Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ δεν θα διαφωνήσω με την οθόνη αλλά είμαι κατά των μεταχειρισμένων χωρίς εγγύηση. Αν έχει ακόμα τότε μαζί σου. Το θέμα είναι αφού σε καλύπτει, θες να ρίξεις τα χρήματα που περισσεύουν στο pc ή θα τα κρατήσεις για να πας διακοπες π.χ.

Δημοσ.

Έχω κάνει like στην πρόταση του passionate φίλε.Από κει και πέρα πάρε οτι σε φωτίσει ο θεός.Ανισορροπία θα χεις με 21.5'' οθόνη για το budget σου.

Δημοσ.

λεω να τα ριξω στο pc και μετα το καλοκαιρι να παρω μια καλη οθονουλα... διακοπες δεν παιζουν ας οψεται η δουλεια... λετε να εχω ανισσοροπια? παμε για μια τελικη προταση (μεχρι 1100 ευρω ο πυργος) ρε millenium με μια οθονη μεχρι 200 ευρα αλλα θα παει σιγουρα για μετα το καλοκαιρι... και κατι τελευταιο... να κανω αποπειρα να τον συναρμολογησω μονος? ειδα λιγο τα tutorials που παιζουν και λεω να δοκιμασω η λετε οχι?

Δημοσ.

Αν δεν παρεις οθονη τοτε εχεις +150 ευρο στην συνθεση του passionate που πας σε καλυτερη καρτα γραφικων και τροφοδοτικο.

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια... ακουσα αυτο που μου λεει ο millenium περι ανισορροπιας και θα παρω και την οθονουλα... αυτη που πηρα θα την βαλω στο δευτερο pc το κοινοχρηστο... ευχαριστω παρα πολυ για τις προτασεις και τις συμβουλες σας παιδια σας ειμαι πραγματικα υποχρεος... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...