tigersgate6 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) +1 -1 To συστημα απο παλια αντιδρα στις παραγγελιες σαν να ειναι συνδεδεμενο με αποθηκη, μετα ειναι το προβλημα. Αν και μου πηρες το +1 .... Θα συμφωνησω μαζι σου ... να εχετε το νου σας λοιπον ισως ξαναβγει και παλι διαθεσιμο ... καποια στιγμη !!! Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2013 από tigersgate6
spook Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 To συστημα απο παλια αντιδρα στις παραγγελιες σαν να ειναι συνδεδεμενο με αποθηκη, μετα ειναι το προβλημα. Μετά είναι τρέχα γύρευε most of the times.
spook Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 έβγαλαν πάλι μία μικρή διαθεσιμότητα για το mge ups εγώ με παραγγελία 3/07 δεν έχω κάποια ειδοποίηση για παραλάβη, αλλά ευελπίστω για κάτι, μιας και ξανα βγήκε για κάποια κομμάτια.
spook Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Παρέλαβα μόλις σήμερα το mge στα 9.90 το έστησα και όλα καλά είχε μέσα και διάφορα καλώδια για να σου κάνει τη ζωή εύκολη και να μην ψάχνεις. Θεώρησα σωστό να μοιραστώ μαζί σας κάποιες φωτογραφίες, τις οποίες και επισυνάπτω. photo1 photo2 ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟΘΕΜΑ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα