Antwni Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Συμπτώματα: Κλείνει το pc ή μπαίνει σε αναμονή η οθόνη και σβήνουν τα φωτάκια του πληκτρολογίου ενώ ο υπολογιστής συνεχίζει να λειτουργεί. Γίνεται σε idle, πράγμα που σημαίνει ότι κάτι παίζει με την κάρτα γραφικών. Οι θερμοκραασίες idle είναι 50 βαθμοί.Λίγο υψηλές αλλά έχουμε και 30 βαθμούς θερμοκρασία δωματίου... (Το χειμώνα την έχω δει μέχρι 40-45 idle). Μπορεί να κλείσει και μέσα σε 20 λεπτά, μπορεί και μετά από 1 ώρα με την ίδια χρήση (1-2 καρτέλες ανοιχτές στο mozilla) Προσπάθειες: Αλλαγή πάστας (μικρή ποσότητα έβαλα για να μην ξεχειλίσει, μπορεί και λίγο λιγότερη από όσο πρέπει) mx-4 Ανέβασα το ανεμιστηράκι στο 80% (ναι έπαιρνε τα αυτιά λίγο ) αλλά η θερμοκρασία δεν έπεσε...μου φάνηκε παράξενο αυτό...στο default ήταν 25-30%.Τα ίδια.Κλείνει το pc ή μπαίνει σε αναμονή η οθόνη και λειτουργεί το pc. Κατέβασα τα ρολόγια σε πυρήνα και μνήμη κατά 150mzh και 100mhz αντίστοιχα αλλά δεν άλλαξε κάτι...Εδώ να πω ότι δεν ξέρω από overclock και underclock...δεν ξέρω δηλαδή αν χαμήλωσα πολύ ή λίγο τα ρολόγια... Μέσω msi afterburner τα έκανα... Η επόμενή μου κίνηση είναι το format (τώρα σε λίγες μέρες θα κάνω έτσι και αλλιώς και θα περάσω καινούργιους drivers) αλλά δε ξέρω αν θα αλλάξει κάτι... Μιλάμε για μια παλιά κάρτα γραφικών. Ati 2600xt Είναι 100% ότι φταίει αυτή γιατί με άλλη κάρτα γραφικών δουλεύει στρωτά ο υπολογιστής... Έχετε καμιά ιδέα εσείς? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
SPANK Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Αν με αλλη κάρτα δεν εχει πρόβλημα τοτε ουτε format χρειάζεται αν μπορεις δοκίμασε την και σε αλλο pc , αν κανει και εκει τα ίδια ισως να ειναι απλα στα τελευταία της
Antwni Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Thnx για την απάντηση... Και εγώ πιστεύω ότι είναι στα τελευταία της αλλά έλεγα μπας υπάρχει καμια λύση... Δεν υπάρχει σωτηρία δηλαδή?
SPANK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Αν την δοκιμάσεις σε αλλο υπολογιστή και κανει τα ίδια δύσκολα τα πράγματα μαλλον πρέπει να την κρατήσει για ενθύμιο , δοκίμασε της πρώτα ομως
Antwni Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Την έχω δοκιμάσει και κάνει τα ίδια δυστυχώς. Με κανα ψήσιμο σώζεται?
trek Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Αν έχεις κανα φίλο τεχνικό, με πιστόλι θερμού αέρα..κάντο Σε φούρνο, πρέπει να είσαι αρκετά τυχερός για να βρεις τον σωστό συνδυασμό χρόνου/θερμοκρασίας για να κάνεις δουλειά.
Antwni Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δεν ξέρω κανέναν δυστυχώς... Στο φούρνο δεν την βάζω γιατί εκεί μαγειρεύω και δεν το ρισκάρω... Στο πιστόλι θερμού αέρα πόση ώρα το κάνεις? Γιατί έχω ακούσει ότι μπορεί και να ξεκολλήσεις πυκνωτές με την θερμοκρασία...
Whitefanged Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Υποθέτω ότι είναι όλο μαζί παλιό το μηχάνημα. Υπάρχει επίσης περίπτωση να είναι το τροφοδοτικό. Δεν μας λες με τι κάρτα γραφικών έκανες τη δοκιμή. Αν έβαλες μια 7300 πχ, που καίει το μισό μπορεί να άντεξε το psu. Πολλές φορές πριν ψοφήσει μια κάρτα βγάζει artifacts πρώτα. Εσύ έχεις δει καθόλου artifacts? Πριν αρχίσεις τα μαγειρέματα δοκίμασε αν μπορείς και άλλο τροφοδοτικό.
Antwni Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Σορρυ που δεν είπα το υπόλοιπο σύστημα PSU:Corsair Gaming Series GS600 watt Mobo:Gigabyte GA-EP43C-DS3 CPU:Intel core 2 duo E6750 GPU:Ati 2400 pro (τωρινή) Έβαλα και ένα παιχνιδάκι (assasins creed) και έπαιξα μια χαρά για ένα 15λεπτο μετά το έκλεισα...αυτό που με παραξένεψε ήταν ότι δεν ανέβασε θερμοκρασίες...πήγε 60 βαθμούς ενώ θυμάμαι ανέβαζε και 80αρια...τώρα το λόγο δεν τον ξέρω...ίσως τώρα που το σκέφτομαι να είχα σε 80% το φαν Επίσης έτρεξα και occt στην gpu για ένα 5λεπτο και έφτασε μέχρι 80 βαθμούς η gpu... Artifacts δεν είδα για αυτό και μου φαίνεται παράξενο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα