arxaggelos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 To fb κάνει beta testing με την εφαρμογή του από τότε που βγήκε πρώτη φορά. Απλά τώρα το ανακοινώνει κι όλας. 1
Feregorn Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 μια που το βαλα 2 ωρες αργοτερα εκανα login εφυγε οπως ηρθε...αθορυβα υπαρχουν εναλλακτικες εφαρμογες για social networking που κανουν πολυ καλυτερα τη δουλεια τους Πες μας τες, να τις μάθουμε και εμείς...
stakeone Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Γιατί ρε παιδιά με συγχωρείτε κιόλας όλοι εμείς που το χρησιμοποιούμε δεν είμαστε ''beta testers'' κι ας μην το ξέρουμε....? Η εφαρμογή τελευταία άρχισε να γίνεται μεγάλος ρ@υφ1ανος και να μου την δείνει άσχημα... Να ζεί κανείς ή να μην ζεί (στο fb)??? Λέω τώρα εγώ
nikchris Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 H λυση ειναι απλη. 1) m.facebook.com bookmark στον browser 2) Facebook messenger (σοβαρη εφαρμογη) 3) SlkNotifications for Facebook (1.15€ στο Store) Με το 3) εχεις notifications για τα παντα, μεχρι και μηνυματα αν δε θελετε messenger. Φυσικα, Push notifications και δεν τρωει καθολου μπαταρια Μην ασχολειστε με την παπαροεφαρμογη. 1
Meraklis56 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Εγώ χρησιμοποιώ το friendcaster μαζί με το chat.Λίγο καλύτερη εφαρμογή απο την default.Πάλι όμως έχω υποψίες για battery drain.
kallair Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Εσείς που λέτε ότι σας τσακίζει την μπαταρία, είστε τόσο σίγουροι ότι φταίει το φβ ή το ότι δεν ελεγχτε τις ρυθμίσεις ώστε να ορίσετε εσεις το πότε θέλετε να ανανεώνει και για ποιες περιπτώσεις να σας ειδοποιεί; Προσωπικά παρατήρησα ότι από τότε που άλλαξαν τον κώδικα από html5, η εφαρμογή του facebook πετάει από κάθε άποψη. είχα κάνει φορματ στο κινητό μου για 2-3 μέρες και είχα αφήσει μέσα 3 εφαρμογές. Facebook messenger, facebook for android και το outlook ρυθμισμένο για να ελεγχει τα emails με push. Έκλεισα 2 μέρες με ανοιχτά τα δεδομένα και είχε μείνει 23% μπαταρία. Νορμάλ χρήση πάντα της συσκευής (zte v970, 1600mah μπαταρία).Οπότε πριν κατηγορήσετε μια εφαρμογή, δείτε πρώτα αν φταίει η εφαρμογή και όχι οι ρυθμίσεις που έχετε ορίσει..
nikchris Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Εσείς που λέτε ότι σας τσακίζει την μπαταρία, είστε τόσο σίγουροι ότι φταίει το φβ ή το ότι δεν ελεγχτε τις ρυθμίσεις ώστε να ορίσετε εσεις το πότε θέλετε να ανανεώνει και για ποιες περιπτώσεις να σας ειδοποιεί; Προσωπικά παρατήρησα ότι από τότε που άλλαξαν τον κώδικα από html5, η εφαρμογή του facebook πετάει από κάθε άποψη. είχα κάνει φορματ στο κινητό μου για 2-3 μέρες και είχα αφήσει μέσα 3 εφαρμογές. Facebook messenger, facebook for android και το outlook ρυθμισμένο για να ελεγχει τα emails με push. Έκλεισα 2 μέρες με ανοιχτά τα δεδομένα και είχε μείνει 23% μπαταρία. Νορμάλ χρήση πάντα της συσκευής (zte v970, 1600mah μπαταρία). Οπότε πριν κατηγορήσετε μια εφαρμογή, δείτε πρώτα αν φταίει η εφαρμογή και όχι οι ρυθμίσεις που έχετε ορίσει.. Καλα, βαλε κανα betterbatterystats και δες ποσα alarms και ποση μπαταρια τρωει και ξαναπες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα