Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω ενα hp laptop g62 και εχει 1sim x 1gb + 1sim x 2 gb. Εγω θελω να του κανω μια αναβάθμιση αλλα μεχρι ποσα διαβαζει. Οι επιλογες που εχω σκεφτει ειναι:

α) να βγαλω το 1 gb και να βάλω ένα 4αρι συνολο 6gb (θα δω διαφορα απο τα 3 λετε?)

β) να βγαλω το 1 gb και να βαλω ενα 8αρι συνολο 10gb (θα τα αναγνωρισει και θα τα δουλέψει σαν 10?) (ειδα αυτη http://www.skroutz.gr/s/2218027/Kingston-8GB-DDR3-PC3-12800-CL11-204-Pin-SODIMM.html , θα μου κανει?

Δημοσ.

Αν θέλεις να δεις πραγματική διαφορά προσανατολίσου σε ssd και όχι στην μνήμη .. πάνω από 4GB θα δεις διαφορά μόνο σε εξειδικευμένες λειτουργίες - προγράμματα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω ενα hp laptop g62 και εχει 1sim x 1gb + 1sim x 2 gb. Εγω θελω να του κανω μια αναβάθμιση αλλα μεχρι ποσα διαβαζει. Οι επιλογες που εχω σκεφτει ειναι:

α) να βγαλω το 1 gb και να βάλω ένα 4αρι συνολο 6gb (θα δω διαφορα απο τα 3 λετε?)

β) να βγαλω το 1 gb και να βαλω ενα 8αρι συνολο 10gb (θα τα αναγνωρισει και θα τα δουλέψει σαν 10?) (ειδα αυτη http://www.skroutz.gr/s/2218027/Kingston-8GB-DDR3-PC3-12800-CL11-204-Pin-SODIMM.html , θα μου κανει?

πες το ακριβές μοντέλο του λάπτοπ

• Like 1
Δημοσ.

πες το ακριβές μοντέλο του λάπτοπ

Θα στειλω το βραδυ γιατι δεν το εχω μπροστα μου.

Παιδια εγω στα μονα που θελω να αυξησω ταχυτητα με την μνημη αν γινεται είναι, τα προγραμματα traktor & serato που παιζω μουσική και κανα videoeditor που φτιαχνω τα βιντεακια μου (sony vegas, premier).

Περι ssd: Επειδη θελω και μεγάλη χωριτικοτητα για να εχω ολα τα αρχεια μου μαζι, σκεφτομουν να πάρω το kitaki που βγαζεις το dvd και βαζεις δευτερο δισκο. Οποτε να παρω ενα κατοσταρικο γιγα ssd για λειτουργικο και apps και τον 320 που ηδη εχει, να τον εχω μονο για τα αρχεια. Θα αυξηθει η ταχυτητα ομως? Αν δηλαδη δουλευει το λειτουργικο και το εκαστοτε προγραμμα απο τον ssd αλλα το 720p αρχειο βιντεο που χειριζομαι στο vegas δεν θα καθυστερει και παλι την διαδικασια? ή δεν παιζει ρόλο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...