Tilemaxx Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Όλα τα original CD's του PS1 παίζουν σε ΟΛΑ τα revisions του PS3 απ' τη μάνα τους χωρίς JB, απλώς υπάρχει region lock ανα ήπειρο όπως ίσχυε και στο PS1 (κάτι το οποίο απαιτεί JB για να παρακαμφθεί). Το ΕΕ+GS chip αφορά μόνο το emulation των PS2 τίτλων το οποίο είχαν μόνο τα fat revisions (μόνο σε US/JP regions, τα ευρωπαϊκά fat δεν είχαν GS και λειτουργούσαν κατα το ήμισυ με software emulation).Η ουσία όμως είναι οτι οποιοδήποτε μοντέλο PS3 απο fat έως Super Slim, παίζει κανονικότατα όλους τους PS1 τίτλους αρκεί να είναι του ίδιου region με αυτού της κονσόλας.
NickTheGamer95 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 ps1 cd γρατζουνισμενα Καλησπέρα σε όλους,έχω ένα παιχνίδι για το ps1 το οποίο έχει γρατζουνιες θα προκαλέσει καμιά ζημιά στην κονσόλα στο lazer?
L-Griever Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Όχι αλλά καλό είναι να μην βάζουμε cd με πολλές γρατζουνιές γιατί το μάτι όταν θα το διαβάζει, θα ζοριστεί πολύ.
NickTheGamer95 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα,έχω ένα ps1 χωρίς τσιπ,και έχω αντιγράψει κάποια cd έχω δει ότι γινεται να κάνεις swap methmod θα προκαλέσω καμιά ζημιά στο laser αν το κάνω έτσι?
atrwtos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 PS One mini πρόβλημα - Το CD δεν περιστρέφεται Το προβλημα είναι ότι όταν βάζω το cd μέσα δεν περιστρέφετε καθόλου αλλά η συσκευή ανάβει κανονικά η memory card τα χειρηστήριο δουλευουν κανονικότατα(ειναι τσιπαρισμένο)...ανοίγει μπαίνει στο Bios και μέτα κατευθείαν στο μένου επιλογης CD ή memory card...(Βρήκα ένα Site: βίντεο στο youtube με κάποιον που έχει το ίδιο πρόβλημα με τη διαφορά ότι έμένα το καπάκι κλείνει κανονικά και δεν παράγει κανέναν θόρυβο)είδα κάποια βιντεάκια συγκεκριμένα Site: αυτο και Site: αυτό αλλά από τη φαίνετε το πρόβλημα βρίσκετε στο laser και όλων το μηχανισμο που τον περιβάλει...τα γραναζάκια πάντος δεν έχουν προβλημα ουτε σπασμένα είναι ούτε τίποτα..παιρνει κανονικά ρευμα γιατι πήγα με το χέρι τερμα δεξια τον μηχανισμο και όταν έβαλα σε λειτουργια το playstation αυτό μετακινήθηκε στην άλλη ακρη και σταμάτησε εκεί(και με πολύμετρο)...Τσέκαρα και το διακόπτη από το καπάκι με πολύμετρο μου λέει 6.6 και όταν το πατάω μηδενίζει...άρα δουλεύει λογικά...το λειζερ κομμάτι αυτό μπορεις να το βρεις να το παραγγείλης και να το αντικαταστήσης πολύ εύκολα...το θέμα είναι είναι αν όντως είναι αυτό το πρόβλημα;...ή θα κάνω την παραγγελεια τζάμπα...μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;...βάζω μια φωτογραφία από το εσωτερικό να ριξετε μια ματια...απλά θέλω να είμαι σίγουρος...
keropi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Αν έχει καεί το laser -> δεν "καταλαβαίνει" ότι έχει δισκάκι -> δεν ξεκινάει το μοτέρ περιστροφής Ενδέχεται και το τσιπάρισμα που είναι χύμα είτε να έχει θέματα στις κολλήσεις είτε να χάλασε κάτι.
atrwtos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Αν έχει καεί το laser -> δεν "καταλαβαίνει" ότι έχει δισκάκι -> δεν ξεκινάει το μοτέρ περιστροφής Ενδέχεται και το τσιπάρισμα που είναι χύμα είτε να έχει θέματα στις κολλήσεις είτε να χάλασε κάτι. Και πως θα καταλάβω πως έχει καεί; Οι κολήσεις στο τσιπάκι μια χαρα ειναι το τσιπάκι πάλι δεν ξέρω πως το ελεγχεις με το πολύμετρο;..το βάζω σαν αντισταση στο Ω ή V ` ή V...και το να έχει χαλάσει κάτι και εγώ αυτό λέω αλλά τι... τι μπορώ άλλο να κοιτάξω;
Galaxy Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Οι κολήσεις στο τσιπάκι μια χαρα ειναι το τσιπάκι πάλι δεν ξέρω πως το ελεγχεις με το πολύμετρο;..το βάζω σαν αντισταση στο Ω ή V ` ή V... Τσιπάκι με πολύμετρο δεν μπορείς να ελέγξεις ούτε για πλάκα . Πρέπει να βρεις καποιον ηλεκτρονικό σχετικό με το άθλημα και να το δει εαν αξίζει ο κόπος .
theoritikos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Αν θες να δεις αν δουλεύει τσιπάκι πρέπει να βρεις το datasheet του τσιπ για να δεις πιο πόδι είναι η γείωση και πιο τα 5 βολτ (θα το αναφέρει ως vcc) Το πολύμετρο θα είναι στη μέτρηση για DC voltage. Επίσης, δοκίμασε με ανοιχτό καπάκι να πατήσεις με κάποιο λεπτό κατσαβίδι το κουμπάκι που δίνει σήμα στην κονσόλα ότι έχει κλείσει το καπάκι. Κάπου δεξιά πρέπει να είναι αν θυμάμαι καλά. Υπάρχει και η πιθανότητα να έχει καεί το μοτεράκι που περιστρέφεται το cd.
atrwtos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Τσιπάκι με πολύμετρο δεν μπορείς να ελέγξεις ούτε για πλάκα . Πρέπει να βρεις καποιον ηλεκτρονικό σχετικό με το άθλημα και να το δει εαν αξίζει ο κόπος . Υπάρχουν εκατοντάδες βίντεο στο youtube που σου λένε πως θα τσεκάρεις το κάθε τι και πως(απλά κάποιες φορές κατι συγκεκριμένο αν ψάχνεις δεν το βρίσκεις)...σε ηλεκτρονικο δεν πάω για οικονομικούς λόγους. Αν θες να δεις αν δουλεύει τσιπάκι πρέπει να βρεις το datasheet του τσιπ για να δεις πιο πόδι είναι η γείωση και πιο τα 5 βολτ (θα το αναφέρει ως vcc) Το πολύμετρο θα είναι στη μέτρηση για DC voltage. Επίσης, δοκίμασε με ανοιχτό καπάκι να πατήσεις με κάποιο λεπτό κατσαβίδι το κουμπάκι που δίνει σήμα στην κονσόλα ότι έχει κλείσει το καπάκι. Κάπου δεξιά πρέπει να είναι αν θυμάμαι καλά. Υπάρχει και η πιθανότητα να έχει καεί το μοτεράκι που περιστρέφεται το cd. Και εγω αυτό λέω κατι με το μοτεράκι με τον όλο μηχανισμο του laser πρέπει να παίζει( δεν έχω και καποιο φίλο,γνωστο με playstation 1 να δοκιμάσω τουλαχιστον να μου φύγει η περιέργεια)...Τον διακόπτη που ειναι στο καπάκι τον δοκίμασα πολλές φορές λειτουργει γιατι όπως λέω και παραπάνω το μετρησα με το πολύμετρο δίνει κάποια τάση και όταν το πατάω μηδενίζει αρα δουλεύει...Όσο για το τσιπάκι επειδή η μετρήσεις ειναι λίγο μπέρδεμα για μένα θα βάλω μια φωτο του πολύμετρου να μου πεις ακριβώς που μπορώ να το τοποθετήσω για να το κοιτάξω...Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδια! Βρήκα και αυτό το ψάγμένο Site: site θα έλεγα σχετικά με επιδιορθώσεις psx κτλ.(Το βάζω έτσι πληροφοριακά)
keropi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Το καλώδιο που σου έχω σημειώσει είναι η τροφοδοσία του modchip: αποσύνδεσε το για να είναι ανενεργό το τσιπάκι και δοκίμασε με ένα αυθεντικό παιχνίδι να δεις τί κάνει. Αν είναι ακόμα νεκρό τότε πας για laser ή ολόκληρο drive - χωρίς να αποκλείεται η πιθανότητα να έχει κάποια βλάβη και η μητρική ... ΙΜΗΟ καλύτερα πάρε άλλο λειτουργικό μηχάνημα από τις αγγελίες. 2
atrwtos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Το καλώδιο που σου έχω σημειώσει είναι η τροφοδοσία του modchip: αποσύνδεσε το για να είναι ανενεργό το τσιπάκι και δοκίμασε με ένα αυθεντικό παιχνίδι να δεις τί κάνει. Αν είναι ακόμα νεκρό τότε πας για laser ή ολόκληρο drive - χωρίς να αποκλείεται η πιθανότητα να έχει κάποια βλάβη και η μητρική ... ΙΜΗΟ καλύτερα πάρε άλλο λειτουργικό μηχάνημα από τις αγγελίες. Μπα το έκανα τίποτα τα ίδια...αυτό ειναι το θέμα αν υπάρχει κάποια βλάβη στην μητρική μου φαινετε θα την κάνω την παραγγελία και θα πάρω όλο τον μηχανισμό laser,μοτερακι κτλ...και αν δεν θα το στειλω πίσω...και τότε σίγουρα θα δω αν είναι όντως η μητρική
dum83 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 AC adapter για Ps One Χαίρετε παιδιά. Έχω ένα ps one στην κατοχή μου αλλά μου λείπει ο αντάπτορας για να παίρνει ρεύμα.Ο δικός του δέχεται τάση 7.5 volt. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πως μπορώ να χρησιμοποιήσω τον αντάπτορα του ps2 slim ο οποίος δέχεται 8.5 volt ή θα μου το κάνει φρυγανιά; Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Sheogorath Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Βγάζει 8.5, συνεπώς θα τα κάψει. Δες κάποιο ρυθμιζόμενο τροφοδοτικό.
.::NikoS::. Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Βασικά η διαφορά είναι μικρή και συνήθως υπάρχουν τέτοιες ανοχές στα regulators που υπάρχουν μέσα στο κύκλωμα. Αλλά καλό θα ήταν να μη το ρισκάρεις. Επίσης δεν επαρκούν αυτές οι πληροφορίες που δίνεις. Πρέπει να δεις αν το τροφοδοτικό μπορεί να δώσει και τα Amper που ζητάει η κονσόλα, την πολικότητα που βγαζει στο βύσμα του και το αν βγαζει συνεχες ή εναλλασσόμενο ρεύμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα