Προς το περιεχόμενο

[DDR3 RAM] KINGSTON 8GB KHX1866C9D3K2/8G 56,89€ @cosmodata

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Με 54 ευρω πηραμε απο you 2χ8GB, εδω ειναι 2 των 4gb

Δεν βλεπω καμια ιδιαιτερη προσφορα ομως, αφου και τωρα απο το 50αρικο ξεκινουν τα 8gb

http://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/f/46387/8GB.html?keyphrase=ddr3+8gb

(1866 βεβαια, αλλα οκ, δεν)

Δημοσ.

Ακομα χτυπαω το κεφαλι μου που πηρα μονο ενα module τον Δεκεμβρη απ το You.gr την Kingston 8gb/1600 στα 28€..............

• Like 1
Δημοσ.

Ακομα χτυπαω το κεφαλι μου που πηρα μονο ενα module τον Δεκεμβρη απ το You.gr την Kingston 8gb/1600 στα 28€..............

Να ξερες ποσες φορες το χτυπησα κι εγώ που πηρα μονο 16 για τον σταθερό και άλλα 16 για λαπτοπ (υπήρχε αντίστοιχη προφορά λίγο πιο ακριβά).

Δημοσ.

Δεν πειράζει.. Θα δώσω 55 ευρώ σε 11 κρέπες 49 στο feticcio που είναι και δίπλα.

Η 49 είναι η γλυκιά με τη σοκολάτα γάλακτος από πάνω? Θύμησέ μου. :)

Δημοσ.

όχι είναι αυτή που τα έχει όλα και στην γέμιση της έχει μέσα μια μπάλα παγωτό και φυσικά νουτέλα και σερβίρεται με φράουλες και μπανάνες,μήπως σου άνοιξα την όρεξη ???

ρε παιδιά πως βάζουμε το πλαίσιο της απόκρυψης κειμένου (spoiler)??

• Like 1
Δημοσ.

όχι είναι αυτή που τα έχει όλα και στην γέμιση της έχει μέσα μια μπάλα παγωτό και φυσικά νουτέλα και σερβίρεται με φράουλες και μπανάνες,μήπως σου άνοιξα την όρεξη ???

ρε παιδιά πως βάζουμε το πλαίσιο της απόκρυψης κειμένου (spoiler)??

Την ίδια λέμε. Παγωτό μέσα, νουτέλα (σοκολάτα) από πάνω.

Απλά πάνε 6 μήνες που έφαγα την τελευταία. Πρέπει να γυρίσω Ελλάδα ASAP για διακοπές μου φαίνεται. χαχα.

• Moderators
Δημοσ.

Οταν γυρισεις απο τις διακοπες σου, σε παρακαλω να θυμασαι οτι τοσο σχετικα με τα θεματα πραγματα μπορεις να τα λες με pm ή στην χειροτερη μεσα σε σποιλερ οπως εκανε και ο προηγουμενος. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...