Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

usb 2-3 μετρα θα παιξει.αν πας παραπανω παρε με ενισχυση πως το λενε αυτο το καλωδιο που παιζει και 10 μετρα.υπαρχει και η λυση αλλα δεν ξερω ποσο θα παιξει το ανταπτορακι που ειναι 2 Usb se 1.το δινουν με τους δισκους για παραπανω τροφοδοσια.οποτε οτι χασεις λογω του μηκους του καλωδιου θα το κερδισεις ισως απο το δευτερο βυσμα.το ενα βυσμα ειναι τροφοδοσια μονο και ειναι κοκκινο το αλλο ειναι data+power και ειναι το κλασσικο μαυρο.

Δημοσ.

μακαρι! Το εχω δει στο youtube το κανουν πολοι... Ο μονος μου φοβος ειναι ο ανταπτορας wifi να μην εχει sma εξοδο...

Δημοσ.

σε wifi δεν εχω δει ποτε custom.συνηθως σε μικρες κεραιες ειναι sma σε μεγαλυτερες ειναι Ntype.αυτα τα 2 ειναι τα πιο γνωστα.

Δημοσ.

Eυχαριστω πολυ! Και εγω ετσι νομιζω το προηγουμενο απο αυτο μοντελο εχει φοτο με βγαλμενη την καιρεα που ειναι sma ετσι πρεπει να ειναι και αυτο δεν νομιζω να αλλαζει τπτ στην διαφορα των 2 dpi που εχουν

Δημοσ.

δεν εχω πετυχει custom βυσμα.ακομα και τα ρουτερ που εχουν ενσωματωμενη κεραια αν το ανοιξεις απο κατω εχει νομιζω fla βυσμα το λενε.οτι αλλο εχω δουλεψει ηταν παντα sma η n type .υπαρχει και tnc αλλα δεν εχω πετυχει ποτε.νομιζω καποια cisco φορανε.

Δημοσ.

Ηρθαν! Τελικα δουλευουν ολα ρολοι! με την yagi sημαδευοντας την αθηνα βρισκω 35+ δυκτια και 12+ξεκλειδωτα! Η μικρη καιρεα του ανταπτορα των 5 dbi πιανει μονο 2-3 δυκτια της γειτονιας!

Δημοσ.

Ηρθαν! Τελικα δουλευουν ολα ρολοι! με την yagi sημαδευοντας την αθηνα βρισκω 35+ δυκτια και 12+ξεκλειδωτα! Η μικρη καιρεα του ανταπτορα των 5 dbi πιανει μονο 2-3 δυκτια της γειτονιας!

οτι τα παιανεις βεβαια δεν σημαινει οτι θα παιξουν ολα τελεια.σε καποια πχ μπορει να εχεις καποιο θεμα η ασταθεια.επισης αν γυρισες την yagi απο την αλλη πλευρα θα πιασε αλλα δικτυα αφου ειναι κατευθυντικη και ουτο καθεξης.η μικρη η omni ειναι Omni.εκπεμπει γυρω γυρω .ειναι για αλλες χρησεις.η καθε κεραια για την δικη της χρηση.το κακο ειναι οταν μερικοι παιρνουν καρτες με πολλα mw και βλεπεις πανω να εχουν Omni ενω με λιγοτερα mw και με μια yagi,grid θα επαιζαν καλυτερα.και σου λυθηκε και η απορια οτι ειναι sma τελικα:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...