Sheogorath Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 DC βγάζει, με πολύ λιγότερα Α απο του PS2.
SaFiS Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Χρειάζεσαι τροφοδοτικό 7.5V, 2.0A με το + στο κέντρο του βύσματος... Κάτι σαν το παρακάτω, πιστεύω να σε καλύψει... https://www.emimikos.gr/MW3IP25GS/ 1
Le Perv Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Βοηθεια! Πως κανω load το save file του Castlevania SotN? Κοντευω να τρελαθω. Εχει δημιουργησει ενα αρχειο στην καρτα μνημης. Το παταω με Χ και δε γινεται τιποτα. Τι σκ@τ@? (μην κατεβαζω και την εκδοση του Saturn τωρα για να καταλαβω αν φταιω εγω ή το PSone). Εδιτ (τρεις μερες μετα) Λαμακιες πρεπει να λεω. Δε νομιζω να ειναι το Save του "Συμφωνοι" . Δε νομιζω να εχω κανει καν Save. To παραταω για παιχνιδι. Δεν αξιζει καν τον κοπο να ασχοληθω. Θα παιξω τα υπολοιπα παιχνιδια και μετα βλεπουμε. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2017 από Le Perv
jimbalis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω με τα controller ports τα οποία δείχνουν δυσλειτουργία στο PSone?
Sheogorath Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δοκίμασε να τα καθαρίσεις με μπατονέτα και οινόπνευμα.
jimbalis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Στις 7/3/2018 στις 2:05 ΜΜ, Sheogorath είπε Δοκίμασε να τα καθαρίσεις με μπατονέτα και οινόπνευμα. Το θέμα είναι ότι είναι fix στην κονσόλα πάνω και λέω να μην μπω στην διαδικασία να τα ξεκολλήσω και να τα ξαναβάλω. Έχω καθαρίσει την πλακέτα με οινόπνευμα αλλά τίποτα. Το αγόρασα από ένα μ!@#$α πιτσιρικά και ενώ είπε ότι είναι άψογο έχω θέμα και με τα ports και με το Leiser (μάλλον).
Sheogorath Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Τα ports δεν φαίνονται απέξω; Ότι φαίνεται, καθάρισέ το.
theoritikos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Τα dualshock παίρνουν ρεύμα αν ενεργοποιήσεις τους αναλογικούς μοχλούς? Αν οχι, έχει καεί κάποια αντίσταση στην πλακέτα... Δοκίμασε και κάποια memory από τρίτο κατασκευαστή (όχι επίσημη sony). Αν δεν σου εμφανίζει στο μενού της κονσόλας τα περιεχόμενα της ,είναι ένα ακόμα σημάδι για καμμένη αντίσταση. Τα 3rd party περιφερειακά θέλουν περισσότερα βολτ για να δουλέψουν, σε αντίθεση με τα επίσημα που θέλουν 5.
Mr_Terror Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Αν δεν παιρνουν ρευμα εχει καψει κατι.Το ειχα παθει στο δικο μου.Ευκολα διορθωνεται.Το δικο μου το ειχε φτιαξει το service της σονυ.Για το λειζερ αγορασε ενα καινουργιο.Θα βρεις στο ebay.
theoritikos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε Αν δεν παιρνουν ρευμα εχει καψει κατι.Το ειχα παθει στο δικο μου.Ευκολα διορθωνεται.Το δικο μου το ειχε φτιαξει το service της σονυ.Για το λειζερ αγορασε ενα καινουργιο.Θα βρεις στο ebay. Είναι κινέζικης αμφιβόλου ποιότητας τα καινούρια λειζερ. Καλύτερα να το δώσει πίσω στον μάγκα πιτσιρικά που του το πούλησε και να αγοράσει ένα άλλο από τις αγγελίες εδώ.
jimbalis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Τα χειριστήρια παίρνουν ρεύμα κανονικά. Άνοιξα το μηχάνημα το καθάρισα κανονικά αλλά πάλι δεν λειτουργούσαν. Μετά από μια εβδομάδα περίπου και έδειξαν σημάδια ζωής. Όσο για λέιζερ περιμένω από το ebay. Δυστυχώς δεν νομίζω ο πιτσιρικάς να το έπαιρνε πίσω από τη στιγμή που έλεγε ψέματα. 1
Sheogorath Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Ρίξε και μια αρνητική, να μην την πατήσει κανας άλλος, μην χαρίζεται. Καλές γιορτες.
pollop Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 ρε παιδια πως μπορω να πετυχω την καλυτερη εικονα του ps1 σε fullhd tv; τωρα το εχω με scart και εχει μπολικη θολουρα
webparts Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, pollop είπε ρε παιδια πως μπορω να πετυχω την καλυτερη εικονα του ps1 σε fullhd tv; τωρα το εχω με scart και εχει μπολικη θολουρα Καλωδιο component. Εχει ασχοληθει κανεις να βρει γνησια κενα κουτια; 1
pollop Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) φιλε εισαι σιγουρος για το componenet? το εψαξα λιγο και απο οτι καταλαβα το ps1 δεν ειναι συμβατο με αυτου του ειδους τα καλωδια. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από pollop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα