theoritikos Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Οχι δεν παίζει με component το ps1. Το ίδιο ισχύει και για το ps2 αν πας να παίξεις του πρώτου με αυτό το καλώδιο
pollop Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 58 λεπτά πριν, theoritikos είπε Οχι δεν παίζει με component το ps1. Το ίδιο ισχύει και για το ps2 αν πας να παίξεις του πρώτου με αυτό το καλώδιο σωστο, στο ps2 που εχω component δεν απιζουν του 1, οποτε μονο scart theoritikos?
Getta Robo Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) On 4/3/2018 at 4:20 PM, pollop said: σωστο, στο ps2 που εχω component δεν απιζουν του 1, οποτε μονο scart theoritikos? Δεν μπορεις να παιξεις PS1 παιχνιδια στο PS2 σου, που εχει component καλωδιο; Κατι παει λαθος, γιατι εγω ετσι επαιζα. Ειτε εχει καποια περιεργη ασυμβατοτητα η τηλεοραση σου, ειτε κατι παει λαθος με το μοντελο του PS2 σου και το καλωδιο. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2018 από Getta Robo 1
pollop Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) μπορει να εχεις δικιο τι να πω, ps2 slim εχω me matrix τσιπακι, αλλα τωρα που το ξαναειδα δεν ειναι θεμα component, απλα δεν διαβαζει τα ps1 δισκακια, ενω παιζουν στο αρχαιο μου ps1 Επεξ/σία 4 Απριλίου 2018 από pollop
Getta Robo Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Αν θυμαμαι καλα, το laser του PS2 εχει δυο μηχανισμους αναγνωσης, για Cd και για Dvd. Των Cd, ειναι συνηθες φαινομενο να δυσλειτουργει μετα απο καποιο διαστημα. Δοκιμασε με καποιο καθαριστικο μηπως δεις διαφορα. Αν και στη τελικη, πλεον τα παιζεις σε μορφη Iso χωρις πολλα προβληματα. https://gbatemp.net/threads/tutorial-load-from-usb-on-ps2.432102/ 1
Mr_Terror Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 το τσιπακι matrix εχει ένα κρυφο μενου.Μπες μεσα στο μενου και τσεκαρε αν είναι ρυθμιζμενο για ps1 games. 1
pollop Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 τιποτα παιδια, μπηκα στο μενου του matrix, 2 επιλογες για psx ειχα, μια screefix και μια psx multidisc και τα δυο τα εβαλα στο on, τιποτα, επισης διαβασα οτι αν πατας τον "κυκλο" οτν μπουταρει κανει force για να παιξει ps1 παιχνιδια αλλα αυτο συνεχιζει να μην τα διαβαζει, αν καποιος ξερει κατι παραπανω ας βοηθησει
Mr_Terror Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 εχεις κανενα μουσικο cd να το βαλεις να δουμε αν θα στο διαβασει?
pollop Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπο, μ@μ@κια μου, με το cd που προσπαθουσα απλα για καποιο λογο ειναι ασυμβατο με το πσ2 μου, εβαλα κανα τεσσαρι αλλα ps1 cd και πατωντας τον κυκλο οταν μπουταρει το πσ2 επαιξαν κανονικα, οποτε εφταιγε το συγκεκριμενο δισκακι, θα το ξαναγραψω το παιχνιδι σε αλλο cd και θα δω, ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και ειδικα για την πληροφορια του matrix menu Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από pollop
pollop Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Επισης να ενημερωσω οτι οι καρτες μνημης ps1 που δεν ειναι οριτζιναλ σονυ ειναι ασιμβατες με το σλιμ πσ2, αν καποιος εχει καρτα σονυ πσ1 οριτζιναλ απο αθηνα , ενδιαφερομαι για αμεση αγορα Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από pollop
Sheogorath Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Παίδες, το PS1 δέχεται component, αλλά διαφορετικό με του PS2, αν θυμαμαι καλά, με μεγαλύτερους πυκνωτές ανάμεσα στα κανάλια χρώματος.
pollop Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 25 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Παίδες, το PS1 δέχεται component, αλλά διαφορετικό με του PS2, αν θυμαμαι καλά, με μεγαλύτερους πυκνωτές ανάμεσα στα κανάλια χρώματος. φιλε οσο και να το εψαξα δεν βρηκα κατι, ισως να κυκλοφορησε καποιο component τοτε τι να πω..
Sheogorath Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 10 λεπτά πριν, pollop είπε φιλε οσο και να το εψαξα δεν βρηκα κατι, ισως να κυκλοφορησε καποιο component τοτε τι να πω.. Από μνήμης το έγραψα. Θα το κοιτάξω καλύτερα από το pc.
theoritikos Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 13 ώρες πριν, Sheogorath είπε Παίδες, το PS1 δέχεται component, αλλά διαφορετικό με του PS2, αν θυμαμαι καλά, με μεγαλύτερους πυκνωτές ανάμεσα στα κανάλια χρώματος. Ισχύει αλλά κάπως διαφορετικά.. Το rgb καλώδιο του 1 για να παίξει σωστά στο 2 πρέπει να μεγαλύτερους πυκνωτές. Δείτε αυτά τα βίντεο που τα εξηγούν πολύ πιο αναλυτικά. Είναι μεγάλα σε διάρκεια αλλά θα σας λύσουν όλες τις απορίες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα