Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, 

ξέρω οτι σίγουρα το έχετε ακούσει αρκετές φορές, διάβασα ανάλογα posts, αλλά πάλι λύση δεν βρήκα. Ας τα πάρω απο την αρχή... Λοιπόν, έχω ένα computer (σταθερό) το οποίο δεν είχε απολύτως κανένα πρόβλημα μέχρι προχθές, που ενώ ήταν ανοιχτός και εργαζ΄μουν, ξαφνικά έκλεισε η οθόνη και απο τότε δεν πέρνει σήμα να ανάψει πάλι. Όλα τα ανεμηστηράκια λειτουργούν, δοκίμασα άλλη κάρτα γραφικών αλλά πάλι τπτ. Όταν ανοίγω το computer δεν κάνει "μπιπ" όπως συνήθως. Δοκίμασα και έβγαλα όλες τις μνήμες και δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου. Έβγαλα την μπαταρία της ΜΒ τον αποφόρτισα, αλλα πάλι τπτ. Έχετε καμιά ιδέα για το πώς θα δω τι κάηκε για να το αντικαταστήσω???? Η mother board είναι αυτή (http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-8ipe1000-g_3x/) και επεξεργαστής Intel Pentium 4CPU 3.ooHz. Τα λαμπάκια μπροστά στον πύργο, ανάβει μόνο το κίτρινο και το πράσινο άναψε μόνο όταν έβγαλα τις μνήμες.  Η οθόνη λειτουργεί, την δοκίμασα σε laptop. Καμιά ιδέα για το τι έχει συμβεί και τι πρέπει να αντικαταστήσω??? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Όχι, αλλά κανόνισα με έναν φίλο να μου δανείσει το δικό του να δοκιμάσω. Άσχετο, αλλά αν εν τέλει είναι η μητρική, εσύ την πουλάς αφού είναι η ίδια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...