michael92 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 VFM Ντάξει μπορεί να μην ήταν on par με την nvidia όπως τώρα αλλά ήταν πολύ πιο οικονομικές. Γενικά πάντως οι τιμές των GPU έχουν πάει στον θεό ανεξαρτήτως εταιρείας.
qsis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 έχουν ανέβει αυτό είναι αλήθεια , πάντως μέχρι να βγει η σειρά 7xx από την nvidia που είναι οι 6αρες κλοκαρισμένες και πιο φθηνές δε θα έλεγα ότι οι nvidia ήταν πιο vfm , ίσα ίσα στην ίδια κατηγορία χρημάτων αγόραζες χαλαρά μια χειρότερη nvidia και μια καλύτερη amd με τις 7xx μπορώ να πώ ότι τις βλέπω περίπου στα ίδια τις 2 εταιρείες και σε κάποιες περιπτώσεις ακριβώς στα ίδια (εξαιρώ πολύ ακριβά μοντέλα στυλ 780 , 7990, titan κτλ.. )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Εγώ ένα ξέρω πριν αγοράσει η AMD την Ati οι κάρτες της ήταν πραγματικό VFM. Τώρα λίγο πιο κάτω από τις nvidia παίζουν. φαίνεται ότι δεν πρόλαβες τις 9700/9800, X800/X850, Χ1800/Χ1850 και Χ1900/Χ1950 Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2013 από ThReSh
deesnider Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Το πόσο ευτυχισμένος νιώθω πάντως, που δεν παίζω ούτε πασιέντζα, δε λέγεται! 4+ χρόνια σύστημα (μέχρι να μού το στείλει στα θυμαράκια ο κεραυνός πριν από ενάμισι χρόνο περίπου), με μόνη hardware προσθήκη τους δίσκους που έβαζα κατά καιρούς. Ίδιος επεξεργαστής (E8400), ίδια κάρτα γραφικών (nvidia 7200/7300), ίδια τα πάντα και κανένα πρόβλημα. Όποιας ανάλυσης ή κωδικοποίησης ταινία κι αν βγήκε, από τότε που το έστησα, μέχρι που ψόφησε, την είδα χωρίς το παραμικρό κόλλημα. Οι δουλειές που έκανα και κάνω με τον υπολογιστή, ήταν και είναι κατά 99% ακριβώς οι ίδιες μέχρι σήμερα. Γιατί λοιπόν να αγχωθώ για το αν θα τα βγάλει πέρα το hardware; Επειδή ...γέρασε και βαρέθηκε; Φυσικά βγήκαν πολύ πιο γρήγορα μηχανήματα με την πάροδο τού χρόνου. Δε με απασχόλησαν όμως ποτέ, αφού πατάω σε πολύ συγκεκριμένη λογική: Με τον υπολογιστή κάνω την πλάκα μου, δε βγάζω το ψωμί μου, ώστε να με καίνε τα Χ λιγότερα λεπτά ή δευτερόλεπτα για την ολοκλήρωση μιας δουλειάς. Ακόμα και τώρα, με την ενσωματωμένη τού i5-2500 είμαι και σε ό,τι κι αν θέλω κάνω το οποίο εξαρτάται από την κάρτα γραφικών, δεν έχω αντιμετωπίσει ούτε το ελάχιστο εμπόδιο. Από αιτίες για να ανεβάζω την πίεσή μου, άλλο τίποτα...σιγά μην προσθέσω σ' αυτές και τα ...fps! 1
qsis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Ακόμα και τώρα, με την ενσωματωμένη τού i5-2500 τον i5 τότε γιατί τον πήρες αφού έκανες τη δουλειά σου ;
deesnider Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάτι μού λέει, ότι αυτό: ...μέχρι να μού το στείλει στα θυμαράκια ο κεραυνός πριν από ενάμισι χρόνο περίπου... μάλλον το προσπέρασες... τον i5 τότε γιατί τον πήρες αφού έκανες τη δουλειά σου ; ...εκτός κι αν η ερώτηση είναι «γιατί πήρα i5 αντί για κάποιο φθηνότερο». Αν είναι αυτή, πες το. Η απάντηση είναι έτοιμη και ιδιαιτέρως απλή.
vag.patrick Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 φαίνεται ότι δεν πρόλαβες τις 9700/9800, X800/X850, Χ1800/Χ1850 και Χ1900/Χ1950 ρε thresh....αυτες ηταν καθαρα ati...oxi amd-ati
qsis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 ...εκτός κι αν η ερώτηση είναι «γιατί πήρα i5 αντί για κάποιο φθηνότερο». Αν είναι αυτή, πες το. Η απάντηση είναι έτοιμη και ιδιαιτέρως απλή. απλά θέλω να σου δείξω ότι οι ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές και τα σχόλια που έκανες πιο πάνω για νεότερες gpu δεν ισχύουν για όλους
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 ρε thresh....αυτες ηταν καθαρα ati...oxi amd-ati ε αυτό λέει ότι οι καθαρές ΑΤΙ ήταν VFM μάλλον δεν θυμάται τις τιμές των καρτών που ανέφερα...
deesnider Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 απλά θέλω να σου δείξω ότι οι ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές και τα σχόλια που έκανες πιο πάνω για νεότερες gpu δεν ισχύουν για όλους Είπα εγώ σε κάποιο σημείο τού post μου, ότι όλοι έχουν τις ίδιες ανάγκες, ή ειρωνεύτηκα πουθενά - ποια ...σχόλια; - όσους παίζουν παιχνίδια; Αυτό που είπα ήταν σαφές: Εγώ αισθάνομαι τυχερός κι ευτυχισμένος που δε μ' ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, διότι αν μ' ενδιέφεραν, πιθανότατα θα είχα μπει στο τριπάκι να θέλω ν' αλλάζω κάθε τρεις και λίγο κάρτα γραφικών, προς αναζήτηση των απόλυτων επιδόσεων σ' αυτά, με αποτέλεσμα να ξοδεύω πολύ περισσότερα χρήματα για τον υπολογιστή μου, απ' όσα ξοδεύω όσα χρόνια έχω υπολογιστή και καλύπτω τις δικές μου ανάγκες μ' αυτόν.
sta2 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Είπα εγώ σε κάποιο σημείο τού post μου, ότι όλοι έχουν τις ίδιες ανάγκες, ή ειρωνεύτηκα πουθενά - ποια ...σχόλια; - όσους παίζουν παιχνίδια; Αυτό που είπα ήταν σαφές: Εγώ αισθάνομαι τυχερός κι ευτυχισμένος που δε μ' ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, διότι αν μ' ενδιέφεραν, πιθανότατα θα είχα μπει στο τριπάκι να θέλω ν' αλλάζω κάθε τρεις και λίγο κάρτα γραφικών, προς αναζήτηση των απόλυτων επιδόσεων σ' αυτά, με αποτέλεσμα να ξοδεύω πολύ περισσότερα χρήματα για τον υπολογιστή μου, απ' όσα ξοδεύω όσα χρόνια έχω υπολογιστή και καλύπτω τις δικές μου ανάγκες μ' αυτόν. τοτε γιατι γραφεις σε αυτο το thread? Μπηκες σε thread καρτας γραφηκων να πεις πως δεν σε ενδιαφερουν τα games...? 2
deesnider Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 τοτε γιατι γραφεις σε αυτο το thread? Μπηκες σε thread καρτας γραφηκων να πεις πως δεν σε ενδιαφερουν τα games...? Αν και δεν οφείλω να σου δώσω λογαριασμό, ούτε και να ζητήσω την άδειά σου, πριν γράψω σε οποιοδήποτε thread, από τη στιγμή που ούτε βρίζω, ούτε προσβάλω, ούτε ενοχλώ κανέναν*, σου έχω μια εύκολη απάντηση, έτσι για να μην παραπονιέσαι: Για χαβαλέ! Γιατί; Οι άλλοι που ...σφάζονται για το αν είναι καλύτερη η nvidia ή η amd λες και είναι μέτοχοι τους, νομίζεις ότι στην ουσία κάνουν κάτι διαφορετικό; Χαβαλέ κάνουν, ασχέτως αν κάποιοι απ' αυτούς νομίζουν λύνουν το κυπριακό. * Εκτός κι αν σ' ενοχλεί σε τέτοιο βαθμό το ότι δεν ενδιαφέρουν κάποιον τα games, ώστε επαναστατείς ακόμα κι όταν το ακούς (το 'χεις γενικά αυτό, με όποιον τολμάει να λέει δημοσίως ότι έχει διαφορετικά ενδιαφέροντα από 'σένα, ή ειδικά με τα games ξυπνάει ο Αττίλας μέσα σου; ) Εμένα πάντως δε μ' ενοχλεί ούτε στο ελάχιστο, το ότι εσένα σ' ενδιαφέρουν...έχεις τόσο την άδειά μου να παίζεις ελεύθερα, όσο και την ευχή μου για μεγάλα scores... Οκ γράψε λάθος τότε Έγραψα!!!
xristakis13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Radeon HD 7950 Boost vs GeForce GTX 760 διπλό, διαφορά fps Average 5,1% Average (1920x1080) 7,7% frametimes Average -12,2% πηγή: http://uk.hardware.info/reviews/4525/38/nvidia-geforce-gtx-760-review-boost-for-the-mid-range-segment-nvidia-geforce-gtx-760-vs-amd-hd-radeon-hd-7950-boost 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα