Προς το περιεχόμενο

Sms

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ξέρετε κανένα site που να μπορείς να στείλεις μήνυμα onlin στο όνομα παραλήπτη να έχει το κινητό σου και άμα στείλεις μήνυμα να μην βάζει δικιά του υπογραφή π.χ. sent from website.gr

Γιατί ταλαιπωρούμε εδώ και ώρα για να στείλω ένα SMS  :unsure:

Δημοσ.

τσάμπα ρε άμα ήταν ε πει πληρωμή θα πήγενα στο περίπτερο να πάρω κάρτα ....

• Like 1
Δημοσ.

μπορει να σου εσπασε το κιν ρε φιλε που ξερουμε οτι δεν μπορεις να παρεις καρτα

δεν νομιζω να υπαρχει καποιο free που να μη βαζει τη υπογραφη του ή καποια διαφήμιση 

Δημοσ.

τσάμπα ρε άμα ήταν ε πει πληρωμή θα πήγενα στο περίπτερο να πάρω κάρτα ....

τζάμπας τέλος.

πήγαινε περίπτερο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αμα εχει Cosmote (ειτε ειναι whats up ή Cosmokarta) μπορεις να στελνεις 10 μηνυματα την ημερα δωρεαν μεσω ιντερνετ. Απλα ενεργοποιεις την θυριδα e-mail της cosmote μεσω μηνυματος, μπαινεις στην σελιδα mycosmos.gr και κανεις login με το password που σου ηρθε στο κινητο, πας πανω δεξια, εκει που λεει SMS και στελνεις το μηνυμα σου.

Απλα αυτος που θα το λαβει θα το λαβει απο τον αριθμο 54000 και στο τελος του μηνυματος σου θα εχει προσθεσει τον αριθμο σου.

Δημοσ.

Αμα εχει Cosmote (ειτε ειναι whats up ή Cosmokarta) μπορεις να στελνεις 10 μηνυματα την ημερα δωρεαν μεσω ιντερνετ. Απλα ενεργοποιεις την θυριδα e-mail της cosmote μεσω μηνυματος, μπαινεις στην σελιδα mycosmos.gr και κανεις login με το password που σου ηρθε στο κινητο, πας πανω δεξια, εκει που λεει SMS και στελνεις το μηνυμα σου.

Απλα αυτος που θα το λαβει θα το λαβει απο τον αριθμο 54000 και στο τελος του μηνυματος σου θα εχει προσθεσει τον αριθμο σου.

δοκιμασα αυτο που λες, επειδη εχω what's up, και δεν ειναι εφικτο. μου λεει οτι δεν εχω λογαριασμο αλλα δεν βλεπω και πουθενα την επιλογη να δημιουργησω νεο λογαριασμο. εισαι σιγουρος οτι γινεται και με what's up?

Δημοσ.

δοκιμασα αυτο που λες, επειδη εχω what's up, και δεν ειναι εφικτο. μου λεει οτι δεν εχω λογαριασμο αλλα δεν βλεπω και πουθενα την επιλογη να δημιουργησω νεο λογαριασμο. εισαι σιγουρος οτι γινεται και με what's up?

ναι, κι εγω whats up εχω. τον νεο λογαριασμο τον δημιουργεις μονο απο το κινητο σου. Αν θυμαμαι καλα στελνεις το γραμμα Ε στον αριθμο 54000 και μετα σου ερχεται μηνυμα ενεργοποιησης στο κινητο σου. Μετα μπαινεις στο site και κανεις login με username τον αριθμο του κινητου σου και password αυτο που σου ηρθε στο μηνυμα.

edit: βρηκα αυτο

http://www.mycosmos.gr/mycosmos/Terms%20and%20Conditions.htm

"Η εγγραφή στο e-mail των Υπηρεσιών COSMOTE γίνεται με την αποστολή από τον υποψήφιο χρήστη ενός SMS στον αριθμό 54000 με τις λέξεις Ε ή OPEN στον αριθμό 54000. Εφόσον το SMS του χρήστη περιέχει τα πιο πάνω στοιχεία η COSMOTE θα του στείλει ένα απαντητικό SMS με το οποίο πιστοποιείται η εγγραφή του και περιέχει τον κωδικό πρόσβασής στο e-mail του των Υπηρεσιών COSMOTE. Σε περίπτωση που στο αιτητικό SMS δεν περιλαμβάνονται τα πιο πάνω στοιχεία ο υποψήφιος χρήστης του mycosmos e-mail θα λαμβάνει ένα SMS με την ειδοποίηση ότι η εντολή που έστειλε δεν είναι έγκυρη. (ακολουθεί πίνακας με τις SMS εντολές που μπορεί να στείλει ο χρήστης)."

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...