katarasg Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα σε όλους!!Μου εχει ξεμείνει ενα usb stick huawei e173 της wind που ειχα παλιοτερα!!Εχω 2 ερωτήσεις πριν τα κανω μανταρα!Μπορω να βαλω πχ καρτα cosmote ή αλλη εταιρεια εκτος απο wind?Εχω ακουσει οτι τα modem ειναι κλειδωμενα????Ισχυει αυτο?Κ κατα δευτερο λογο πωσ (Αφου βαλω καρτα sim για internet an με καποιο τροπο μπορω να το συνδεω α)σε ενα ταβλετ αινολ venus ή ενα ipad ?Πρεπει να παρω καποιο καλωδιο?Για το αινολ εχω καλωδιο απο micro usb se usv?Οποιος γνωριζει πωσ να κινηθω θα του ημουν ευγν ωμων!!Ευχαριστω ολους σας!!
poulinos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα σε όλους!!Μου εχει ξεμείνει ενα usb stick huawei e173 της wind που ειχα παλιοτερα!!Εχω 2 ερωτήσεις πριν τα κανω μανταρα!Μπορω να βαλω πχ καρτα cosmote ή αλλη εταιρεια εκτος απο wind?Εχω ακουσει οτι τα modem ειναι κλειδωμενα????Ισχυει αυτο?Κ κατα δευτερο λογο πωσ (Αφου βαλω καρτα sim για internet an με καποιο τροπο μπορω να το συνδεω α)σε ενα ταβλετ αινολ venus ή ενα ipad ?Πρεπει να παρω καποιο καλωδιο?Για το αινολ εχω καλωδιο απο micro usb se usv?Οποιος γνωριζει πωσ να κινηθω θα του ημουν ευγν ωμων!!Ευχαριστω ολους σας!! δεν ξερω αν μπορει να παρει αλλη καρτα.ισως με καποιο firmware η καποιο αλλο τροπο να μπορει να ξεκλειδωσει.μια δοκιμη θα σε πεισει και μετα δες για κανα firmware αν υπαρχει τιποτα.τωρα αν το tablet σου παιρνει sim με σκοπο να παιζει 3g κτλ τοτε δεν χρειαζεται το stick>τωρα αν μπορει να συνδεθει πανω και αν θα βρεις και προγραμμα για να μπορεσεις να κανεις το connection ...... Παντως αν ειναι κλειδωμενο για Unlock ολο και κατι θα παιζει.πχ σε ενα κινητο ειχα βρει τροπο απο το google για να παρει αλλη sim περα απο γερμανικη που επαιρνε μονο επειδη ειχε αγοραστει απο γερμανια 1
katarasg Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Με ρευνα που εκανα προηγουμενως βρηκα εφαρμογες που =ξεκλειδωνει!Το tablet δεν εχει θεση για sim για αυτο κ ελεγα να το βαλω μεσω του καλωδιου usb σε micro usb αλλα δεν μπορω να φανταστω πως θα τρεξω το setup απο το stick σε android!!Ευχαριστω για την απαντηση poulinos!!
poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Με ρευνα που εκανα προηγουμενως βρηκα εφαρμογες που =ξεκλειδωνει!Το tablet δεν εχει θεση για sim για αυτο κ ελεγα να το βαλω μεσω του καλωδιου usb σε micro usb αλλα δεν μπορω να φανταστω πως θα τρεξω το setup απο το stick σε android!!Ευχαριστω για την απαντηση poulinos!! και εγω αυτο εννοοω .οτι δεν εχω ακουσει για 3g stick να παιζει σε android.δεν ξερω αν εχουν βγει drivers αλλα ειναι κατι που μπορεις να το τσεκαρεις ανα πασα στιγμη απο το site του stick
renesys32 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Τα 3G sticks παίζουν σε Adroid, ειδικά όσα sticks έχουν Qualcomm, φυσικάπρέπει και το tablet να έχει drivers, πολλές φορές δεν έχουν λόγω αλλαγών του vanilla Android από τον κατασκευαστή. Ένα που έχω στο ebay store μου παίζει άψογα σε όλα, κανένας δεν είχε παράπονο. Drivers+3G tools υπάρχουν αλλά θέλουν rooted συσκευή, κάποιες εφαρμογές υπάρχουν και στο Google Play.
poulinos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Τα 3G sticks παίζουν σε Adroid, ειδικά όσα sticks έχουν Qualcomm, φυσικάπρέπει και το tablet να έχει drivers, πολλές φορές δεν έχουν λόγω αλλαγών του vanilla Android από τον κατασκευαστή. Ένα που έχω στο ebay store μου παίζει άψογα σε όλα, κανένας δεν είχε παράπονο. Drivers+3G tools υπάρχουν αλλά θέλουν rooted συσκευή, κάποιες εφαρμογές υπάρχουν και στο Google Play. thanxs για τα info.Καλο ειναι να μαθαινουμε.δεν ειχα πετυχει ποτε τετοια υλοποιηση.δεν εχει λογο να μην παιζει βεβαια αφου και το android ενα λειτουργικο ειναι οποτε αν υπαρχουν drivers θα παιξει απλα η απορια μου ηταν πραγματι κατα ποσο εχουν βγαλει drivers για να παιξει για αυτο και του ειπα να κοιταξει στο site της εταιρειας του stick αμα γραφουν παραπανω.απλα απο οτι καταλαβα απο τα λεγομενα σου ειναι λιγακι ιστορια για να παιξει.δεν ειναι απλα περνας κατι και παιζει.
mentoras99 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Νομιζω αυτα τα στικακια ειναι ξεκλειδωτα. Το δοκιμασες τελικα με αλλη sim?
poulinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 δεν βλεπω να παιρνουμε απαντηση να μας φυγει η απορια τελικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα