loukasthiva Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 καλησπερα παιδια ειναι καινουριος στο forum... στο θεμα, πριν λιγες μερες και χωρις λογο (δεν πειραξα κατι) απο 12gb ram ο υπολογιστης μου αναγνωριζε 4gb . ηθελα καιρο να κανω ενα format και επι την ευκαιρια λεω να το κανω... το κανω κανονικα και παλι τα ιδια... 4gb ram και στα bios και στις επιδοσεις των windows αλλα.. στις ιδιοτητες του "υπολογιστη" λεει 12g ram (4gb ειναι δυνατη η χρηση).. windows εβαλα αυτα που ειχα και πριν που αναγνωριζε και τα 12gb ram windows ultimate x64 η μηρικη μου ειναι η gigabyte ud7.. reset στα bios εκανα και απο το κουμπι της μητρικης και απο μεσα απο τα bios. τα ρευματα τις ram στα bios ειναι ολα auto.. τον υπολογιστη τον εσβησα..εβγαλα και την μπαταρια της μητρικης για κανα 5λεπτο... αλλα τιποτα τι αλλο να κανω? ευχαριστω εκ των πρωτερων !
Millennium Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Τι OS έχεις; Δες και αυτό http://www.sevenforums.com/tutorials/66482-memory-set-maximum-amount-used-windows-7-a.html 1
loukasthiva Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 os? που το βλεπω αυτο? το εκανα και αυτο που μου εστειλες αλλα παλι τα ιδια... αλλα οταν εκανα επανεκινηση ελεγε 0 .. δεν ξερω τι αλλο να κανω.... ευχαριστω παντως....
venumis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Τι λειτουργικό έχεις εννοεί ο φίλος. Windows 7 ? Vista ? Xp ? 32 bit ή 64 ?
loukasthiva Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 win7 x64 ultimate το προβλημα το βρηκα... μετα απο ωρες ψαξιματος... εκανα αναβαθμιση τα bios αλλα την τελευταια ενημερωση απο την gigabyte δεν μου την αναγνωρισε..δεν την περναγε με τπτ.. εβγαλα τις ram τις εβαζα μια μια (2gb η καθε μια, 6gb συνολικα, ddr3) και δουλευαν ολες.. τις ξαναεβαλα ολες και ειχα 8gb.. μετα εβγαζα και εβαζα τις ραμ για να δω αν εχει χαλασει κατι στην μητρικη και οντως δεν δουλευουν δυο θεσεις... μπορω να κανω κατι? κριμα να εχω 12 και να βλεπει 8... ξενερωσα.. οπως σας εχω πει και πανω η μητρικη μου ειναι..gigabyte ud7.. ευχαριστω!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα