Hal9000 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Το Nokia Lumia 925, το κορυφαίο μοντέλο της σειράς Lumia είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά, στα πλαίσια του συνεδρίου Build 2013 της Microsoft.Ξεκινώντας από την ποιότητα κατασκευής, το Lumia 925 διαφέρει σημαντικά από τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς μιας και για την κατασκευή του δεν έχει χρησιμοποιηθεί μόνο το πολυκαρβονικό πλαστικό στο πίσω μέρος, αλλά και το αλουμίνιο για το υπόλοιπο σασί. Το αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακό με τα δύο αυτά υλικά να δένουν αρμονικά και να δημιουργούν μια όμορφη διχρωμία. Τα κοινά στοιχεία του Lumia 925 με το Lumia 920 είναι αρκετά και ξεκινάνε από την οθόνη των 4.5' ιντσών, τεχνολογίας AMOLED και με HD ανάλυση 1280x720. Όπως πάντα, τα χρώματα είναι αρκετά όμορφα και σε συνδυασμό με την τεχνολογία PureMotion+, η θέαση της οθόνης ακόμα και κάτω από ήλιο αναμένεται να είναι πιο εύκολη από τα υπόλοιπα smartphones. Σημαντικές διαφορές με το 920 υπάρχουν στο βάρος και το πάχος της συσκευής οι οποίες είναι σημαντικά μειωμένες με βάρος 139 γραμμαρίων και πάχος 8.5 χιλιοστά έναντι 10.7 χιλιοστών χωρίς να δημιουργεί οποιοδήποτε πρόβλημα στο κράτημα. Στο εσωτερικό βρίσκουμε τον διπύρηνο επεξεργαστή Krait, χρονισμένο στο 1.5 GHz ο οποίος συνοδεύεται από 1GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου. Για ένα ακόμη κορυφαίο μοντέλο της σειράς Lumia, δεν υπάρχει δυνατότητα επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου με μια κάρτα microSD. Στο πίσω μέρος βρίσκουμε την κάμερα των 8mp η οποία στηρίζεται στην τεχνολογία Pureview, είναι η ίδια με αυτή του Lumia 920 και διαθέτει 6 φακούς έναντι 5 που διαθέτει το Lumia 920, μαζί με την παρουσία διπλού LED Flash. Τη ποιότητα των φωτογραφιών αλλά και των Full HD Video που μπορεί να καταγράψει η συγκεκριμένη κάμερα τα έχουμε δει ήδη σε αρκετές παρουσιάσεις και κυμαίνεται σε υψηλό επίπεδο. Μάλιστα η Nokia έχει προχωρήσει στην ανάπτυξη δικής της εφαρμογής λήψης φωτογραφιών και βίντεο η οποία μπορεί να αντικαταστήσει την προκαθορισμένη των Windows Phone 8 και να φέρει νέες δυνατότητες οι οποίες θυμίζουν τα Zoe του HTC One. To Lumia 925 τρέχει μια νεώτερη έκδοση των Windows Phone 8 η οποία έχει την προσωρινή ονομασία GDR2 και η οποία φέρνει χαρακτηριστικά όπως την αναβαθμισμένη υποστήριξη Google υπηρεσιών καθώς και την προσθήκη ράδιο. Η συσκευή αναμένεται στη χώρας μας τους επόμενους μήνες χωρίς να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, αν και με τιμή καλύτερη από την αρχική του Lumia 920. Με βάση την πρώτη μας επαφή, το Lumia 925 είναι σίγουρα το καλύτερο Lumia smartphone της Nokia και ίσως το καλύτερο από όλα τα smartphones της συγκεκριμένης πλατφόρμας. Δες το Nokia Lumia 925 στο GoGadget
tasos1995 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Απλά το κινητό τα σπάει....και η Vodafone το φέρνει με τα 32gb
Radiator Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 αντε να ερθει Ελλαδα,με λογικη τιμη και σχετικα γρηγορα...
theo58 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Σε σχεση με το 920, η καμερα εχει εναν εξτρα γυαλινο φακο. Το αποτελεσμα ειναι ακομα καλυτερες φωτογραφιες την μερα, περα απ τις ηδη φοβερες φωτογραφιες με χαμηλο φωτισμο. Καποια χαρακτηριστικα οπως το Smart Camera θα τα παρει και το 920 με το amber update (GDR2) 2
jimex Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Το θέμα είναι να κυκλοφορήσει όμως. Γιατί έχει δυο μήνες που ανακοινώθηκε. Αν είναι να φτάσει στις αγορές Σεπτέμβριο και Ελλάδα κατά Δεκέμβριο μεριά, ο ανταγωνισμός θα έχει παρουσιάσει μερικές δεκάδες καλύτερα με το ρυθμό που πάει και πάλι η νόκια χάνει το παιχνίδι, χαντακώνοντας για άλλη μια φορά τα αξιόλογα προϊόντα της... 1
gchris7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Ποιος ο λογος να παει να δωσει λεφτα κάνεις για ενα high end windows phone? Όμορφο και γρήγορο λειτουργικό, δεν λεω, αλλα τι να το κανείς ομως οταν εχει μηδενική υποστήριξη σε εφαρμογές συγκριτικά με iOS-android και hardware 3 χρόνια πίσω?
sta2 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 ενω τα apple (πλεον) εχουν το cutting edge της τεχνολογιας... 2
gchris7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 ενω τα apple (πλεον) εχουν το cutting edge της τεχνολογιας... Όχι άλλα τουλάχιστον έχει εφαρμογές. Τα windows phone τι έχουν? Να πάρεις κανένα φτηνιάρικο για κάποιον ψιλο-ασχετο με smartphone λόγο ευκολίας στην χρήση το καταλαβαίνω(εχω πάρει στην μανα μου και είναι μια χαρά), άλλα να δώσεις 400+ για high end δεν έχει νόημα. 1
privateer Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Όχι άλλα τουλάχιστον έχει εφαρμογές. Τα windows phone τι έχουν? Να πάρεις κανένα φτηνιάρικο για κάποιον ψιλο-ασχετο με smartphone λόγο ευκολίας στην χρήση το καταλαβαίνω(εχω πάρει στην μανα μου και είναι μια χαρά), άλλα να δώσεις 400+ για high end δεν έχει νόημα. Ποιές εφαρμογές σου λείπουν? Όσο για τα περί hardware 3 χρόνια πίσω απλά facepalm.gif 10
Radiator Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 μακαρι η νοκια να ανακαμψει,η μονη ευρωπαικη εταιρεια αναμεσα στα αμερικανακια και στους σχιστοματηδες... 1
blackkiller Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 1 GB RAM ΜΌΝΟ; Τι να την κανει παραπάνω.......??? Καλωσηρθες στον κοσμο των Windows Phone φιλε.... και 512 να εχε θα ερτεχε νερακι το λειτουργικό...... 5
gchris7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Ποιές εφαρμογές σου λείπουν? Όσο για τα περί hardware 3 χρόνια πίσω απλά facepalm.gif Θες να σου που μια μια ολες τις εφαρμογες που μου λείπουν? Ένα απλό widget(tile) με alarm έψαχνα και δεν είχε. Μπορω να σου πω οσα θες αλλά δεν εχει νόημα. Το θέμα με τις εφαρμογές είναι ο νούμερο 1 λογος που τα windows phone δεν έχουν ούτε το 5% της αγοράς. Απο hardware... 768 x 1280 είχε το S3 πριν 1.5 χρονο, 1gb μνημη ειχε το S2 πριν 2.5 χρονια, amoled ειχε το omnia 2 πριν 4 χρόνια... Προφανώς το hardware έρχεται σε δεύτερη μοίρα οταν έχεις καλό software, αλλά 400+ θα πας να δώσεις ρε παιδί μου...
privateer Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Θες να σου που μια μια ολες τις εφαρμογες που μου λείπουν? Ένα απλό widget(tile) με alarm έψαχνα και δεν είχε. Μπορω να σου πω οσα θες αλλά δεν εχει νόημα. Το θέμα με τις εφαρμογές είναι ο νούμερο 1 λογος που τα windows phone δεν έχουν ούτε το 5% της αγοράς. Απο hardware... 768 x 1280 είχε το S3 πριν 1.5 χρονο, 1gb μνημη ειχε το S2 πριν 2.5 χρονια, amoled ειχε το omnia 2 πριν 4 χρόνια... Προφανώς το hardware έρχεται σε δεύτερη μοίρα οταν έχεις καλό software, αλλά 400+ θα πας να δώσεις ρε παιδί μου... Ναι να μου τις πεις γιατί όταν λες οτι δεν βρίσκεις εφαρμογή για ξυπνητήρι είτε τρολάρεις είτε είσαι άσχετος. Πάρε ένα καλό http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/627-am/d19a5abb-3f65-490a-98bc-c11e278dfddd Καλά για το hardware περιμένεις σοβαρή απάντηση σε αυτά που λες? Πέρα του ότι συγκρίνεις διαφορετικά λειτουργικά (αυτο για τα περι μνήμης) με τελείωσες με το ότι το Omnia 2 είχε amoled πριν 4 χρόνια. Απλά ΛΟΛ. 6
gchris7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Ναι να μου τις πεις γιατί όταν λες οτι δεν βρίσκεις εφαρμογή για ξυπνητήρι είτε τρολάρεις είτε είσαι άσχετος. Πάρε ένα καλό http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/627-am/d19a5abb-3f65-490a-98bc-c11e278dfddd Καλά για το hardware περιμένεις σοβαρή απάντηση σε αυτά που λες? Πέρα του ότι συγκρίνεις διαφορετικά λειτουργικά (αυτο για τα περι μνήμης) με τελείωσες με το ότι το Omnia 2 είχε amoled πριν 4 χρόνια. Απλά ΛΟΛ. Nice, περίεργο που δεν το είχα βρει τότε που έψαχνα. Αν και με τετοιο όνομα που το δώσανε είναι και λιγο λογικό, lol. Πολύ καλό φαίνεται παντως. Βρες μου τωρα και μια εφαρμογή με αποτελέσματα στοιχήματος του ΟΠΑΠ και ενα checkpoint VPN client για την δουλειά και το πετάω android... Γιατί τόσο επιθετικός btw? Ούτε στην Microsoft να δούλευες. Cool. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα