηση ασφαλείας. το θέμα μου είναι ότι εγώ πάντα από τον ίδιο υπολογιστή συνδέομαι και την απάντηση στην ερώτηση ασφαλέιας δεν τη θυμάμε καθόλου. τι μπορω ν κάνω τώρα?
SPANK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Ναι απλα εχει αλλάξεις προφανώς η ip απο την τελευταία φορα που ειχες μπει για αυτο στο ρωτάει , αμα δεν θυμάσαι την ερώτηση ασφαλείας στείλε τους ενα email και εξήγησε τους οτι δεν θυμάσαι την ερώτηση και οτι εσυ εισαι ο κάτοχος κτλπ να στο ξεμπλοκάρουν
SPANK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Εδώ εχει σχετική Site: http://io.help.yahoo.com/contact/index?locale=en_US&page=contact&srcContact=acct_care#help-option-email-icon">φόρμα , περίγραψε τους το πρόβλημα αναλυτικά
theoge1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα θα ήθελα μια βοήθεια έχω αλλάξει κινητό και δεν μπορώ να περάσω το e mail m θέλει κωδικό και τον ξέχασα και προσπάθησα να κάνω επαναφορά κωδικού αλλά εκεί είχα περάσει τον πρώτο μου αριθμό που δεν έχω άλλο και δεν θυμάμαι και την ερώτηση ασφαλείας τι μπορώ να κάνω η μπορώ να επικοινωνήσω με κάποιον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα