lio_v Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Ps1 πρόβλημα μαυρη οθόνη Καλησπέρα σας παιδιά σήμερα είπα να ανοιξω το ps1 που είχα μιας και νοστάλγησα τις παλιές καλές εποχές....Όμως μου παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα. Το ανοίγω μου ανοίγει το πράσινο led και από ότι ακουω το cd γυρναει κανονικα(αυθεντικό cd) αλλά το πρόβλημα είναι ότι η οθόνη της τηλεόρασης παραμένει μαύρη ουτε το αρχικό screen δεν δείχνει με το ασπρο φοντο και το σημα της Sony πόσο μάλλον να κάνει το boot Τι φταιει??? ευχαριστω εκ των προτέρων
evoracing Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Το ότι είναι παλιό το αφήνουμε λίγο στην άκρη ... Έλεγξε αν τα καλώδια έχουν πουθενά κοπεί ή αν είναι συνδεδεμένα καλά.
lio_v Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 τα δοκιμασα όλα με τα καλωδια και τα παραμφερή να το αφησουμε στην ακρη ότι είναι παλιο αχαχαχαα και ναι ίσως για τo emulator να εχεις δικιο άλλα με HD Intel 4000 θα κανει δουλεια ??? Βασικά λεει το λαπτοπ οτι εχει και amd radeon 1gb αλλά δεν ξερω ποια λειτουργει η τι γινετε
biomecanoid Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Ε για PSone λογικά πρέπει να φτάνει. Με τον emulator θα δειs πως υπάρχουν και μερικά παιχνίδια του PSONE που είναι τόσο καλογραμμένα που άμα τα βάλεις στον emulator με καλύτερη ανάλυση και 3D settings βλέπεις λεπτομέρειες που δεν φαίνονταν στο PSONE και γίνονται σχεδόν σαν PS2. Μερικά παιχνίδια τα θάβει το κακό hardware του PSONE.
lio_v Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 μπορεί να ήταν κακό hardware το ps1 αλλά μην ξεχναμε πως ηταν χρυση τομη και εποχή των κονσολών 1
biomecanoid Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δεν το ειπα για κακό μου αρέσει το PSONE και το έχω πάρει πριν χρονια έτσι για την ιστορία καθώς έχω πάρει και το ΘΕΙΚΟ και ΑΠΟΛΥΤΟ Dreamcast. 1
biomecanoid Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Και δυστυχώς για το Dreamcast επειδή η κονσόλα σαν hardware είναι πολύ περίεργη ο emulator δεν είναι ακόμα έτοιμος και δεν παιζει καλά.
manelys Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Ναι κρίμα.Την έφαγε η Sony.Μόλις διάασα μερικά στο βικι... It was the first[citation needed] games console to render full frames (as opposed to interlaced only) in VGA mode at 640×480, and it continues to be held in high regard for pioneering online console gaming; it was the first console to include a built-in modem and Internet support for online play.[7][8] The Dreamcast is still highly regarded and remembered, and its influence can be greatly seen in Microsoft's Xbox, as Sega worked with the company before the Xbox's release.[9] As of 2013, the Dreamcast is still supported via small independent companies such as RedSpotGames and the GOAT Store. The Dreamcast was chosen as the best console ever by PC Magazine.[
biomecanoid Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Το Dreamcast είναι ακόμα μια πολύ αγορά άμα το βρείς σε site σαν το Ebay είναι πολύ φτηνό υπάρχουν ακόμα accessories και έχει παιχνίδια που υπάρχουν και στο PS2 έχει ένα σορό 3rd party apps για να παιζει ταινίες Emulators etc μπορείς να παρεις το Dreamcast και να παιζει PSone Games. Το dreamcast είναι επίσης η μονο console που έχει οθόνη στο χειριστήριο για όταν παιζεις διπλό να μην βλέπει ο άλλος παίχτης το health σου η το άμμο.
suruklemes Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Σκέφτομαι να πάρω ένα Playstation 1 για να περάσω κάποιες ελευθερες ώρες που έχω τώρα το καλοκαίρι. Γιατί Playstation 1, μόνο και μόνο γιατί αυτό ειχα και ξέρω τα παιχνίδια του, φαντάζομαι θα μου είναι ευχάριστο να παίζω πάλι GT και Final Fantasy. Τι χρήματα πιτευεται ότι ειναι λογικά για να δώσω; Που θα βρω παιχνίδια;
Suzumushi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Κατεβασε emulator, δεν πληρωνεις τιποτα και παιζεις οτι θες. Αν δεν θες check εδω...http://www.ebay.com/ctg/Sony-PlayStation-1-Gray-Console-NTSC-SCPH-7501-/100273430
suruklemes Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 σορρυ αλλά μάλλον είμαι άσχετος, τι ειναι το emulator?
TheELF Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Είναι πρόγραμμα που σου επιτρέπει να παίζεις παιχνίδια του ps1 (έχει και για πολλά άλλα συστήματα) πολλές φορές και με πολύ καλύτερα γραφικά,δες εδώ http://www.emulator-zone.com/doc.php/psx/ θα χρειαστείς κάποιο playstation bios(google)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα