manosfp Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Ναι το βλέπω να ´ρχεται... Μαζί με την κάρτα μνημης, το mousepad και τις μνήμες... 1
Thanos1972 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Να ευχαριστησω τον ts για την ειδηση μιας και παρελαβα σημερα.βεβαια ειναι περιττο να το εχω αυτο στην πριζα και να εχω το ups επανω του αλλα....
manosfp Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Και σε εμένα έσκασε μήνυμα σήμερα να πάω να παραλάβω. Thanks TS.
livaspy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Τα πολύμπριζα είναι απλά φοβερά, για όσους δεν γνωρίζουν είναι MGE (merlin gerin)...
vrwmiaris Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 ξανά έβγαλαν τα γκρι, πρόλαβα και πήρα ένα, τρεχάτε!
zizu10 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Και εγώ χρειαζόμουν δύο (πήρα ένα από τα κάθε χρώμα για δοκιμή) και μου έχει έρθει mail να περάσω να παραλάβω, θα πάω λογικά αύριο. Ένα ευχαριστώ κι από εμένα στον TS
skatopaido Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 οποιος θελει ενα 5αρι απο καταστημα Πατρας να μου στειλει πμ.δεν θα παραλαβω εγω
manosfp Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Κι όμως παρέλαβα! Και πολύπριζο και mousepad και κάρτα μνήμης! Σου βγάζουν την ψυχή συνεχώς αυτές οι προσφορές αλλά καμιά φορά βγαίνεις κερδισμένος.... 1
tigersgate6 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 για παμε οποιος προλαβει .... http://www.public.gr/product/perifereiaka/power-protection/mge-ups-protection-box-8-tel-plus-tv/prod262697/
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Ελα ρε συ tiger και νομιζα οτι ξαναβαλαν τα philips 4 ευρω!! 1
spook Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μόλις έκανα και μετά πήγε εξαντλημένο. Για να δούμε τι θα δούμε αυτή την φορά. Ευχαριστώ, tigersgate6. 1
tigersgate6 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Ελα ρε συ tiger και νομιζα οτι ξαναβαλαν τα philips 4 ευρω!! χαχαχα καλα θα ηταν... εχουμε αποθεμα και απο αυτα ακομα ... αυτο το public μας εχει καταστρεψει ... με τη καλη εννοια παντα !!! Μόλις έκανα και μετά πήγε εξαντλημένο. Για να δούμε τι θα δούμε αυτή την φορά. Ευχαριστώ, tigersgate6. παλι καλα προλαβε εστω ενας !!! κατι εχουν φτιαξει παντως ... ισως να μην δεχετε το συστημα πολλες παραγγελιες σε ενα κωδικο σε μικρο χρονικο διαστημα ....
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 χαχαχα καλα θα ηταν... εχουμε αποθεμα και απο αυτα ακομα ... αυτο το public μας εχει καταστρεψει ... με τη καλη εννοια παντα !!! +1 κατι εχουν φτιαξει παντως ... ισως να μην δεχετε το συστημα πολλες παραγγελιες σε ενα κωδικο σε μικρο χρονικο διαστημα .... -1 To συστημα απο παλια αντιδρα στις παραγγελιες σαν να ειναι συνδεδεμενο με αποθηκη, μετα ειναι το προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα