Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η πρώτη μας είναι πιο γνωστή,και γίνεται και push pull αν θέλεις, οπότε την πιο φτηνή και οι δυο 8 ηεαδ πιπς έχουν..

Δημοσ.

Η πρώτη μας είναι πιο γνωστή,και γίνεται και push pull αν θέλεις, οπότε την πιο φτηνή και οι δυο 8 ηεαδ πιπς έχουν..

δηλαδή η HYPER 212 EVO συμφέρει περισσότερο να πάω για evo δηλαδή

Δημοσ.

Αιτιολόγησε το όμως κιόλας γιατι απο χαρακτηριστικά η EVO ειναι καλύτερη .. την έχεις ?

Δεν την έχω αλλά σκέφτομαι να την πάρω. Γενικά από τα reviews που έχω δει η true spirit είναι καλύτερη στην πράξη

πχ http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/coolermaster-hyper-212-evo_5.html#sect1

Δημοσ.

Από τις καλύτερες σε αυτά τα χρήματα η true.Έδειξες την Μ όμως όχι την "κανονική". Έχουν διαφορά  :)

Λάθος μου. Δεν το πρόσεξα. Η Μ πως τα πάει σε επιδόσεις σε σχέση με την απλή; 

Δημοσ.

ok σας ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά!!!

βασικα η evo κουμπώνει,χωράει στην sabertooth το λέω για να μην κάνει και βρίσκει πουθενά και την πατήσουμε!!!! 

Οποια απο τις 2 και να παρεις,ικανοποιημενος θα μεινεις.η true ειναι λιιιιγο καλυτερη σε επιδοσεις.

α και ξέχασα μπορείς να μου πεις κανέναν καλό ε και να είναι και όσο πιο πολύ γίνεται αθόρυβος fan για push pull!?

Δημοσ.

Δεν θα κερδισεις σχεδον τιποτα με Push pull.αντε 1-2 βαθμους.οποτε αντι να δωσεις κανενα 10ρικο για ανεμιστηρα για Push pull δωσε κανενα 40αρι για ψυχτρα.οριστε μια πολυ καλη που ειναι καλυτερη απο τις αλλες 2 ακομη και σε push pull Thermalright HR-02 Macho  39.10€

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...