Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γεια σας Insomniacs.

πρόσφατα πείρα την Monitor-Tv Led 3D LG-DM2352 και την έχω συνδέσει με καλώδιο HDMI ενώ παλιότερα είχα συνδεδεμένη στο PC άλλη μια Tv-Monitor LCD Full HD την LG-FLATRON-M2262D, αυτή την έχω συνδεδεμένη με καλώδιο DVI αν θυμάμαι καλά.

Η κάρτα γραφικών μου είναι η ATI Radeon HD 5800 Series. Έχω κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις και τώρα έχω κεντρική την καινούργια φυσικά και σαν προέκταση έχω την άλλη.

Το ερώτημα μου είναι το εξής μπορώ να τις ρυθμίσω έτσι ώστε η μια οθόνη να δείχνει μια επιφάνεια εργασίας και η δεύτερη οθόνη να δείχνει μια άλλη επιφάνεια εργασίας και δεν εννοώ να αλλάζει μονο το background.

Περιμένω απαντήσεις , ευχαριστώ εκ των προτερων !

Δημοσ.

αυτο θα το δεις μεσα απο τις ρυθμησεις της καρτας γραφικων. σου εχει διαφορες επιλογες, οπως το να ειναι η μια συνεχεια της αλλης ετσι θα σου δινει την δυνατοτητα να κανεις και αυτο που θες.

• Like 1
Δημοσ.

το ιδιο desktop δεν σου έδινε την δυνατότητα να το κανεις με dublicate επιλογη μεσα απο τα settings της καρτας ??

Δημοσ.

Η nVidia 8400 GS υποστηριζει δευτερη οθονη;

Λογικά ναι,εχω λαπτοπ με nVidia 8400M G και παίζουν κανονικά ενσωματωμένη και εξωτερική(LG) οθονη ταυτόχρονα. 

Δημοσ.

Η nVidia 8400 GS υποστηριζει δευτερη οθονη;

κανονικοτατα. σε ενα απο τα pc αυτην εχω με δυο οθονες επισης.

Δημοσ.

δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας, αναλυση οθονης...και παιζεις μπαλα απο εκει. 

τι windows εχεις; οι οθονες με τι ειναι ενωμενες; vga, dvi;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...