Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τακε σίγουρα δεν εκανες «τετακε» και έπεσες θύμα απατης. Όταν τα στικς των 128GB «ξεκινουν» από περιπου 80 ευρω, η τιμή που το αγόρασες έκανε μπαμ οτι ειναι στικ μουφα. Άρα επικοινωνησε με τον πωλητη για αμεσο refund.

Δημοσ.

Μάλιστα...Αν μπορέσω να το κάνω NTFS θα το χρησιμοποιήσω,Δεν νομίζω να κάνω κίνηση για επιστροφή.Άλλο προγραμματάκι να το προσπαθήσω εκτός από αυτό που πρότεινε ο αδικος υπάρχει;

Δημοσ.

Μάλιστα...Αν μπορέσω να το κάνω NTFS θα το χρησιμοποιήσω,Δεν νομίζω να κάνω κίνηση για επιστροφή.Άλλο προγραμματάκι να το προσπαθήσω εκτός από αυτό που πρότεινε ο αδικος υπάρχει;

Αν δεν μετατρέπεται σε ntfs όποιο πρόγραμμα και να χρησιμοποιήσεις δε θα στο φορμάρει σε ntfs.

Δες το link που παρέθεσα ή κάνε τη δοκιμή που αναφέρω στο ποστ #13 για να βγάλεις συμπέρασμα για τη ποιότητα του.

Δημοσ.

Επειδή αυτό το στικάκι θα με τρελάνει στο τέλος θα ήθελα μια τελευταία βοήθεια.Από χθές που έκανα προσπάθειες να το επαναφέρω σε NTFS κάποια στιγμή για άσχετο λόγο εγκατέστησα το "Pen Drive Data Recovery" στον υπολογιστή.Αναφέρω ότι εγκατέστησα αυτό το πρόγραμμα γιατί από τότε και μετά όταν πάω στο στικάκι για διαμόρφωση δεν μου επιτρέπει να την κάνω.Μου βγάζει ότι ο δίσκος έχει προστασία...Πώς το ξεπερνάω αυτό;Νατο κάνω τουλάχιστον FAT32 που το βλέπει η τηλεόραση...

Δημοσ.

γυρνα το πισω το συντομοτερο. εχει brickαρει σαν τα τηλεφωνα.

Γνωστο θεμα απο ανωνυμους κατασκευαστες οι τεραστιες χωτητικοτητες σε usb 2.0 (να υποθεσω). που με το πρωτο φορματ η αποπειρα για γεμισμα τιναζουν τα πεταλα.

Πιιιιιιιιιιιιιισωωω!!!!!

Δημοσ.

σορρυ που επεμβαινω , αλλα απ την στιγμη που δοκιμασες να παρεις 128αρη με 10τοσα ευρα . και λιγα εχεις τραβηξει μεχρι τωρα ..

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ας τα βάλουμε σε μια σειρά.

• Το NTFS υποστηρίζει αρχεία πάνω απο 4GB σε αντίθεση με το FAT/FAT32 που δεν τα υποστηρίζει.
  • Δες τι format υποστηρίζει η τηλεόραση σου. Συνήθως υποστηρίζουν ntfs και fat32 αλλά επιβεβαίωσε το.
  • Τέλος μέσα απο τα windows (ή με ειδικό software - βλ άδικος) κάνε ΠΛΗΡΕΣ format σε ntfs (ή fat αναλογα με το προηγούμενο). Οχι quick format.

Από εκεί και πέρα, όταν γράφεις «διαπίστωσα πως τα windows δεν μπορούσαν να το επαναφέρουν» τι ακριβώς εννοείς; Τι μήνυμα λάθους βγάζει; Που παρουσιάζεται η ανωμαλία; Αν δεν μπορείς να το περιγράψεις, ανεβασε εικόνα.

Τέλος να ρωτήσω κάτι λίγο διαφορετικό. Το στικάκι το αγόρασες απο γνωστό μαγαζί στην φυσιολογική του τιμή ή από κάπου στο internet (π.χ. ebay) σε πολύ καλή τιμή;

Εγώ θελω να κανω διαμόρφωση του εξωτερικού σκληρού απο ntfs σε fat32 αλλα δεν υπάρχει αυτή η επιλογη αλλα μόνο το exfat.

Τι να κανω;;;

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ θελω να κανω διαμόρφωση του εξωτερικού σκληρού απο ntfs σε fat32 αλλα δεν υπάρχει αυτή η επιλογη αλλα μόνο το exfat.

Τι να κανω;;;

GParted boot CD.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...