blazar Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα. Στον όροφό μου έχω σύνδεση internet. Θέλω όμως να δώσω και στη νύφη μου που μένει στον επάνω. Το διαμέρισμά μου έχει καλή μόνωση και έτσι δεν μπορεί να συνδεθεί ασύρματα. Να προσθέσω πως στο διαμέρισμά μου έχω βάλει και powerlines. Το αναφέρω γιατί σκέφτηκα μήπως να τραβήξω γραμμή ρεύματος από το διαμέρισμά μου στο δικό της, αλλά θα είναι λίγο χρονοβόρο.. Θέλω αν μπορείτε να μου προτείνετε μια λύση, που αν μην αυξάνει τα υπάρχοντα επίπεδα ακτινοβολίας, γιατί περιμένω και παιδί...
ca6mio Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Αντι να τραβηξεις γραμμη ρευματος τραβα ενα ethenet καλωδιο απο το router σου στον αλλο οροφο και τελειωσες.
me3ikan Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Για κανένα λόγο powerline Απλα τραβα ενα καλώδιο δικτύου και είσαι κομπλέ! Μετά η νύφη σου συνδέει το πισι της η βάζει ένα switch για να συνδέσει περισσότερα από ένα, η ακόμα μπορεί να συνδέσει ένα access point για να έχει ασύρματο. Τι καλώδιο δικτύου είναι φτηνό έχει και με 20 λεπτά το μετρο αλλα καλύτερα πάρε ένα καλό με θωράκιση που κάνει 60+ λεπτά το μέτρο. Αυτο τουλάχιστον θα κάνω εγώ καθώς δεν αντέχω άλλο με ασύρματο και το ρουτερ να είναι 2 ορόφους κάτω!<br><br> Αποστολή από το XT910 με τη χρήση Insomnia App. Χρησιμοποιώ Swype οπότε τυχόν λάθος λέξεις στα post μου παρακαλώ να συγχωρεθούν! Εντιτ: Με προλαβαν άλλοι!
blazar Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Σας ευχαριστώ πολύ και τους 2! Οπότε η μόνη λύση λέτε πως είναι ένα καλώδιο ethernet.. Απλά ήθελα να αποφύγω τα τρυπήματα τοίχων, τα κανάλια για να κρύψουν το καλώδιο και τα σχετικά.. Ευχαριστώ και πάλι!
pp6210 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 όπως προτάθηκε και πιο πάνω, καλωδιάκι ethernet και το συνδέεις σε ένα τέτοιο ΑΡ http://www.ebay.com/itm/360501211087?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 με 15 ευρώ από Κίνα σε 15 μέρες (ή από ΕΛλάδα με 45 ευρώ...) και θα είσαι εντάξει!
equi1908 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Έχει φίλος ακριβώς το ίδιο θέμα.. τραβήξαμε το καλώδιο και τώρα θέλει να βάλει συσκευή (που θα παίρνει από το καλώδιο και) που θα μοιράζει ασύρματο και θα μπορεί να μοιράσει και ενσυρματο. Τι παίρνει? Το tp link wa 801 nd που έχω εγώ μπορεί να παίξει σε τέτοιο mode? Το ρωτάω για να πάω να κάνω μια δοκιμή πρώτα..
tsomby Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Και κανένα παλιό μοντεμακι μια χαρά θα κάνει τη δουλειά, αν δε θέλετε να αγοράζατε ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα