>-Nosakos<- Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει και τα φτύνει η gtx275, που την έχω τόσα χρόνια, οπότε αποφάσισα να αγοράσω καινούργια κάρτα. Λιγουρεύομαι την 770 gtx αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να σκάσω 400€ ,οπότε για κάτι άλλο στα 300+ που να με κρατήσει 2-3 χρονάκια σε καλά επίπεδα όπως πχ 7950 ή 760 αξίζουν? Η μήπως να περιμένω να πέσει η τιμή της 770 η στην τελική να περιμένω την σειρά 8(αν βγαίνουν μέσα στο 2013). Είμαι nvidia fun αλλά άμα ακούσω καλά επιχειρήματα το γυρνάω και σε Ati. btw έκανα check μόνο σε skroutz/ amazon καθώς δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο πιο φθηνό μέρος να κοιτάξω. -Η ανάλυση στην οποία είμαι είναι 1920-1080p
Prospector8 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Θα κανεις overclock?? Αν θες καλες επιδοσεις σε στοκ καλυτερα μια υλοποιηση της 760,αλλιως με 7950 με οc φτανεις πολυυυ ψηλα.. Κατσε να ερθουν και αλλες 760 στην Ελλαδα και βλεπεις..
>-Nosakos<- Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Στην αρχή δεν έχω σκοπό να κάνω overclock, μετά από κάνα χρονάκι και βάλε θα κάνω. Έχω ακούσει καλά λόγια για τις 7950 αλλά φοβάμαι τους drivers ,τόσα χρόνια με nvidia δεν είχα ποτέ θέμα με drivers σε αντίθεση με των Ati που όλο και σε κάποιο game θα χρειάζονταν να περιμένουν να βγει σωστός driver. Πάντως θα ήθελα να ρωτήσω έστω οτι έκανα την υπέρβαση θα άξιζαν τα εξτρα 100€ οι 770/7970? Δηλαδή αφού είναι 1/3 ακριβότερες θα έχουν και 1/3 καλύτερες επιδόσεις?
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Ναι αξίζουν οχι επειδή έχεις +1/3 καλύτερες επιδόσεις αλλά επειδή αλλάζεις "κλάση" από εκεί και πάνω.. Θα σου δώσω όμως την χρυσή συμβουλή.. Διάλεξε από εδώ και όποιο Ελληνικό κατάστημα την έχει ακριβότερα πες του να πάρει και βαζελίνη από το φαρμακείο.. Έχεις άριστο After sales και 3 μήνες να την δοκιμάσεις ουσιαστικά αφού μέσα σε αυτό το διάστημα μπορείς να κάνεις step up και πληρώνοντας την διαφορά και τα μεταφορικά να πάρεις μεγαλύτερη. http://eu.evga.com/products/prodlist.asp?family=GeForce%20700%20Series%20Family (για το step up διάβασε εδώ το έκανα εγώ και από 660 πήγα σε 770) http://www.insomnia.gr/topic/489386-step-up-rma-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-evga-%CE%B5%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%8C%CF%87%CE%B9-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF/ 3
venumis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει και τα φτύνει η gtx275, που την έχω τόσα χρόνια, οπότε αποφάσισα να αγοράσω καινούργια κάρτα. Λιγουρεύομαι την 770 gtx αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να σκάσω 400€ ,οπότε για κάτι άλλο στα 300+ που να με κρατήσει 2-3 χρονάκια σε καλά επίπεδα όπως πχ 7950 ή 760 αξίζουν? Η μήπως να περιμένω να πέσει η τιμή της 770 η στην τελική να περιμένω την σειρά 8(αν βγαίνουν μέσα στο 2013). Είμαι nvidia fun αλλά άμα ακούσω καλά επιχειρήματα το γυρνάω και σε Ati. btw έκανα check μόνο σε skroutz/ amazon καθώς δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο πιο φθηνό μέρος να κοιτάξω. -Η ανάλυση στην οποία είμαι είναι 1920-1080p Η 760 και η 7950 είναι απο τις πιο σωστές επιλογές βάση της τιμής που έχουν.και αυτα που μπορούν να προσφέρουν. Απο εκει και πάνω σε καμία περίπτωση δεν θα δεις το ανάλογο UP τιμής (σειράς) σε UP επιδόσεων. Αν σε κράτησε ως τώρα μια gtx 275 πιστεύω οτι και μια 7950 θα σε κρατήσει ανάλογα. Η 7950 είναι στις περισσότερες των περιπτώσεων λίγο καλύτερη απο την 760. Επειδή όμως ο καλύτερος παράγοντας είναι το vfm για εμένα και αυτες οι δυο κάρτες παίρνουν άριστα σε αυτον τον τομέα επέλεξε την πιο φθηνή. "Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα" λένε. Απορώ που υπάρχουν ακόμα κάποιοι που λένε για τους drivers της Ati !! Αυτο είναι πλέον αρχαίο ! Μια χαρά drivers εχει η Ati. *ΑΝ θέλεις το όλο σκηνικό να το παίξεις με απόλυτη ωριμότητα περίμενε την σειρά 8xxx της Ati και απο εκει και πέρα αποφασίζεις. 5
>-Nosakos<- Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Αν και δεν παίζω πολλά games το πιο πρόσφατο που θυμάμαι είναι metro LL που είχε θέμα με τις ati , οπότε δεν τα λέω στον αέρα. . Παρ' όλα αυτά βλέπω οτι η 770 είναι 200€!!! πιο πάνω! Οπότε ίσως πρέπει να περιμένω λίγο και μετά αν δεν έχει γίνει κάτι να δοκιμάσω τη λογική του Moviemaker με το step up η να πάω κατευθείαν σε ati 8xx.
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Αν και δεν παίζω πολλά games το πιο πρόσφατο που θυμάμαι είναι metro LL που είχε θέμα με τις ati , οπότε δεν τα λέω στον αέρα. . Παρ' όλα αυτά βλέπω οτι η 770 είναι 200€!!! πιο πάνω! Οπότε ίσως πρέπει να περιμένω λίγο και μετά αν δεν έχει γίνει κάτι να δοκιμάσω τη λογική του Moviemaker με το step up η να πάω κατευθείαν σε ati 8xx. 760 SC είναι ..
>-Nosakos<- Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Ναι λέω η 770 gtx που έχει 400€ είναι 200€ πιο πάνω(διπλάσια τιμή)!! απο την 760 (SC) που έχει 210€ . 1
Millennium Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Αν και δεν παίζω πολλά games το πιο πρόσφατο που θυμάμαι είναι metro LL που είχε θέμα με τις ati , οπότε δεν τα λέω στον αέρα. . Και το tomb raider είχε σε nvidia κ.ο.κ Περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν για κάτι τέτοιο αφού η amd είναι πιο κοντά στις εταιρίες αυτή τη περίοδο.
GP7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Αυτή η "πιπίλα" με τους drivers μου φαίνεται τουλάχιστον αστεία. Τα είπε και ο venumis πιο πάνω, αλλά πραγματικά θέλω κι εγώ να καταθέσω την προσωπική μου εμπειρία μιας και το θέμα αυτό θύγεται σχεδόν σε καθημερινή βάση. Αυτή την περίοδο και μόνο τρέχω όχι μία, ούτε δύο, αλλά ΠΕΝΤΕ κάρτες ΑΤΙ/AMD.. Την 7950 μου, την 6870 του αδερφού μου, την 6870 στο πατρικό μας, μια 5570 του πατέρα μου και την 5650 mobility στο λάπτοπ. Ε λοιπόν ούτε μια φορά δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα με καμία από τις πέντε. Ποτέ δεν έχω κάνει clean uninstall drivers από bios (δε χρειάστηκε), και κάθε φορά απλά περνάω τους καινούριους πάνω από τους παλιούς εδώ και χρόνια. Ούτε κι έτσι είχα πρόβλημα ποτέ. Ούτε bsod από driver failure, ούτε θέματα σε παιχνίδια, πραγματικά τίποτα. Όπως επίσης πιο παλιά είχα μία 9800GT και μια 6200 le της n'vidia, με τις οποίες επίσης ποτέ δεν υπήρξε ποτέ κανένα πρόβλημα. Δεν λέω πως δεν υπάρχουν κάπου κάπου άτομα που αντιμετωπίζουν κάποια στιγμή κάποιο μικρό θεματάκι με drivers, αλλά όπως και να το κάνουμε τα προβλήματα αυτά έχουν περιοριστεί σε τεράστιο βαθμό -και αν κάτι λάθος προκύψει, σχεδόν πάντα διορθώνεται ταχύτατα και από τις 2 πλευρές-. Αλίμονο αν κανείς ισχυρίζεται ότι η n'vidia ή η amd έχει "κακούς" drivers εν έτει 2013. 2
Thanos1972 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Για τα προβληματα με τους drivers ευθυνεται κυριως ο χρηστης οταν γινεται η αλλαγη καρτας γραφικων και ελαχιστες φορες η καρτα γραφικων εαν ειναι χαλασμενη. 2
ilias81 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Παντως παιδια οσο αφορα τους drivers που λενε μερικοι οτι μονο η ATI εχει θεματα...ας μπει τωρα καποιος κιολας στο σαιτ τις nvidia να δει τι χαμος γινεται με τους drivers...ολοι εχουν πανω drivers προ εξαμηνου γιατι ολοι οι τωρινοι ειναι ειναι δραμα..κ δεν παιζει ολοι αυτοι που κανουν παραπονα εκει μεσα να εχουν προβλημα στο πως να καθαρισουν τους παλιους drivers..Εγω ειμαι κατοχος nvidia αλλα η αληθεια να λεγεται.
Millennium Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Πάνω σε αυτό που λες. Nvidia 320.18 WHQL Display Driver is Damaging GPUs Έχουνε βγεί άλλοι βέβαια.
qsis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Πάνω σε αυτό που λες. Nvidia 320.18 WHQL Display Driver is Damaging GPUs Έχουνε βγεί άλλοι βέβαια. εδώ ολόκληρες γενιές ξεκληρίζονται με την nvidia εγώ όμως δε μασάω έχω driver 2ετιας για τις 2 πράσινες που μου χουν απομείνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα