Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες μια και δεν το κατέχω καθόλου το θέμα webcam θα χρειαστώ την βοηθεια σας.

Χρειαζομαι μια webcam αποκλειστικά για χρήση scype. 

Ειναι για επαγγελματικό σκοπο οποτε υπαρχει η απαιτηση οι απεναντι να με βλεπουν και να με ακουν με όσο το δυνατόν καλύτερη ποιοτητα εικονας και ήχου ακομη και σε συνθήκες σχετικά χαμηλου φωτισμου.

Το budget δεν θέλω να ξεφύγει απο τα 40Ε και εννοειται ότι αν με καλύπτει και κατι κατω απο αυτό ακομη καλύτερα.

Περιμένω τις προτάσεις σας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.  

Δημοσ.

TurboX δεν πλησιαζω με την καμια.....

Μαλλον ή για 270 με βλέπω η για την 525....

Ευχαρισ΄τω για τις προτάσεις!!  :-)

Και εγώ έτσι έλεγα για turbo x αλλά τελικά έχει καλά προϊόντα. Δες τι αξιολογήσεις από τα links που σου έστειλα, είναι από χρήστες που τα έχουν δοκιμάσει ;)

Δημοσ.

Καλα τις αξιολογήσεις του πλαισιου της ξέρουμε.... κανε μια βόλτα και απο τα τροφοδοτικά τους να γελάσει και το παρδαλό κατσικι!

• Like 6
Δημοσ.

Καλα τις αξιολογήσεις του πλαισιου της ξέρουμε.... κανε μια βόλτα και απο τα τροφοδοτικά τους να γελάσει και το παρδαλό κατσικι!

Δεν είχα ποτέ turbo x προϊόν. Βασικά έχω 2 Mouse και είναι μια χαρά, τεσπα κάνε ότι θέλεις :)

Δημοσ.

Γιατι ρε τι εχουν τα turbo x?τσ τσ τσ τσ προκαταλληψεις.

• Like 2
Δημοσ.

Μακριά από webcams τουρμποχί. Έχω την ατυχία να συνομιλώ στο skype με δύο κατόχους. Έχουν απαράδεκτα μικρόφωνα που κάνουν αντίλαλο και βουίζουν, και η ποιότητα εικόνας είναι τραγική.

Δημοσ.

Δεν την δοκιμασα και πολυ .. αλλα μεχρι στιγμής φαινεται αψογη για τα λεφτα της ... και τα παει πολυ καλα σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου που με ενδιεφερε και πιο πολυ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...