Προς το περιεχόμενο

OUYA - Android powered gaming console

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Σχετικά με τα δωρεάν μεταφορικά:

Eligible items will display "FREE Shipping" next to their price. Items must be sold or fulfilled by Amazon to qualify toward reaching the $35 minimum purchase for free shipping by Amazon. Certain oversize and heavy items aren't eligible.

Canceling items, combining orders, or changing your shipping address, speed or preference might affect your order's free shipping eligibility.

• You can ship to a U.S. delivery address in the 50 states only.
  • You can ship to APO/FPO addresses only when they have a U.S. zip code.
  • You may find geographic shipping restrictions apply to particular products.

Note: Some items may not be shipped to Alaska and Hawaii using free shipping.

http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=201117690

Είσαι σε U.S.; Αν όχι, τότε δεν έχει δωρεάν μεταφορικά. 

Επίσης, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, κάνε μια έρευνα για τα OUYA και για τις δυνατότητές τους. Προσωπικά, δεν θα έλεγα ότι είναι για τον μέσο gamer. Πρέπει να ξέρεις ακριβώς τι παίρνεις (και τι ήταν μπαρμπούτσαλα από τις φανφάρες τους), για να είσαι έστω ok με αυτό που θα παραλάβεις. 

Δημοσ.

Προσωπικά, δεν θα έλεγα ότι είναι για τον μέσο gamer.

Τι εννοείς με αυτό?

Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με την κονσόλα γι'αυτό ρωτάω. 

Αν υπάρχει κάποιο link να διαβάσω που να εξηγεί κάτι παραπάνω μου κάνει και αυτό.

• Moderators
Δημοσ.

Εννοώ ότι όσο το έχω παρακολουθήσει από την εποχή του kickstarter μέχρι πριν μερικούς μήνες που έπαψα να ενδιαφέρομαι, αποκόμισα την εντύπωση ενός project-αρπαχτή, με πολύ προχειρότητα και επιπολαιότητα σε δηλώσεις (free the games) /ανακοινώσεις / αντιμετώπιση των backers/ σχεδιασμό console & χειριστηρίου/ campaigns για marketing ή/και εξασφάλιση "αποκλειστικών τίτλων" / κακή υποστήριξη των χρηστών της κονσόλας κλπ. 

Η κονσόλα, από την εικόνα που έχω, μπορεί να βρει χρήσεις ως εξής:

1) Να παίζεις (παλιά/κλασσικά) παιχνίδια με emulators.

2) Να παίξεις (free to try, ή/και να αγοράσεις) νέους indie τίτλους (έχει πολύ junk, δεν έχω δει "διαμάντια") ή 4-5 άλλους τίτλους που είναι multiplatform ήδη ή θα είναι time-limited exclusives,

3) Nα βάλεις ένα XBΜC επάνω και να το κάνεις media center (πριν μερικούς μήνες αυτό είχε μερική υποστήριξη -από ό,τι καταλαβαίνω τα παιδιά παραπάνω λένε ότι τώρα είναι καλύτερη η κατάσταση).

4) Nα το κάνεις root και να πειραματιστείς (με αυτό υπήρχαν θέματα αρχικά, δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι τώρα). ( δεν είναι κάτι που θα το κάνει ο κάθε gamer).

Πάντως, την επανάσταση που έλεγε ότι θα φέρει στο indie game development δεν βλέπω να την καταφέρνει. Είναι φθηνή κονσόλα, δεν έχει δυνατό hardware, δεν είναι όσο "ανοιχτή" υποστήριζε πως θα είναι, προορίζεται κυρίως για Android παιχνίδια (που τρέχουν και σε ένα σύγχρονο κινητό -και πιθανότατα αν έχεις τέτοιο μπορείς να το συνδέσεις και στην TV σου παρακάμπτοντας το OUYA), έχει το δικό της ανεξάρτητο Store (από όσο ξέρω δεν υπάρχει συνεργασία με το Google Play). Επίσης παίζει σε ένα market (android based consoles) όπου υπάρχει μεγάλος και αναμένεται μεγαλύτερος κατακερματισμός και είναι πολύ πιθανόν σύντομα (ή ήδη) να μην έχει user base που να δικαιολογεί ανάπτυξη παιχνιδιών για την console. 

Επίσης έχουν ανακοινώσει (δεν ξέρω με πόση σοβαρότητα) OUYA 2 για το 2014.

Προφανώς αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, που είναι αρνητική και ήδη έχω αποφασίσει να μην προβώ σε αγορά .Και, όσο αφηρημένη και γενική κι αν είναι η εικόνα του "μέσου gamer", δεν μπορώ να φανταστώ άτομα να διασκεδάζουν με νέα παιχνίδια σε αυτή την console. Όχι για παραπάνω από εβδομάδα τέλος πάντων.

Όπως και να 'χει, λέω το βασικό: Μην αγοράζετε κάτι βάσει ξέρω-γω μόνο της χαμηλής τιμής* ή ενός πομπώδους campaign/διαφημιστικού/review. Δείτε τι υπάρχει από παιχνίδια, πως λειτουργεί το store, εντυπώσεις από άλλους χρήστες 6 μήνες μετά την κυκλοφορία της κονσόλας, και βγάλτε μια πιο ενημερωμένη απόφαση.

PS. Αγορά από US πιθανότατα να έχει και σημαντικές πρόσθετες χρεώσεις (μεταφορικά, τελωνεία)

• Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως δεν είχα δει τις ανακοινώσεις που είχαν κάνει οι οποίες φαίνονται υπερβολικές.

Μόνο την αρχική ανακοίνωση την κονσόλας είχα δει και μου είχε μείνει σαν κάτι το οποίο αν το έπαιρνα απλά θα το φόρτωνα emulators για παλιά παιχνίδια ή για να βλέπω ταινίες και σειρές στην TV.

Δημοσ.

Εγω κυριως για xbmc το θελω οποτε δεν υπαρχει προβλημα, ξερει καποιος καμια καλη ιστοσελιδα που να το εχουν οικονομικα αποτι ειδα και το eshop ανεβασε την τιμη.

Δημοσ.

Βρηκα και αυτο το τουμπανο μονο στα 40ευρω με δωρεαν μεταφορικα,http://www.ebay.com/itm/Minix-NEO-X7-Quad-Core-Android-4-2-RK3188-Bluetooth-2GB-16GB-Google-Smart-TV-/271347447289?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item3f2d9175f9αλλα μου φενεται πολυ καλο για ναναι αληθινο, καποιος που ξερει καλυτερα απο ebay μπορει να πει την γνωμη του αμα ειναι να βαλω λεφτα στην χρεωστικη.

Δημοσ.

94.5% το feedback του πωλητη. Οπως και να εχει, δεν θα επαιρνα απο αυτον. 

Υγ: Ανοιξε ενα νεο θεμα, μη χαλας το παρον που αφορα το Ouya.

Δημοσ.

Την νέα τιμή του eshop την εχεις δεί? 109€ πιστεύω είναι πολύ καλή τιμή. Εγ΄ω το τσίμπησα, σαν βασική λειτουργία θα είναι XBMC με διαφορά το ποιο δυνατό Android TV Box.

Δημοσ.

Την νέα τιμή του eshop την εχεις δεί? 109€ πιστεύω είναι πολύ καλή τιμή. Εγ΄ω το τσίμπησα, σαν βασική λειτουργία θα είναι XBMC με διαφορά το ποιο δυνατό Android TV Box.

Για το xbmc ότι καλύτερο κυκλοφορεί :

The littleblackbox (linux)

OUYA(Android)

Gbox mx-2 midnight (Android)

Δημοσ.

Για το xbmc ότι καλύτερο κυκλοφορεί :

The littleblackbox (linux)

OUYA(Android)

Gbox mx-2 midnight (Android)

Με την τιμή του eshop 109€ είναι η καλυτερη επιλογή, το έχω 4 μερες τώρα και είναι πολύ δυνατό το XBMC πάει νερό μα όλα τα  online streaming addons και fulHD ταινίες απο τον 1GB σκληρό που έχω συνδέση τρέχω και το androidNAS όταν θέλω να δώ τον σκληρό δυκτιακά στο MACbook και έλυσα το πρόβλημα που με είχε πονοκεφαλιάση για bulletproof media player. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια με τους σκληρους δισκους τι παιζει? Τελικα ntfs υποστιριζει αμα δεν υποστιριζει ειναι μεγαλο προβλημα οι full hd ταινιες ειναι γυρω στα 20 gb.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...