Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ευχαριστησω τον ts για την ειδηση μιας και παρελαβα σημερα.βεβαια ειναι περιττο να το εχω αυτο στην πριζα και να εχω το ups επανω του αλλα....

Δημοσ.

Και εγώ χρειαζόμουν δύο (πήρα ένα από τα κάθε χρώμα για δοκιμή) και μου έχει έρθει mail να περάσω να παραλάβω, θα πάω λογικά αύριο.

Ένα ευχαριστώ κι από εμένα στον TS :)

Δημοσ.

Κι όμως παρέλαβα!

Και πολύπριζο και mousepad και κάρτα μνήμης!

Σου βγάζουν την ψυχή συνεχώς αυτές οι προσφορές αλλά καμιά φορά βγαίνεις κερδισμένος....

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις έκανα και μετά πήγε εξαντλημένο. Για να δούμε τι θα δούμε αυτή την φορά.

Ευχαριστώ, tigersgate6.

• Like 1
Δημοσ.

Ελα ρε συ tiger και νομιζα οτι ξαναβαλαν τα philips 4 ευρω!! :)

χαχαχα καλα θα ηταν... εχουμε αποθεμα και απο αυτα ακομα ... αυτο το public μας εχει καταστρεψει ... με τη καλη εννοια παντα !!! 

Μόλις έκανα και μετά πήγε εξαντλημένο. Για να δούμε τι θα δούμε αυτή την φορά.

Ευχαριστώ, tigersgate6.

παλι καλα προλαβε εστω ενας !!! κατι εχουν φτιαξει παντως ...  ισως να μην δεχετε το συστημα πολλες παραγγελιες σε ενα κωδικο σε μικρο χρονικο διαστημα .... 

• Moderators
Δημοσ.

χαχαχα καλα θα ηταν... εχουμε αποθεμα και απο αυτα ακομα ... αυτο το public μας εχει καταστρεψει ... με τη καλη εννοια παντα !!!

+1

κατι εχουν φτιαξει παντως ...  ισως να μην δεχετε το συστημα πολλες παραγγελιες σε ενα κωδικο σε μικρο χρονικο διαστημα ....

-1 :P

To συστημα απο παλια αντιδρα στις παραγγελιες σαν να ειναι συνδεδεμενο με αποθηκη, μετα ειναι το προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...