lak10 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 στην dhl Μου λενε οτι δεν μπορουν να το δουν γιατι θα ερθει με ταχυδρομειο σαν απλο γραμμα
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 απο την ouya μουεδωσαν ενα tracking number που δεν το βρισκει η dhl τι να κανω εχει 10 μερες που το στειλανε Από όσο ξέρω πολλοί backers έχουν/είχαν αυτό το πρόβλημα (και όχι μόνο αυτό, όσο αφορά το shipping/tracking/extra costs/καθυστερήσεις αλλά τέλος πάντων). Θυμάμαι ότι κάποιος στα comments είχε δώσει και ένα work-around, αλλά δεν βρίσκω το σχετικό comment. Στο site του OUYA αναφέρουν αυτό στο FAQ (ίσως βοηθήσει) What if my tracking number isn't working? (...) If you live outside of the U.S., use this link to track your order: http://bit.ly/16Tdj8m [Note: For orders outside of the U.S., be sure to enter your tracking # in the second text box labeled ‘Item Cust_Ref’ field. It’s case-sensitive.]
lak10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 χιλια ευχαριστω. το μονο που λεει οτι εφυγε στις 25 Ιουνιου απο Honk Kong
chek2fire Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Εδώ η πλήρες λίστα με τα 750 game που είναι πλέον διαθέσιμα για την κονσόλα http://ouyaforum.com/showthread.php?18-List-of-Confirmed-OUYA-Games
lak10 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 παρελαβα χθες το ouya επαιαξα λιγο shadow gun ωραια γραφικα εχει ενα θεματακι με το frame rate του εκανα ρουτ του εβαλα και cwm αλλα ειναι πουλ μπλεξιμο αμα εχεις win8 δεν μπορεσα να να βλαω drivers και ετσι δανειστηκα το λαπτοπ του αδερφου μου με windows 7 και περασα το cwm αλλα εχω κολλησει δεν ξερω πως να κανω το adb να δουλεψει γιατι μονο μεσω adb μπορεις να κανεις boot στο recovery
chek2fire Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 το ouya το έχω παραλάβει εδώ και μια βδομάδα αλλά λόγο ελειψης χρόνου δεν είχα καταφέρει ούτε καν να ανοίξω το κουτί του. Σήμερα είπα να κάτσω να ασχοληθώ. με το που το ανοίγεις βρίσκεις και ένα κόκκινο label ενώ σε περιεχόμενο έχει ότι χρειάζεται για να βάλεις την κονσόλα να λειτουργήσει και να την συνδέσεις με την τηλεόραση δυστηχώς δεν σκέφτηκα ότι λόγο ότι την είχα παραγγείλει από Αγγλία ο αντάπτορας της μπρίζας δεν θα ταιριάζει στην ευρώπη. Μικρό το κακό καθώς παραγγειλα έναν αντάπτορα από eshop με 2 ευρά αλλά θα περιμένω τώρα για να έρθει ωστε να μπορέσω να την λειτουργήσω. 1
chek2fire Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Το σύνδεσα μια χαρά βρήκε και τον controller και το δύκτιο wifi με την μια έκανε και τις ενημερώσεις του,, και το γέλιο είναι τα μυνήματα που έβγαζε στις ενημερώσεις όιπως "keep calm" "add some sauce" και τέτοια Στα game τώρα έχει πάρα πολλούς τίτλους με τους καλύτερους νομίζω να βρίσκονται εκεί που είναι αποκλειστικά για το ouya. Επαιξα μερικά αρκετά εθιστικά arcade game αν και σε όποια είναι αρκετά απαιτητικά είχε frame drop. Περισσότερες εντυπώσεις ποιο μετά όταν θα έχω χρόνο να δω όλα τα χαρακτηριστικά της κονσόλας.
lak10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 καλα γελασα πολυ με τα μηνυματα στο firmware update ειδικα το τελευταιο μηνυμα
Votritis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Eμενα σαν παιχνιδοκονσολα με αφήνει αδιάφορο, αν κάποια στιγμή στο μέλλον μπορει να πάρει linux και να τρέχει αξιοπρεπώς τοτε με ενδιαφέρει σαν media station.
chek2fire Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Εχει διάφορους emulator αν και δεν το έχω ψάξει ακόμα αλλά τους έχω δει εκεί που είναι τα προγράμματα όπως έχει και mediaplayer και από τι είπαν έρχεται και ο vlc στην κονσόλα.
chek2fire Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Από σήμερα διαθέσιμο και το vlc για το Ouya http://ouyaforum.com/showthread.php?5124-VLC-Media-Player-for-Ouya-Moonlight-Studios Use this app to-Play your music and videos-Play music in the background while within other apps or anywhere-Play most common video files (In some cases upto 1080p)-See all your files as a library or in the directory explorer-If your Ouya supports your USB storage device VLC does too!
chek2fire Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Χθές εγκατέστησα τα περηφεριακά προγραμματάκια που έρχονται μαζί με την κονσόλα και αρχικά το kainy που κάνει stream τα παιχνίδια σου στην κονσόλα http://www.kainy.com/ έτρεξα το nba2k13 στο pc και μετά μέσω wifi το στρίμαρα στην κονσόλα που βρισκόταν στην τηλεώραση. Εχεί προβληματα ακόμα όπως είναι η ποιο χαμηλή ανάλυση που δείχνει στην τηλεόραση αν και ότι τόσο χάλια. Μετά υπάρχει το λογικό lag ανά διαστήματα λόγο και εκεί ότι στριμάρει αρκετές πληροφορίες και αυτές μέσω wifi και τέλος θέλουν remap όλα τα key στο gamepad για να έρθουν όπως είναι κανονικά. Μετά δοκίμασα το vlc αν και σε πολύ αρχικό beta στάδιο. το ποιο καλό όμως ήταν το πρόγραμμα που σου έχει όλους τους emulator μαζεμένους και που απλά του δηλώνεις τον φάκελο που έχεις τα rom για να τα παίξει. Θα επανέλθω μόλις πάιξω κάποιο game από εκεί. Τέλος εξερευνώ και τα παίχνίδια του που στην πλειοψηφία τους είναι απλά arcade game για να περνάει η ώρα.
lak10 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 εγω απολαμβανω το shadowgun παιχνιδαρα εχω κατεβασει ξεχωριστους emulators για snes και psone φυσικα και το plex για media server αλλα εχω συνδεσει με ethernet
forgotten Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 το πηρα και εγω ,μου σταληκε ωστοσο εκτος ε.ε και εδωσα και ενα 30ευρω στο τελωνειο ,(στη κυπρο οτι ειναι εκτος ε.ε περνα απο τελωνειο σιγουρα) εγινε ροοτ και εβαλα την clockwork αναμενω να βγουν custom rom και θα γινει εκτος απο android κονσολα και media player μου στοιχισε μαζι με το τελωνειο 120 ευρω καταραμενη dhl:P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα