janpap08 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα,έχω το home cinema του τίτλου και θέλω να βάλω τα πίσω τα ηχεία με βάσεις στον τοίχο. Η ερώτηση μου είναι αν ξέρει κάποιος βάση η οποία ταιριάζει με τα συγκεκριμένα ηχεία. Έχω δει κάποιες βάσεις απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως ασφαλίζουν το ηχείο στην υποδοχή που έχουν τα ηχεία(keyhole). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janpap08 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Καμιά ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Ναι είναι απλό. Θα πάρεις αρχικά ένα ζευγάρι επιτοιχιες βάσεις ηχείων. πχ αυτές: Μετα με μια βιδα τυπου Μ Θα περάσεις το κεφάλι της από την μεγάλη τρύπα (θα πρέπει να βρεις μια το σωστό μέγεθος κεφαλιού η να κάνεις χρήση ροδέλας). Και μετά θα την ανεβάσεις πάνω μεχρι την μικρή τρύπα οπού και και δεν θα χωρά να βγει. Την περνάς μέσα απο την βάση και με ενα παξιμάδι την σφίγγεις αρκετά. Με απλή λογική θα το φτιάξεις κάπως ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janpap08 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Καταρχάς ευχαριστώ για την ανταπόκριση... Το προσπάθησα αυτό απλά υπάρχει μία τεχνική δυσκολία.Από την στιγμή που δεν μπορώ να κρατήσω κόντρα στο κεφάλι της βίδας(δεν χωράει το δάχτυλό μου γιατί η βάση κλείνει όλη τη τρύπα) δεν μπορώ να τη σφίξω γιατί γυρνάει μαζί με το παξιμάδι. Ξέρω ότι ακούγεται χαζό αλλά αυτή τη στιγμή μόνο αυτό δεν με ενδιαφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Πάρε 3 παξιμάδια το ένα θα είναι αυτό που βιδωσεις, τα άλλα δύο θα τα βάλεις στο τέλος της βίδας και θα τα σφιξεις κόντρα μεταξύ τους. Θα χρειαστείς λίγο πιο μακριά βίδα. Με το ένα κλειδί θα κρατάς κόντρα από τα δύο παξιμάδια που θα έχουν σφίξει και με το άλλο κλειδί θα σφιξεις το άλλο στην βάση. Μόλις τελειώσεις χαλαρώνεις τα δύο παξιμάδια με δύο κλειδιά και τέλος. Κλασσική Ελληνική πατέντα κόντρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janpap08 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Τι έχεις πει ρε φίλε...δεν έχω λόγια. Και κάθομαι και παιδεύομαι τόσες μέρες...αυτό ήταν τις έκανα. Μόλις κατάλαβα τι εννοούσαν όταν έλεγαν θα σε πάω "κόντρα παξιμάδι"! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Χάχα. Και όμως η κόντρα παξιμάδι μας έχει σώσει άπειρες φορές σε εγκατάστασεις που κάνουμε. Χαίρομαι που τα κατάφερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα