Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βοηθεια!

Πως κανω load το save file του Castlevania SotN?

Κοντευω να τρελαθω.

Εχει δημιουργησει ενα αρχειο στην καρτα μνημης.

Το παταω με Χ και δε γινεται τιποτα.

Τι σκ@τ@?

(μην κατεβαζω και την εκδοση του Saturn τωρα για να καταλαβω αν φταιω εγω ή το PSone).

Εδιτ (τρεις μερες μετα)

Λαμακιες πρεπει να λεω.

Δε νομιζω να ειναι το Save του "Συμφωνοι"  :-D  :-D  :-D  :-D .

Δε νομιζω να εχω κανει καν Save.

To παραταω για παιχνιδι. Δεν αξιζει καν τον κοπο να ασχοληθω. Θα παιξω τα υπολοιπα παιχνιδια και μετα βλεπουμε.

Επεξ/σία από Le Perv
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω με τα controller ports τα οποία δείχνουν δυσλειτουργία στο PSone? 

Δημοσ.
Στις 7/3/2018 στις 2:05 ΜΜ, Sheogorath είπε

Δοκίμασε να τα καθαρίσεις με μπατονέτα και οινόπνευμα.

Το θέμα είναι ότι είναι fix στην κονσόλα πάνω και λέω να μην μπω στην διαδικασία να τα ξεκολλήσω και να τα ξαναβάλω. Έχω καθαρίσει την πλακέτα με οινόπνευμα αλλά τίποτα. Το αγόρασα από ένα μ!@#$α πιτσιρικά και ενώ είπε ότι είναι άψογο έχω θέμα και με τα ports και με το Leiser (μάλλον).

Δημοσ.

Τα dualshock παίρνουν ρεύμα αν ενεργοποιήσεις τους αναλογικούς μοχλούς?

Αν οχι, έχει καεί κάποια αντίσταση στην πλακέτα...

Δοκίμασε και κάποια memory από τρίτο κατασκευαστή (όχι επίσημη sony). Αν δεν σου εμφανίζει στο μενού της κονσόλας τα περιεχόμενα της ,είναι ένα ακόμα σημάδι για καμμένη αντίσταση. Τα 3rd party περιφερειακά θέλουν περισσότερα βολτ για να δουλέψουν, σε αντίθεση με τα επίσημα που θέλουν 5.

Δημοσ.

Αν δεν παιρνουν ρευμα  εχει καψει κατι.Το ειχα παθει στο δικο μου.Ευκολα διορθωνεται.Το δικο μου το ειχε φτιαξει το service της σονυ.Για το λειζερ αγορασε ενα καινουργιο.Θα βρεις στο ebay.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε

Αν δεν παιρνουν ρευμα  εχει καψει κατι.Το ειχα παθει στο δικο μου.Ευκολα διορθωνεται.Το δικο μου το ειχε φτιαξει το service της σονυ.Για το λειζερ αγορασε ενα καινουργιο.Θα βρεις στο ebay.

Είναι κινέζικης αμφιβόλου ποιότητας τα καινούρια λειζερ. Καλύτερα να το δώσει πίσω στον μάγκα πιτσιρικά που του το πούλησε και να αγοράσει ένα άλλο από τις αγγελίες εδώ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα χειριστήρια παίρνουν ρεύμα κανονικά. Άνοιξα το μηχάνημα το καθάρισα κανονικά αλλά πάλι δεν λειτουργούσαν. Μετά από μια εβδομάδα περίπου και έδειξαν σημάδια ζωής. :) Όσο για λέιζερ περιμένω από το ebay. Δυστυχώς δεν νομίζω ο πιτσιρικάς να το έπαιρνε πίσω από τη στιγμή που έλεγε ψέματα. 

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια πως μπορω να πετυχω την καλυτερη εικονα του ps1 σε fullhd tv; τωρα το εχω με scart και εχει μπολικη θολουρα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, pollop είπε

ρε παιδια πως μπορω να πετυχω την καλυτερη εικονα του ps1 σε fullhd tv; τωρα το εχω με scart και εχει μπολικη θολουρα

Καλωδιο component.

Εχει ασχοληθει κανεις να βρει γνησια κενα κουτια;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλε εισαι σιγουρος για το componenet? το εψαξα λιγο και απο οτι καταλαβα το ps1 δεν ειναι συμβατο με αυτου του ειδους τα καλωδια.

Επεξ/σία από pollop

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...