A_panM Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Γεια σας παιδια, ηθελα να ρωτησω το εξης, σε εναν υπολογιστη ενος φιλου έχει εγκατεστημετα τα ΧΡ, αν κανω εγκατασταση τα 7 θα υπάρχει η επιλογη για διατηρηση της παλια εκδοσης ωστε να μην χασω τα αρχεια, δηλαδη ο φακελος windows.old ???
veteranos123 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Ναι αλλά αυτή την στιγμή δεν θυμάμαι πως λέγεται. Νομίζω πατάς απλό setup και τα περνάει πάνω από το υπάρχων λειτουργικό.
A_panM Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δεν πειραζει αν δεν θυμασαι θα βρω την επιλογη.Το θεμα μου ειναι αν σιγουρα υπαρχει η επιλογη αυτη...
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Αν θυμαμαι καλα, οταν πατησεις προσαρμοσμενη εγκατασταση και σου βγαλει τον σκληρο, δεν διαγραφεις το διαμερισμα με τα XP και πατας κατευθειαν εγκατασταση πανω απο αυτο. Λογικα οταν γινει η εγκατασταση οταν πας στο "υπολογιστης μου" μεσα στον σκληρο, θα εχει εναν φακελο που θα λεγεται windows.old. 2
veteranos123 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Σωστά, προσαρμοσμένη εγκατάσταση λέγεται. 2
A_panM Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μετα από αρκετές ώρες προσπάθειας να κάνω φορμάτ δεν κατάφερα τίποτα...Μου εμφανίζει το παρκάτω σφάλμα.Τι μπορεί να είναι? Δοκίμασα αρκετές εκδόσεις των 7 να κάνω εγκατάσταση αλλα τίποτα.Παίζει ο σκληρός να έχει πρόβλημα?
rafail1994 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Ο υπολογιστής έχει κάποιο θέμα με το λειτουργικό του και κάνετε format ; ,τρέξε ένα chkdsk όπως λέει και το μήνυμα και ξανά δοκίμασε .Μπορεί να έχει πρόβλημα και ο δίσκος αλλά από αυτό το μήνυμα δεν μπορούμε να το καταλάβουμε πρέπει να τρέξεις το διαγνωστικό της εταιρίας του δίσκου
A_panM Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Ναι εχει θέμα.Δεν ξέρω τι έκανε ο κάτοχος του (φίλος μου) και δεν έμπαινε στα windows (vista) πιθανόν κάποιο αρχείο καταστράφηκε στο boot και είπα να κάνω φορμάτ.
rafail1994 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Επειδή στο αρχικό post λες για windows xp έχει μαζί και τα vista ;
A_panM Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 όχι.Μόνο τα vista είχε.Έκανα λάθως νομίζοντας ότι είχε ΧΡ....
A_panM Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Πως θα τρεξω διαγνωστικό για τον δισκο? Ποιες ειναι οι διαδικασίες? Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App
TheELF Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Βάλε τον δίσκο σαν δεύτερο στον δικό σου Η/Υ και τράβα τα αρχεία που χρειάζεται ο φίλος σου.μετά χτύπα ένα ξηγημένο φουλ πλήρες «φορμάτ» διαμόρφωση,ξανά βάλτον στον δικό του Η/Υ και κάνε καθαρή εγκατάσταση.Έτσι θα γίνει καθαρή σωστή δουλειά και θα κρατήσει και τα αρχεία του. Checkdisk που λέει και το μήνυμα έκανες;;;;; (και εδώ κράτα πρώτα τα αρχεία γιατί το checkdisk δεν καταλαβαίνει από αστεία μπορεί να σβήσει αρχεία που δεν του αρέσουν) Αν θες απλά έλεγχο,στην σελίδα του κατασκευαστή του δίσκου έχει προγραμματάκια ελέγχου που τρέχουν από cd ή usb και ελέγχουν τον δίσκο,αν τον βάλεις σε εσένα τον δίσκο υπάρχουν και εκδώσεις για windows που είναι ποιο εύκολα στην χρήση. 1
A_panM Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Πλέον δεν τον ενδιαφέρουν και πολύ τα αρχεία....Πάω να κάνω φουλ φορμάτ αλλά μου πετάει αυτό το έρρορ.Έκανα διαγραφή και διαμόρφωση των διαμερισμάτων αλλά συνεχίζει να μου πετάει το μήνυμα.
TheELF Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Βάλε τον στο δικό σου Η/Υ και κάνε του ένα Low level Format να στρώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα