Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να παρω μια καρτα γραφικων αμεσα με περιπου τα λεφτα αυτης της καρτας γραφικων 20 ευρω πανω -κατω (Gigabyte Nvidia GTX 650 Ti (1GB, DDR5, 128Bit)) .Επισης για την οθονη 21.5' LG 22en33s-b ποια ειναι η γνωμη σας?Την οθονη την θελω να εχει περιπου αναλυση στα 1680x1050 η και παραπανω για games κυριως.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Νικος.

Δημοσ.

Πολυ ωραια αλλα Millennium γινεται να μου δειξεις κανενα link για LG ips?Ευχαριστω.

Fulgore1 ευχαριστω και εσενα.

edit: Επισης θελω στα games να παιζω με περιπου 1680x1050 αναλυσεις.Μην το ξεχνατε αυτο.

Δημοσ.

edit: Επισης θελω στα games να παιζω με περιπου 1680x1050 αναλυσεις.Μην το ξεχνατε αυτο.

Γιατί αν επιτρέπεται;

Οι περισσότερες είναι 1080p.

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/2896051/LG-23EA63V.html

ειναι η οθονη που μαζι με την Dell ultrasharp προτεινουν γενικα στο insomnia,αρκετα καλη τιμη για αυτα που προσφερει.Οπως ειπε και ο Millenium σε τετοιες οθονες παιζεις σε 1920x1080 φυσικα.Τελος θα ηθελα να συμπληρωσω οτι η 7790 προσφερει και 3 παιχνιδια δωρο οπως μπορεις να δεις και απο αυτο το link http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-VGA-PCI-X-7790-1GB-GDDR5-11210-00-20G.htm.Η επιλογη βεβαια δικη σου.Απλα βεβαια επειδη βγηκε προσφατα και η 760 που θα αντικαταστησει την 660ti(και με τιμη κοντα στα 245 μαλλον και την 670 )γιαυτο θα υπαρξει και μια μειωση των τιμων στα παλια μοντελα οπωτε θα σου προτεινα να το ψαξεις λιγακι μηπως βρεις και καμια 660ti σε προσφορα σε καποια καταστηματα λογω της 760.

Δημοσ.

το πιο πιθανο,αν και ισως καποια καταστηματα να βαλουν καμια προσφορα σε αυτες για λιγες μερες η για μερικα κομματια ποιος ξερει B)

Δημοσ.

Με βοηθησατε πολυ παντως και σας ευχαριστω και τους 2 σας.Η οθονη θα γινει σιγουρη αγορα LG-23EA63V.Τωρα η καρτα γραφικων μενει. 

Millenium: Δεν ξερω και πολυ καλα τι παιζει με τις οθονες.Απλα για τον λογο οτι παντοτε επαιζα σε αναλυσεις 1440x900 εχω τρελαθει. :P

EDIT: επισης ξερετε αν την οθονη την εχει καποιο μεγαλο καταστημα γιατι ενδιαφερομαι να την αγορασω με δοσεις?

Δημοσ.

Δόσεις κάνουν και άλλα "μικρά" καταστήματα. Ενδεικτικά το mgmanager , visionstudio , e-gate και ολοκληρόνοντας τα μεγάλα όπως λες you.gr , plaisio , public και τέλος e-shop.gr . Για να μην αποκλείσω και άλλα καταστήματα μπορείς να ελέγξεις όλα όσα έχουν την εν λόγο οθόνη στο skroutz.

Διαλέγεις την τιμή και το κατάστημα που σε συμφέρει.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.Ξερεις στις οθονες μεσα τι πράματα περιεχονται?Λογικα το καλωδιο HDMI? η πρεπει επιπλεον αγορα?

Δημοσ.

Οι περισσότερες αν όχι όλες, περιέχουν καλώδιο τροφοδοσίας, καλώδιο dvi και καλώδιο vga. Καλώδιο hdmi λογικά θα πρέπει να αγοράσεις.

Με μία αναζήτηση που έκανα φαίνεται να περιέχει μόνο καλώδιο vga και καλώδιο τροφοδοσίας.

Δημοσ.

Εγινε φιλε μου.Και κατι τελευταιο θελω να σε ρωτησω.Ξερεις με αυτη την καρτα γραφικων αν ειναι δυνατον το HDMI να το υποστηριζει γιατι εχω θυρα απο πισω αλλα δεν ξερω αν γινεται.Η καρτα γραφικων ειναι αυτη.(512MB GeForce 9500 GT) Παλια σχετικα.Απλα να ξερω αν γινεται να συνδεσω την οθονη με HDMI μεχρι να παρω την καινουρια καρτα γραφικων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...