koulouri Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Θελω να παρω κινητο και να μου κρατησει 2 χρονια οπως το s2 μου που καηκε χωρις λογο ( μητρικη )και επειδη δεν θελω να ειμαι κολλημενος με την samsung και να παρω το s4 διοτι βγαινουν πολλα καινουρια αξιολογα!Απλα εχω χασει λιγο την μπαλα με τα κινητα που κυκλοφορανε..high end, full HD οθονη, ανεξαρτητου μεγεθους ( οθονη ), οχι windowsPhone, οχι iphone..καμια προταση;Δεν ειναι ευκολο να παω στο plaisio για να τα δω ανοιχτα και στη vodafone που πηγα το s4 ηταν καμμενο και δεν ειχε πολλα high end demo
Razor7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Η' τρολλαρεις η αγοραζεις οτι κινητα βλεπεις στη διαφημιση,δεν εξηγειται αλλιως...
koulouri Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Οχι δεν τρολλαρω..απλα θεωρω στα 520€ του s4 μπορεις να βρεις ισως κατι καλυτερο με ισως τα ιδια ή λιγοτερα λεφτα!
iodna2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Μα καλά,πάλι της ίδιας εταιρίας θα πάρεις ? απαπαααα. Είσαι τελείως κολλημένος και καθόλου ψαγμένος. τζουζ! Ε μα πια!
x4lifefortech Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Site: http://www.skroutz.gr/s/2958503/HTC-One-32GB.html?from=manufacturer">ΤΟ προτείνω..
koulouri Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Site: http://www.skroutz.gr/s/2958503/HTC-One-32GB.html?from=manufacturer">ΤΟ προτείνω.. Θα το πουλησει ενας γνωστος μου 350€ για να παρει το gs4 Nομιζω θα το βγαλει και στο insomnia σε λιγο καιρο! galaxy note 2 Το εχει κολλητος και ειναι ΠΟΛΥ μεγαλο..
x4lifefortech Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Το HTC ONE είναι το καλύτερο android smartphone για πολλούς.
ektor7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Θελω να παρω κινητο και να μου κρατησει 2 χρονια οπως το s2 μου που καηκε χωρις λογο ( μητρικη ) και επειδη δεν θελω να ειμαι κολλημενος με την samsung και να παρω το s4 διοτι βγαινουν πολλα καινουρια αξιολογα! Απλα εχω χασει λιγο την μπαλα με τα κινητα που κυκλοφορανε.. high end, full HD οθονη, ανεξαρτητου μεγεθους ( οθονη ), οχι windowsPhone, οχι iphone.. καμια προταση; Δεν ειναι ευκολο να παω στο plaisio για να τα δω ανοιχτα και στη vodafone που πηγα το s4 ηταν καμμενο και δεν ειχε πολλα high end demo Ποτε αγόρασες το sgs2?
koulouri Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Πριν 2 χρονια και 10 μερες!( ακριβολογω γιατι εληξε η εγγυηση πριν 10 μερες + - 1,2 μερες )
ektor7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Πριν 2 χρονια και 10 μερες! ( ακριβολογω γιατι εληξε η εγγυηση πριν 10 μερες + - 1,2 μερες ) Επειδη ειναι γνωστό θεμα για τις καμένες μητρικες,καλο ειναι να πάρεις ενα τηλ. τη samsung και να τους εξηγισεις το πρόβλημα και πιθανο να σε βοηθήσουν,αφου δεν εχουν περάσει και πολλες μερες απο την εγγύηση!
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 ^^ Τρου, για κανε ενα check δειχνοντας γνωστης της καταστασης μπας και...
koulouri Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Πλεον εχουν περαασει σχεδον 15 μερες απο την ληξητι να παρω να πω;Καμια βοηθεια;αφου στην samsung στην Θεσσαλονικη το πηγα και δε μου ειπαν κατι... επισης το κινητο μου ειπε για 2 ετων οτι ειναι σε αψογη κατασταση και εξωτερικα απο σημαδια και εσωτερικα! πραγματικα δεν ειναι μονο τα λεφτα για το νεο κινητο αλλα κυριως το οτι δε χρειαζεσαι κατι καλυτερο αν εχεις gs2
vrwmiaris Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 ψάξου μήπως μπορείς να την αλλάξεις μόνος σου, αν γίνεται βέβαια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα