Passionate Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Εγώ δεν θα διαφωνήσω με την οθόνη αλλά είμαι κατά των μεταχειρισμένων χωρίς εγγύηση. Αν έχει ακόμα τότε μαζί σου. Το θέμα είναι αφού σε καλύπτει, θες να ρίξεις τα χρήματα που περισσεύουν στο pc ή θα τα κρατήσεις για να πας διακοπες π.χ.
Millennium Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Έχω κάνει like στην πρόταση του passionate φίλε.Από κει και πέρα πάρε οτι σε φωτίσει ο θεός.Ανισορροπία θα χεις με 21.5'' οθόνη για το budget σου.
stelios1890 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 λεω να τα ριξω στο pc και μετα το καλοκαιρι να παρω μια καλη οθονουλα... διακοπες δεν παιζουν ας οψεται η δουλεια... λετε να εχω ανισσοροπια? παμε για μια τελικη προταση (μεχρι 1100 ευρω ο πυργος) ρε millenium με μια οθονη μεχρι 200 ευρα αλλα θα παει σιγουρα για μετα το καλοκαιρι... και κατι τελευταιο... να κανω αποπειρα να τον συναρμολογησω μονος? ειδα λιγο τα tutorials που παιζουν και λεω να δοκιμασω η λετε οχι?
Fulgore1 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Αν δεν παρεις οθονη τοτε εχεις +150 ευρο στην συνθεση του passionate που πας σε καλυτερη καρτα γραφικων και τροφοδοτικο.
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δες και αυτή την σύνθεση βρε Στέλιο να έχεις κ μια εναλλακτική στο κεφάλι σου. http://www.insomnia.gr/topic/491221-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-game-pc/?do=findComment&comment=52466351
stelios1890 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 παιδια ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια... ακουσα αυτο που μου λεει ο millenium περι ανισορροπιας και θα παρω και την οθονουλα... αυτη που πηρα θα την βαλω στο δευτερο pc το κοινοχρηστο... ευχαριστω παρα πολυ για τις προτασεις και τις συμβουλες σας παιδια σας ειμαι πραγματικα υποχρεος...
Millennium Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Καλά έκανες.Ανέβασε αν θες και καμμιά photo αργότερα όταν το στήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα