kospas12345 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Καλημέρα, μου συμβαίνει το εξής κουλό. Πρόσφατα έφτιαξα ένα Pc με Part από παλιά PC και χρησιμοποιούσα το δικό μου για να τα δοκιμάσω αν δουλεύουν. Για την ακρίβεια ένα τροφοδοτικό δοκίμασα και μια κάρτα γραφικών. Αφού ολοκλήρωσα το Pc και έβαλα πια τα πάντα στην θέση τους, πήγα να ανοίξω το Pc μου και παρότι δούλευαν τα πάντα δεν είχα εικόνα. Ο δίσκος ακούγεται, η κάρτα γραφικών δουλεύει cd rom κτλ κανονικά. Όταν ανοίγω το Pc ΔΕΝ ακούω κανένα μπιπ. Υποψιάζομαι ή μνήμες ή Motherboard. Κάποιοι τεχνικοί που ρώτησα μου είπε άλλος north bridge, άλλος να τσεκάρω μνήμες... Εβγαλα τους δίσκους και δοκίμαζα τις μνήμες μια μια αλλά το μηχάνιμα ΔΕΝ έκανε κανένα μπιπ (ότι αναγνωρίζει μνήμες)... Τι πιστεύετε ότι μπορεί να παίζει? Να κάνω reset την μητρική? Καθοδηγήστε με αν μπορείτε. Ευχαριστώ
MaxPayne Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 οταν δεν ακουγονται beep δυστηχως φταει η μητρικη.μαλλον εχει βραχυκυλωσει.την πειραξες καθολου ?
kospas12345 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 οταν δεν ακουγονται beep δυστηχως φταει η μητρικη.μαλλον εχει βραχυκυλωσει.την πειραξες καθολου ? Δεν την πείραξα καθόλου. Απλά έβγαλα και έβαλα τα εξαρτήματα που σου λέω παραπάνω... Πιστεύεις ότι δεν έχει νόημα να την resetarw? Παλιότερα σε ένα netbook μου έκανε το ίδιο και φλασαρα τα bios χωρις οθόνη και έφτιαξε....
Thanos1972 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Κανε και reset και ξαναβγαλε τα ολα και ξαναβαλε τα και ξουμπωσε καλα τα καλωδια.τρωνε τετοια σκαλωματα οι μητρικες ωρες ωρες.και εγω σε παρομοια αλλαγη (βασικα μια ψυχτρα ειχα αλλαξει) ειχε μετα ακριβως τα ιδια συμτωματα.τα εβγαλα τα παντα απο πανω και μνημες και ολα,φυσιμα και τα ξαναεβαλα και εστρωσε.
kospas12345 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 RESET Να κάνω βγάζοντας την μπαταρία?
podarilos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Εχει ιδικο jumper για reset... Δες το manual. Επισης βγαλε τις ram και καθαρισε τις επαφες. Καθαρισε και την καρτα γραφικων σου και τις επαφες της με την μητρικη... Συμβαινουν αυτα... Αν δεν βρεις το jumper του reset βγαλε το pc απο την μπριζα και βγαλε την μπαταρια και αστο ετσι για 30sec να καθαρισει
kospas12345 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Εχει ιδικο jumper για reset... Δες το manual. Επισης βγαλε τις ram και καθαρισε τις επαφες. Καθαρισε και την καρτα γραφικων σου και τις επαφες της με την μητρικη... Συμβαινουν αυτα... Αν δεν βρεις το jumper του reset βγαλε το pc απο την μπριζα και βγαλε την μπαταρια και αστο ετσι για 30sec να καθαρισει Δυστυχώς δεν υπάρχει μανουαλ είναι πολύ παλιά.... θα κάνω αυτό με την μπαταρία.... και το jumberaki το έχω εντοπίσει...
rfc Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 παραπανω απο 30 δευτερα αστο χωρις τη μπαταρια. πατα και το power button μερικες φορες να ξεφορτισει τελειως, χωρις το ρευμα πανω βεβαια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα