screwvy Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Χαιρετώ! τις τελευταίες μέρες έχω ένα ξαφνικό θεματάκι με τον firefox.. επιλέγω κάποιο κείμενο, πατάω ctl+c ή δεξί-κλικ και Αντιγραφή, και αυτό δεν αντιγράφεται. Έψαξα λίγο στο google και λένε γενικά να κάνω reset, το έκανα, αλλά δεν βοήθησε. Επίσης λένε ότι μπορεί να προκαλείται αυτό από κάποιο πρόσθετο, αλλά εκκίνησα τον ff σε ασφαλή λειτουργία και δεν άλλαξε τίποτα. Αλλού διάβασα ότι μπορεί να έχω spyware και να πάω στο system32 να διαγράψω κάποια συγκεκριμένα αρχεία, αλλά αυτά δεν τα έχω, δεν υπάρχουν εκεί. Είναι παράξενο γενικά: το url μπορώ να το κάνω αντιγραφή, τώρα όπως γράφω αυτό το μήνυμα, τον Τίτλο Θέματος μπορώ να τον κάνω αντιγραφή αλλά το κείμενο που διαβάζετε τώρα δεν μπορώ να το κάνω αντιγραφή. Επικόλληση μπορώ να κάνω κανονικά πάραυτα. Είδα ότι υπάρχει topic με λύσεις/προβλήματα για firefox, αλλά είναι πάνω από 120 σελίδες, λυπηθείτε με! Δεν υπάρχει γενικά κάποιο τέτοιο θέμα με chrome πχ ή άλλη εφαρμογή... Καμιά ιδέα?
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Πολλα σιτε ειναι κλειδωμένα και απαγορεύουν την αντιγραφή, μηπως για αυτο, στο κανει σε ολα?? Απο εδω πχ μπορεις να κανεις αντιγραφή http://www.zougla.gr/greece/article/meteferan-as8eni-se-karotsa-agrotikou
Silverage Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Άμα είναι σε συγκεκριμένα μπορείς να απενεργοποιήσεις την javascript και μετά θα σε αφήσει.
screwvy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 niko, μπορώ να κάνω copy το κειμενάκι που υπάρχει στο Link που με έστειλες. Και αυτό το κάνει χειρότερο, με εκνευρίζουν τα πράγματα που δουλεύουν ή δεν δουλεύουν random! Απλά και εγώ το έκανα θέμα εδώ, γιατί μόλις τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να κάνω αντιγραφή κάποια κείμενα στον firefox, που τα έκανα κανονικά παλαιότερα και επίσης μπορώ να τα κάνω αντιγραφή σε άλλους browsers. Κάτι άλλο παίζει.. επίσης, κάτι άλλο που ξέχασα να αναφέρω είναι μαζί με την αντιγραφή, έχει σταματήσει να δουλεύει και το shift+f5 (που ανοίγει την επιθεώρηση στοιχείου του firefox) Η φάση είναι ότι αν αντιγράψω κάτι, και το έχω στη προσωρινή μνήμη του clipboard, και μετά πατήσω αντιγραφή σε κείμενο στον firefox (που έχω δει ότι δεν αντιγράφεται), τότε χάνεται από τη μνήμη του clipboard η προηγούμενη αντιγραφή που είχα κάνει..
NikosKallithea Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δωσε μας ενα λινκ να δούμε το κανει και σε μας
screwvy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 moviemaker, ναι, έχω την την τελευταία έκδοση. Θα ανεβάσω ένα βιντεάκι αν είναι για να το δείτε.
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 moviemaker, ναι, έχω την την τελευταία έκδοση. Θα ανεβάσω ένα βιντεάκι αν είναι για να το δείτε. Πρέπει να είναι bugs γύρνα στην 21 και δες αν σου κάνει το ίδιο.. μου κάνει και εμένα νούμερα παρόμοια..
NikosKallithea Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 μια χαρα ειναι η 22, δεν εχει κανενα προβλημα
screwvy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 έχω ανεβάσει το βιντεάκι εδώ Site: http://inspiringweb.net/firefox_fail.rar">πέρα ! Αν θέλετε, κατεβάστε το να δείτε. Αρχικά δείχνω το πώς δεν μπορώ να κάνω αντιγραφή από firefox και πώς το κάνω μια χαρά από chrome. Έπειτα, με το εικονικό πληκτρολόγιο, δείχνω ότι ok, πιάνει αν πατήσω ctl+f5 και κλείνει η καρτέλα, όταν όμως πατάω shift+f5 θα έπρεπε να ανοίξει η επιθεώρηση στοιχείου και δεν πιάνει..
NikosKallithea Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Αυτό ειναι κατι αλλο, για να σιγουρευτείς φτιαξε ενα νεο user στο firefox και κανε το ιδιο απο τα ιδια σιτε να δεις έφτιαξε Διαδικασια https://support.mozilla.org/en-US/kb/profile-manager-create-and-remove-firefox-profiles
screwvy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Nikos, καλή ιδέα αλλά δυστυχώς τίποτα.. ακόμα δεν μπορώ να κάνω αντιγραφή. έχω πατήσει και reset στον firefox αλλά ούτε αυτό μου έλυσε τίποτα. Είναι λίγο άπαιχτο το πρόβλημά μου, έτσι? Πραγματικά θα ήθελα να μάθω για ποιόν ακριβώς λόγο το κάνει αυτό.. Η αλήθεια ότι γενικά το σύστημά μου θέλει ένα φορμαρισματάκι αλλά δεν είμαι καθόλου έτοιμος να το κάνω αυτό ακόμα, λόγω δουλειάς και λόγω τόσων δεδομένων που πρέπει να εξασφαλίσω ότι όσα χρειάζομαι είναι σε backups.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Αυτο παντως ειναι λειτουργιά των windows και οχι του firefox (το copy paste εννοώ), δηλαδη κάπου αλλου ειναι το πρόβλημα, μηπως κανένας ιος δεν ξερω.
screwvy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 απεγκατέστησα τα πάντα από firefox -δεν το περίμενα, από τη στιγμή που δεν έπιασε ούτε το reset ff ούτε η δημιουργία και χρήση νέου προφίλ-, έκανα και ένα clean με το tuneup utilities που έχω και νομίζω σαν να διορθώθηκε το πρόβλημα.. ελπιζω να μου είναι ok μέχρι να μπορέσω να κάνω format. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα