Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Οπως αναφέρει και ο τίτλος το παραπάνω μηχανάκι έχει πρόβλημα με την Θερμοκρασία σε CPU.
Εχω καθαρίσει τις κουβέρτες από χνούδια, έχω αλλάξει πάστες μέχρι και fan καινούργιο έχω βάλει...
Οι θερμοκρασίες σταθερά είναι από 70 και πάνω σε κατάσταση αδράνειας...

Εχω ξεμείνει από ιδέεςhelpsmilie.gif, οπότε οποιαδήποτε συμβουλή θα μου ναι χρήσιμη. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αν δεν λειτούργησαν ολα αυτα στο να κατέβουν λίγο οι θερμοκρασίες και με δεδομένο οτι τα laptop (οτι και να ναι ) μετα απο λίγο ζεσταίνται πολύ + το καλοκαιράκι καλό θα ηταν να πας στην λύση μιας βάση με ανεμιστήρα απο κατω να ρίχνει λιγο τις θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Καλησπέρα

Οπως αναφέρει και ο τίτλος το παραπάνω μηχανάκι έχει πρόβλημα με την Θερμοκρασία σε CPU.

Εχω καθαρίσει τις κουβέρτες από χνούδια, έχω αλλάξει πάστες μέχρι και fan καινούργιο έχω βάλει...

Εχω ξεμείνει από ιδέεςhelpsmilie.gif, οπότε οποιαδήποτε συμβουλή θα μου ναι χρήσιμη. Ευχαριστώ

Μήπως αντί για πάστα είχε thermal pad?

Δημοσ.

Φίλε για laptop Toshiba το καλοκαίρι είναι εντάξει οι θερμοκρασίες σου, αν σε full load δεν ξεπερνά τους 90 που είναι και το όριο του πριν κλείσει τότε δεν τίθεται θέμα. Το δικό μου πέρσι όταν είχαμε 44 βαθμούς τον Αύγουστο και να το χτυπά ο ήλιος έφτανε τους 85-90 αλλά ποτέ δεν έκλεινε και σύμφωνα και με άλλους γνωστούς μου που έχουν Toshiba έχουν τις ίδιες θερμοκρασίες. Για εμένα προσωπικά αν δεν σου κλείνει τότε δεν έχεις πρόβλημα, διαφορετικά το πας για service.

Δημοσ.

80 σε αδράνεια όχι... να μού έλεγες 55-60 να πω εντάξει... Αγόρασε μια Arctic Silver 5 και στρώσε την με προσοχή σε CPU και GPU.

Δημοσ.

ξανά κοίτα μην δεν έκατσε καλά η ψύκτρα.

ΑΝ έχει thermal pad η gpu την αφαιρείς και προσθέτεις καινούρια.

αγόρασε και μια βάση και βάλε το επάνω

Δημοσ.

Καλησπέρα

Undervolting στον επεξεργαστη & underclocking στην vga*, εχεις κανει?

Ενας συνδιασμος CpuGenie + Throttlestop, θα κατεβασει @ 65C load

B)

*Αν διαμοιραζονται cooler cpu + gpu, κι εχεις το μοντελο με Αti 3470 vga,

τοτε ειναι αναμενομενο (...!) να καταληγει καπως "βραστηρας" το laptop.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...