escalator3 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλαβώ γιατί δεν μπορεί η κονσόλα να συνδεθει...τελείωσε η μπαταρία στο χειριστηριο την αλλαξα και μπηκε σημερα...λεω θα ήταν απο αυτό, τώρα ξανά τα ίδια....δοκίμασα και με ενα καλώδιο ethernet που έχω τίποτα...test connection κάνω και μου λέει να ανοιγωκλείσω το ρούτερ και οτι φταίει το ρουτερ αλλα ιντερνετ έχω κανονικά εγώ και στο κινητό μου με το wifi.....ειναι πίσω στην κονσολα οπως την κοιταμε φατσα απο την πισω μερια,αριστερα απο το καλωδιο που συνδειει την κονσολα με την τηλεοραση μια αλλη υποδοχη η οποια ειναι φωτισμενη κοκκινη,μηπως παιζει ρόλο αυτό? Ούτε μήνα δεν την εχω την κονσολα....τι γινεται?
tool1983 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Αυτο που βλεπεις με κοκκινο αν δεν κανω λαθος ειναι PDIF θυρα και δεν εχει σχεση. Το μοντεμ φανταζομαι το εκανες ρεσταρτ,αφου το βλεπει δε νομιζω να ειναι κατι σοβαρο. Στο κανει καιρο ή μονο σημερα;
escalator3 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 μου το κανει καμια βδομαδα,σημερα μπηκε και τωρα δεν μπαινει....
tool1983 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Για τσεκαρε λιγο αυτο http://support.xbox.com/el-GR/xbox-live/connecting/connection-error-solution
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα