Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω φτιαξει το pc που εχω στην υπογραφη απλως δε μου εχει ερθει ο σκληρος για να του περασω τα windows........οταν τον ανοιξα δουλεψε κανονικα μπηκα στο bios ολα οκ απλως εχω ενα θεμα με την θεμοκρασια οταν μπω στο bios ξεκιναει απο 40 και φτανει εως 50 και ξανα κατεβαινει.....Θα εχω θεμα οταν του βαλω τα windows?????????Και βρηκα αυτο το λινκ οπου λεει maxinum θερμοκρασια για τον επεξεργαστη μου ειναι 55-62 θα εχω προβλημα???

να και το λινκ

http://www.cpu-world.com/CPUs/K10/AMD-Phenom%20II%20X4%20965%20Black%20Edition%20-%20HDZ965FBK4DGI%20%28HDZ965FBGIBOX%29.html

Δημοσ.

οταν εισαι μεσα στο bios ο επεξεργαστης ειναι στο μεγιστο της συχνοτητας του και υπο καποιο φορτο,επισης αν εισαι με την εργοστασιακη ψυκτρα εχε στο νου σου να αγορασεις μια aftermarket να εχεις το κεφαλι σου ησυχο απο θεμοκρασιες.

Μεσα στα windows παντως επειδη ο επεξεργαστης οταν ειναι σε μηδενικο φορτο ριχνει τη συχνοτητα του θα δεις και θερμοκρασιες κατω απο 40 σιγουρα.

Δημοσ.

Εντάξει λογικό για ανεβαίνει λιγο και μετα να κατεβάινει παλι γενικα να υπάρχει μια αυξομίωση αφου λειτουργήσει λιγο το σύστημα , δεν θα εχεις πρόβλημα με τα windows οχι βαλε τα κανονικά λειτούργησε το λίγο και μετά κατεβάζεις core temp στα windows και ελέγχεις θερμοκρασίες η το hwmonitor

Edit : Καλο ειναι παντως αν δεν εχεις aftermarket ψύκτρα να παρεις μια καποια στιγμή και να βάλεις καινούργια πάστα

Δημοσ.

οταν εισαι μεσα στο bios ο επεξεργαστης ειναι στο μεγιστο της συχνοτητας του και υπο καποιο φορτο,επισης αν εισαι με την εργοστασιακη ψυκτρα εχε στο νου σου να αγορασεις μια aftermarket να εχεις το κεφαλι σου ησυχο απο θεμοκρασιες.

Μεσα στα windows παντως επειδη ο επεξεργαστης οταν ειναι σε μηδενικο φορτο ριχνει τη συχνοτητα του θα δεις και θερμοκρασιες κατω απο 40 σιγουρα.

Εντάξει λογικό για ανεβαίνει λιγο και μετα να κατεβάινει παλι γενικα να υπάρχει μια αυξομίωση αφου λειτουργήσει λιγο το σύστημα , δεν θα εχεις πρόβλημα με τα windows οχι βαλε τα κανονικά λειτούργησε το λίγο και μετά κατεβάζεις core temp στα windows και ελέγχεις θερμοκρασίες η το hwmonitor

Edit : Καλο ειναι παντως αν δεν εχεις aftermarket ψύκτρα να παρεις μια καποια στιγμή και να βάλεις καινούργια πάστα

παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας εχω σκοπο να αγορασω μια aftermarket ψυκτρα και να βαλω αλλη παστα σε λιγο καιρο

και δεν εχω ανεμηστηρακια για να καταλαβετε μονο στο πισω μερος ενα

Δημοσ.

Καλο ειναι αν πέρνει και αλλους ανεμιστήρες να βάλεις και ξεκίνα και ενα μάζεμα των καλωδίων μεσα στο κουτί , μην ξεχνάς κιολας οτι ειναι καλοκαίρι τωρα και λογικό ειναι να ανεβαίνει λιγο παραπάνω η θερμοκρασία οχι μονο στον επεξεργαστή

Δημοσ.

Καλο ειναι αν πέρνει και αλλους ανεμιστήρες να βάλεις και ξεκίνα και ενα μάζεμα των καλωδίων μεσα στο κουτί , μην ξεχνάς κιολας οτι ειναι καλοκαίρι τωρα και λογικό ειναι να ανεβαίνει λιγο παραπάνω η θερμοκρασία οχι μονο στον επεξεργαστή

το κουτι μου περνει μεχρι 12 ανεμιστηρες και σκοπο εχω να τους βαλω ολους

Δημοσ.

12 ? :confused:  ποιο κουτί έχεις ? :P

Σκοπός βέβαια ειναι να τους βάλεις και σωστά για να υπάρχει σωστό airflow , καλο ειναι δηλαδή να εχεις να βάζει απο μπροστά και κατω δροσερό αέρα και απο πίσω και πανω να βγάζει

• Like 1
Δημοσ.

12 ? :confused:  ποιο κουτί έχεις ? :P

Σκοπός βέβαια ειναι να τους βάλεις και σωστά για να υπάρχει σωστό airflow , καλο ειναι δηλαδή να εχεις να βάζει απο μπροστά και κατω δροσερό αέρα και απο πίσω και πανω να βγάζει

12 οπως το ακους νομιζω 10 120mm και 2 140mm μονο ενα μικρο θεμα εχω με τα καλωδια και δες στην ιστοσελιδα τη ροη του αερα που λεει ο κατασκευαστης.

http://www.aerocool.us/strikex/strikex_one.html

και απο τι διαβασα λεει install up to 12 fans γαμ@το κουτι??

Δημοσ.

Ωραίο το κουτάκι ναι , με υπομονή μπορείς να τα φτιάξεις τα καλώδια παντως και αξίζει απο θέμα θερμοκρασιών και σκόνης

Δημοσ.

Ωραίο το κουτάκι ναι , με υπομονή μπορείς να τα φτιάξεις τα καλώδια παντως και αξίζει απο θέμα θερμοκρασιών και σκόνης

απλως απο τι νομιζω οτι το καλωδιο που παει στη καρτα γραφικων δε φτανει αμα το βαλει απο τις τρυπες που εχει και κατι αλλο νομιζω 3 ανεμιστηρακια μπορω να τα συνδεσω απανω στη μητρικη και καποια στο τροφοδοτικο αλλα θα φτασουν να τα συνδεσω ολα στο τροφοδοτικο????

Δημοσ.

http://www.aerocool....trikex_one.html

αν δεις στην ιστοσελιδα καπου κατω εχει μια εικονα που λεει ΗDD converter και ειναι η θηκη του σκληρου οπου απο τι μια μπαινει ο σκληρος και απο την αλλη ενας ανεμιστηρας...Και ενα παραδειγμα πες οτι εχω δυο σκληρους και  βαλω και εκει ανεμιστηρες δε θα με φτασουν 2 τροφοδοτικα και το pc θα πεταξει με τοσους ανεμιστηρες (πλακα κανω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...