Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω στα χέρια μου ένα laptop ενός γνωστού μου το οποίο είναι HP Pavillion DV7 2120EV. Tο πρόβλημά του είναι στο πληκτρολόγιο και στο ποντίκι. Το πληκτρολόγιο πριν φορτώσει οποιδήποτε λειτουργικό δουλεύει κανονικά. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν φορτώσω κάποιο λειτουργικό. Δοκίμασα windows 8,7,XP, Linux Mint 15, Ubuntu 12.04, Fedora 18. Σε κανένα δεν δουλεύει ούτε το πληκτρολόγιο, ούτε το ποντίκι. Στα linux ubuntu, δοκίμασα σε terminal την εντολή xinput --list αλλά δεν αναγνωρίζει ούτε ποντίκι, ούτε πληκτρολόγιο. Πρέπει να χρησιμοποιώ μόνο ξεχωριστό ποντίκι και πληκτρολόγιο. Το Laptop μανίσιο είχε τα Vista και ο γνωστός μου, μου είπε ότι το πρόβλημα ξεκίνησε από την στιγμή που έβαλε τα 7. Όμως με ένα restart λέει άρχισε να δουλεύει. Τώρα τίποτα. Τι μπορεί να φταίει;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Το έκανα εχθές που άνοιξα το laptop για να το καθαρίσω επειδή είχε και πολύ σκόνη. Δυστυχώς ούτε έτσι έφτιαξε.

Δημοσ.

Αμα δεν δουλεύει ουσιαστικά σε κανενα λειτουργικό τοτε μάλλον θέλει αλλαγή , αλλα μπορεί να ειναι και καποιο εξάστημα η καλωδιοταινία επανω στην πλακέτα που επηρεάζει και το ποντίκι

Δημοσ.

Αμα δεν δουλεύει ουσιαστικά σε κανενα λειτουργικό τοτε μάλλον θέλει αλλαγή , αλλα μπορεί να ειναι και καποιο εξάστημα η καλωδιοταινία επανω στην πλακέτα που επηρεάζει και το ποντίκι

Γιατί όμως δουλεύει κανονικά στο Bios? Αυτό είναι που δεν μπορώ να καταλάβω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...