Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ένα φίλο μου και προορίζεται, όπως λέει και ο τίτλος, για gaming χρήση. Είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικό!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Δεν ισχυει. Απλα θα φορτωνει λιγο πιο αργα.

Απο την αλλη με παζαρια στην ιδια τιμη πιστευω μπορει να βαλει εναν 7200rpm.

Δημοσ.

Δεν ισχυει. Απλα θα φορτωνει λιγο πιο αργα.

Απο την αλλη με παζαρια στην ιδια τιμη πιστευω μπορει να βαλει εναν 7200rpm.

Ναι. αυτό εννοώ ότι θα αργεί στα loading...

Δημοσ.

Ναι. αυτό εννοώ ότι θα αργεί στα loading...

Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να μειώσει ο δίσκος την απόδοση στα παιχνίδια. Τώρα, αν τα 1 - 2 δευτερόλεπτα παραπάνω θεωρούνται πάρα πολλά πάω πάσο...

Δημοσ.

Aν μπορει ο φιλος σου να παει εδω αξιζει http://www.skroutz.gr/s/3001179/Turbo-X-Furious-i533-875-2VRAM-i5-3230M-8GB-750GB.html

900 E για Turbo X με 3230 cpu ? Ε γελάει ο κόσμος ....

εκτός αν δουλεύεις στο πλαίσιο οπότε  καταλαβαίνω τα κίνητρά σου, αλλά όχι ότι δέχομαι και την τακτική που ακολουθείς 

Δημοσ.

900 E για Turbo X με 3230 cpu ? Ε γελάει ο κόσμος ....

εκτός αν δουλεύεις στο πλαίσιο οπότε  καταλαβαίνω τα κίνητρά σου, αλλά όχι ότι δέχομαι και την τακτική που ακολουθείς 

με προλαβες!

Δημοσ.

Η μόνη άλλη πρόταση για gaming laptop με 660Μ είναι το Υ580 της Lenovo αλλά πάμε στα 1000€ και ξεφεύγει από το budget.
Μια χαρά ποιοτικό σασί από τη Clevo φοράει το συγκεκριμένο Turbo-X πάντως, δεν είναι όλα μάπα στην κατασκευή όπως τα φθηνότερα μοντέλα.

Δημοσ.

Aν μπορει ο φιλος σου να παει εδω αξιζει http://www.skroutz.gr/s/3001179/Turbo-X-Furious-i533-875-2VRAM-i5-3230M-8GB-750GB.html

900 E για Turbo X με 3230 cpu ? Ε γελάει ο κόσμος ....

εκτός αν δουλεύεις στο πλαίσιο οπότε καταλαβαίνω τα κίνητρά σου, αλλά όχι ότι δέχομαι και την τακτική που ακολουθείς

Με έχει κουράσει αυτή η πιπιλα . Μου φαίνεται θα αναρτήσω στο τέλος μια φωτό απο την ΜΗ πολιτική μου ταυτότητα ώστε να πάψουν αυτές οι μ@λακιες απο κάτι τυπακια σαν του λόγου σου. Πάμε κυριε εξυπνακια , βρες έναν φορητό στην Ελλάδα που με λιγότερα ή τα ίδια χρήματα θα αποδώσει περισσότερο στα παιχνίδια . Περιμένω...Sent from my iPod touch using Insomnia
  • Like 3
Δημοσ.

Με έχει κουράσει αυτή η πιπιλα . Μου φαίνεται θα αναρτήσω στο τέλος μια φωτό απο την ΜΗ πολιτική μου ταυτότητα ώστε να πάψουν αυτές οι μ@λακιες απο κάτι τυπακια σαν του λόγου σου. Πάμε κυριε εξυπνακια , βρες έναν φορητό στην Ελλάδα που με λιγότερα ή τα ίδια χρήματα θα αποδώσει περισσότερο στα παιχνίδια . Περιμένω...Sent from my iPod touch using Insomnia

+1

• Like 1
Δημοσ.

Οι προτάσεις που κάνει ο liakjim είναι πάντα τεκμηριωμένες και νομίζω πως αν δεν αρέσουν σε κάποιον φίλο απλά δεν το αγοράζει , να λέγεται οτιδήποτε  απλά για εντυπώσεις απλά δεν το θεωρώ τίμιο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...