Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα έχω και εγώ ένα ps1 με τσιπ που τα τελευταία 10 χρόνια δούλευε καλά αλλά τώρα πλέον όταν βάζω cd κάνει έναν θόρυβο και δεν το διαβάζει τι μπορώ να κάνω ποιο είναι το πρόβλημα 

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MMpamphs είπε

Καλησπερα έχω και εγώ ένα ps1 με τσιπ που τα τελευταία 10 χρόνια δούλευε καλά αλλά τώρα πλέον όταν βάζω cd κάνει έναν θόρυβο και δεν το διαβάζει τι μπορώ να κάνω ποιο είναι το πρόβλημα 

Πρώτο και βασικό είναι να καθαρίσεις το laser,δεύτερο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να γυρίσεις το ps ανάποδα για να δεις αν διαβάσει το cd αλλιώς πολύ πιθανό είναι να έχει θέμα το laser.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, THE GG GAMER είπε

Πρώτο και βασικό είναι να καθαρίσεις το laser,δεύτερο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να γυρίσεις το ps ανάποδα για να δεις αν διαβάσει το cd αλλιώς πολύ πιθανό είναι να έχει θέμα το laser.

Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω 

36 λεπτά πριν, THE GG GAMER είπε

Λοιπόν το δοκίμασα να το γυρίσω ανάποδα και δουλεύει.....αλλά όταν πατάω σταρτ σε ότι game και να ναι απλώς μένει black screen

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, MMpamphs είπε

Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω 

Λοιπόν το δοκίμασα να το γυρίσω ανάποδα και δουλεύει.....αλλά όταν πατάω σταρτ σε ότι game και να ναι απλώς μένει black screen

Ποιο μοντέλο ακριβώς έχεις;Κοίτα από μέσα έχει και μια μικρή βίδα εκεί στην καλωδιοταινία του laser γυρνώντας την ελάχιστα αριστερά ή δεξιά μπορεί να στρώσει αλλιώς πας για άλλο laser ή κονσόλα 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, THE GG GAMER είπε

Ποιο μοντέλο ακριβώς έχεις;Κοίτα από μέσα έχει και μια μικρή βίδα εκεί στην καλωδιοταινία του laser γυρνώντας την ελάχιστα αριστερά ή δεξιά μπορεί να στρώσει αλλιώς πας για άλλο laser ή κονσόλα

Ωραία θα το κοιτάξω ευχαριστώ πάρα πολύ 

Δημοσ.
Στις 3/8/2019 στις 11:41 ΜΜ, Akis cobra είπε

Μηπως γνωριζετε πως επαναφερω διεγραμενο αρχειο save data απο memorycard για psone και κατι ακομα πως ξεκλειδωνω save data απο memory card για το psone?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους 

βρήκα στη ντουλάπα psone slim και θέλω να πάρω καλώδια 

βρηκα αυτό 

https://www.public.gr/product/gaming/playstation/accessories/ps3-accessories/rgb-av-cable-for-playstation-1-2-and-3/MRK1959953

και χρειάζομαι και για τροφοδοσίας και σε βρίσκω 

Μπορειτε να βοηθήσετε ;

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις. όμως δεν είμαι σίγουρος για το τροφοδοτικό για να το ψάξω σωστά.

https://www.easytechnology.gr/konsoles/sony-ps1/axesouar/psone-trodophotiko-power-supply

πχ. αυτό το βρίσκω αλλά μου φαίνεται ακριβό. αν έχω τροφοδοτικό με 7,5v output είναι οκ να το βάλω ;

Δημοσ.

https://www.aliexpress.com/item/1005002784182796.html?spm=a2g0o.productlist.main.1.9b1a6483sfyU43&algo_pvid=1ea0cb19-5a77-4ef1-8b41-7ee82e48eb48&algo_exp_id=1ea0cb19-5a77-4ef1-8b41-7ee82e48eb48-0&pdp_npi=3%40dis!EUR!6.4!5.11!!!!!%40211bd4cd16818171730895913d0764!12000022170119006!sea!GR!919997888&curPageLogUid=fNDT9mocZbHL

Αν θες απο κινα που ειναι πολυ φθηνοτερα.

Αλλιως βρισκεις τροφοδοτικο με τα εξης χαρακτηριστικα

PS1 Power adapter is 7.5V, 2.0A, Center Positive.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vasilis__ είπε

ευχαριστώ για τις απαντήσεις. όμως δεν είμαι σίγουρος για το τροφοδοτικό για να το ψάξω σωστά.

https://www.easytechnology.gr/konsoles/sony-ps1/axesouar/psone-trodophotiko-power-supply

πχ. αυτό το βρίσκω αλλά μου φαίνεται ακριβό. αν έχω τροφοδοτικό με 7,5v output είναι οκ να το βάλω ;

Αν ειναι να δωσεις 30 ευρω μονο για τα καλωδια, δεν αγοραζεις ενα μεταχειρισμενο απευθειας;

Με 30 ευρω ειχα βρει μτχ εδω στο insomnia μαζι με καλωδια και χειριστηριο. Στην χειροτερη των περιπτωσεων και να μην δουλευει (που λεει ο λογος, αφου υποθετω θα το τσεκαρεις πριν το αγορασεις), θα σου μεινουν τα καλωδια να τα βαλεις στο ps one.

• Like 1
Δημοσ.

μόλις βρήκα παιδιά. ευχαριστώ απλά πάει να φορτώσει το παιχνίδι και κολλάει τώρα.. εμφανίζει τα πρώτα σήματα, τη μουσική έναρξης του PES2 και κολλάει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...