adi32 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Αν εχω cosmote με 35ε παγιο παιζει τιποτα αλλο σε wind ή voda με παγιο 20-30ε και επιδοτηση για καλη συσκευη ?
kage Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 με φορητοτηα ναι http://www.insomnia.gr/topic/486219-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%84%CE%AE%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83/
nikoskon Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Σε κανέναν πάροχο δεν παίζει. Το πάγιο είναι αρκετά μικρό για να δικαιολογήσει γερή επιδότηση συσκευής. Γιατί δεν εξετάζεις αν αξίζει να μπεις σε αυτή την διαδικασία; Θεωρώ πως είναι προτιμότερο να πάρεις σκέτη την συσκευή που σου αρέσει από οποιοδήποτε Online ή μη κατάστημα, που σίγουρα θα την έχει σε φθηνότερη τιμή από ό,τι οι πάροχοι, και να παζαρέψεις με τον πάροχο που θα επιλέξεις, την τιμή του παγίου σου. Φθηνότερα θα σου έρθει. 2
ariannaki85 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 πολύ σωστά τα λεεί ο προλαλήσαντας-πάρε συσκευή ανεξαρτήτως και επίλεξε εκπτωση στο πάγιο αντί επιδότηση συσκευής για να κάνεις έτσι απόσβεση...πλέον παίζουν καλά πακέτα
bill1000 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 οι ελληνικες εταιρειες κινητης ειναι ελεεινες σ αυτον τον τομεα. στο εξωτερικο με παγιο 40-50 ευρω σου χαρισουν το S3... εδω οι μονες λυσεις ειναι να το παρεις σκετη συσκευη ή φθηνοτερα κ κατευθειαν πληρωμη απο σκρουτζ ή με ατοκες δοσεις απο καποιο απο τα γνωστα μαγαζια. δε συμφερει να πληρωνεις κ ενα τεραστιο παγιο για να σου χαρισουν μερικα ευρω.
morby Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Όντως φίλε μην περιμένεις πολλά στην επιδότηση συσκευής, πλέον έτσι όπως είναι τα πράγματα σε συμφέρει η έκπτωση παγίου για να γλιτώνεις χρήματα στο σύνολο μέσα στον χρόνο και να πάρεις εσύ την συσκευή που γουστάρεις. Πάντως γενικά καλές προσφορές νομίζω πως έχει η Wind, τσέκαρε το νέο πρόγραμμα το Wind W
YiannEle Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Όντως φίλε μην περιμένεις πολλά στην επιδότηση συσκευής, πλέον έτσι όπως είναι τα πράγματα σε συμφέρει η έκπτωση παγίου για να γλιτώνεις χρήματα στο σύνολο μέσα στον χρόνο και να πάρεις εσύ την συσκευή που γουστάρεις. Πάντως γενικά καλές προσφορές νομίζω πως έχει η Wind, τσέκαρε το νέο πρόγραμμα το Wind W αλλού μάλιστα διάβαζα ότι σε κάποιους με συνδυαστικές προσφορές τους έβγαινε και πολύ φθηνότερα το συγκεκριμένο Είναι ύπερπρογραμμα, συμφωνώ...
geekas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 παιζει με την cyta Που κολλάει η Cyta; Εγώ νομίζω οτι η μόνη εταιρία που έχει ψιλοκρατήσει τις επιδοτήσεις σε σχέση με τις άλλες, είναι η Wind
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα