GanjaStyle7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Εβαλα την GTX 660 & CRUSIAL BALISTIX 8 GB RAM , επομενη αγορα σκεφτομαι να ειναι ο νεος i5-4670k στην motherboard της GIGABYTE Z87-HD3, ενα συστημα υδροψυξης ENERMAX ELC240 WITH 2XT.B.SILENCE 12CM FANS, τροφοδοτικο εχω 650w της corsair με ενεργο pfc και 85% efficiency. Πιστευω ειναι καλες οι επιλογες μου... Καθε γνωμη και παρατηρηση-ιδεα ειναι δεκτη παρακαλω.
AMD Expert Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Εβαλα την GTX 660 & CRUSIAL BALISTIX 8 GB RAM , επομενη αγορα σκεφτομαι να ειναι ο νεος i5-4670k στην motherboard της GIGABYTE Z87-HD3, ενα συστημα υδροψυξης ENERMAX ELC240 WITH 2XT.B.SILENCE 12CM FANS, τροφοδοτικο εχω 650w της corsair με ενεργο pfc και 85% efficiency. Πιστευω ειναι καλες οι επιλογες μου... Καθε γνωμη και παρατηρηση-ιδεα ειναι δεκτη παρακαλω. Δεν ξέρω πολλά για την Intel,κάπου θυμάμαι πως διάβασα ότι οι Haswell (Intel 4- Series) κλοκάρουν λιγότερο απ'ότι οι προηγούμενοι (Ivy Bridge) και έχουν αυξημένες θερμοκρασίες.Κατά τ'άλλα δεν ξέρω
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Μητρική δες και την ίδια με X k U > http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4481#ov Άντε κ αργότερα ένα SLI και είσαι έτοιμος..
GanjaStyle7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Στο μυαλο μου εισαι Moviemaker αλλα θα το καθυστερησω λιγο....γιατι δεν υπαρχει πολυ μετρητο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα