Προς το περιεχόμενο

http://mixidj.delta-search.com/ Προβλημα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν ανοιγω οποιοδηπωτε browser μου βγαζει αυτη την αρχικη σελιδα με διαφημισεις και λοιπα , ειναι καποιος ιος ;

Δημοσ.

Το κάνεις απεγκατάσταση απο τον πίνακα ελέγχου.

Το βγάζεις απο όλους τους browser, αν έχει εγκατασταθεί ως addon.

Σε όλους τους browser ξαναβάζεις αρχική σελίδα να είναι η κενή (about:blank) ή όποια άλλη θες.

Ξανα ορίζεις ως default μηχανή αναζήτησης αυτήν που είχες πριν.

Αν έχεις απορία με κάποιον browser πες.

Καλό είναι να κάνεις και ένα scan με το malwarebytes (μην ενεργοποιήσεις την επιλογή για την δοκιμαστική έκδοση pro).

• Like 1
Δημοσ.

Την βρηκα την ακρη , ευχαριστω τωρα ειμαι στο scan , η φαση ειναι οτι μια κοπελα κατεβασε ενα προγραμμα στο pc μου και πεταγε αυτη την βλακεια και δεν ειχα ιδεα τι εγινε . Αυτα τα κωλο addon ωρες ωρες ειναι πολυ μπελας.

και μια ψιλοασχετη ερωτηση , τι παιζει με το dell datasafe local backup ;

Δημοσ.

το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ , έχω δοκιμάσει τα πάντα (εκτός απο φορμάτ λολ) και δεν λέει να βγει με τίποτα.

με κάποιο τρόπο πρέπει να κάνει ρεστόρ και εμφανίζεται στον broswer.

Δημοσ.

το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ , έχω δοκιμάσει τα πάντα (εκτός απο φορμάτ λολ) και δεν λέει να βγει με τίποτα.

με κάποιο τρόπο πρέπει να κάνει ρεστόρ και εμφανίζεται στον broswer.

Τα παραπάνω που έγραψα τα έκανες; Όταν τα έκανες διορθώθηκε προσωρινά το πρόβλημα ή καθόλου; Ή δεν τα βρήκες καν εκεί που υποτίθεται πως έπρεπε να τα βρεις;

Δημοσ.

Τα παραπάνω που έγραψα τα έκανες; Όταν τα έκανες διορθώθηκε προσωρινά το πρόβλημα ή καθόλου; Ή δεν τα βρήκες καν εκεί που υποτίθεται πως έπρεπε να τα βρεις;

ναι όλα , μπορεί να μην υπάρχει στο πσ αλλά στον chrome (μόνο) ως αρχική σελίδα έχει delta ενω εγώ έχω google.gr , φυσικά όταν πατήσω home page παει στο google.... μόνο τότε.

Δημοσ.

Στις ρυθμίσεις του Chrome, στην αρχή της σελίδας έχει ρύθμιση για το τι θα γίνεται κατά την εκκίνηση/startup.

Είναι ρυθμισμένο να ανοίγει μια συγκεκριμένη σελίδα. Πάτα στο διπλανό κουμπί και σβήσε τη σελίδα της delta search.

Δημοσ.

Στις ρυθμίσεις του Chrome, στην αρχή της σελίδας έχει ρύθμιση για το τι θα γίνεται κατά την εκκίνηση/startup.

Είναι ρυθμισμένο να ανοίγει μια συγκεκριμένη σελίδα. Πάτα στο διπλανό κουμπί και σβήσε τη σελίδα της delta search.

εδώ ήταν το πρόβλημα , ξέχασα να αλλάξω τι θα γίνεται κατά την εκκίνηση.... αυτό είχε το delta.... έβαλα google.gr και ολα οκ,

να σε καλά ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...