JohnJohn3484 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Προχω σε βρισκω χακερ... Παντως εγω που ειχα κατεβασει το ppsspp ή οπως το λενε τεσπα emulator στο κινητο, η εμπειρια ηταν απαισια... Bugs bugs bugs... Δεν συγκρίνεται το ppsspp με το epsxe. Το emulation του ps1 είναι, για να μην πω τελείως, σχεδόν αψεγάδιαστο! Σε android και pc που το έχω δοκιμάσει δουλεύει τέλεια. 1
tsilitheo1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Ειχα κατεβασει φιλε ενα resident evil για να παιξω.... Φαντασου,δεν εβλεπα τον παικτη,ουτε τα ζομπι... Μονο τα αιματα...λολ Δεν συγκρίνεται το ppsspp με το epsxe. Το emulation του ps1 είναι, για να μην πω τελείως, σχεδόν αψεγάδιαστο! Σε android και pc που το έχω δοκιμάσει δουλεύει τέλεια. Μολις μπηκα στορε και το εψαξα.... Απορια.... Γιατι να του δωσω 3 ευρωπαικα νομισματα ,για παιχνιδια που αναγκαστικα θα παιξει πειρατεια... Με αυτον τον τροπο,βρισκω και την εφαρμογη του με πειρατεια...
JohnJohn3484 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Υποτίθεται πως μπορείς να παίζεις μόνο ISO παιχνιδιών που έχεις ήδη. Υποτίθεται...
tsilitheo1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Ωωωω ναι... Οπως συστηνουν και ολοι οι οδηγοι για jailbreak του 3.... Ειναι μονο για τα νομιμα μπακαπς σας... Χμμμμ, ναι, ο,τι να'ναι....
tsilitheo1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 απλο, το βρίσκεις και αλλου το app Βρε δεν με καιει να παιξω παιχνιδια του 1 και του 2 σε ανδροιδ 5"... Εχω 47" και το 2(που παιζει και του 1)... Απορω απλα πως καποιος πουλα εφαρμογη για "σπασμενα" παιχνιδια... Δεν σκεφτηκε αραγε οτι οπως εγραψα και εγω πιο πανω και εσυ τωρα,οπως ξερει καποιος που θα βρει τα σπασμενα παιχνιδια,ετσι θα βρει και την σπασμενη εφαρμογη του.... Η επιτομη της βλακειας...
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Όλα τα PS3 παίζουν όλα τα PSone δισκάκια, αλλά το performance διαφέρει ανά τίτλο.
tsilitheo1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Όλα τα PS3 παίζουν όλα τα PSone δισκάκια, αλλά το performance διαφέρει ανά τίτλο. Το στηριζεις καπου αυτο που λες ή ειναι αυθαιρετο;;;. Τυχαινει να ειμαι πρωην κατοχος ps3 fat 60gb και νυν 2 ps3 super slim 500 και 750gb, και αυτο που γνωριζω ειναι οτι ΜΟΝΟ το fat ειχε το hardware για backwards combatibility, και σε αυτο την αφαιρεσαν σε αναβαθμιση αφου βγηκαν τα slim μοντελα που δεν διεθεταν συμβατοτητα με προηγουμενες εκδοσεις... Οπως αφαιρεσαν και το other os feature... Οποιος γνωριζει περισσοτερα,ας με διορθωσει...
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δεν είπα ποτέ ότι έχει BC το PS3. Ωστόσο, μπορεί να τρέξει PSone games με brute force και emulation. Μπορείς να δοκιμάσεις με ένα δισκάκι PSone. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_and_PlayStation_2_games_compatible_with_PlayStation_3 "However, all versions of the PS3 are able to play PS1 games." Θα το πω άλλη μια φορά, αν δεν ήταν σαφές: Όλα τα PS3 παίζουν PSone games. Δεν είναι κακό να κάνεις λάθος. Κακό είναι να επιμένεις, ενώ κάνεις λάθος. 3
dimyok Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Malthador , το πιστεύεις ότι έχω μια βιβλιοθήκη 100+ τίτλων Ps1 και δεν περίμενα να τρέχει τίποτα σε super slim . Tα εισαγωγικά fmv μπορεί να ψιλοκολλανε αλλά τα παιχνίδια τρέχουν ! Τα gran turismo 1 και 2 τρέχουν άψογα .
tsilitheo1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_and_PlayStation_2_games_compatible_with_PlayStation_3 "However, all versions of the PS3 are able to play PS1 games." Θα το πω άλλη μια φορά, αν δεν ήταν σαφές: Όλα τα PS3 παίζουν PSone games. Δεν είναι κακό να κάνεις λάθος. Κακό είναι να επιμένεις, ενώ κάνεις λάθος. Λοιπον φιλε μου το εψαξα και ναι οντως εχεις δικιο. αυτο ομολογω δεν το ηξερα και πιστευα οτι η συμβατοτητα χαθηκε με τα σλιμ και για τα πς1.... Τωρα το τελευταιο σκελος ας μην το σχολιασω....
JohnJohn3484 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Πάντως αυτό που έλεγες για την αφαίρεση του hardware ισχύει για τα ps2 games. Πια ps2 games στο ps3 μπορείς να παίξεις μόνο με jailbreak. (Και κάποια που είναι στο store νομίζω)
Ekzema043 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Να και κάτι χρήσιμο που μαθεύτηκε σήμερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα