Prospector8 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Καλησπερα σε ολους. Επειδη βλεπω οτι το Cm 690 ΙΙ μου δεν πληρει πλεων τις αναγκες μου,λεω να το πουλησω και να παω σε ενα αλλο πιο ποιοτικο. Με σειρα προτεραιότητας το νεο μου κουτι θα ηθελα να ειναι και να εχει: Μεγαλους χωρους εσωτερικα Πολυ καλο airflow Πολυ καλο cable management Οσο πιο ποιοτικο γινεται Silent case θα ηταν καλοδεχουμενο οπως επισης εαν εχει ηδη fan controller μεσα . Δεν θα μπει ποτε μεσα υδροψυξη και ουτε με απασχολει και τοσο ο εξωτερικος σχεδιασμος οσο να εχει τα παραπανω. Το συστημα που θα φιλοξενισει θα ειναι Intel 3570K 4.5Ghz,Corsair A70,Asrock extreme 4,Ram 8gb,ati 7950 DualX,Corsair 550W,ssd agility 3,και hdd 1tb. Κουτια που μ'αρεσανε και εχουνε καλη βαθμολογια στο ιντερνετ ειναι : Fractal Design Arc Midi/define r4 Nanoxia Deep Silence 2 Cm 912 Plus Corsair 500R Και αν και λιγο υπερβολη για τις αναγκες μου δεν ξερω αν αξιζει τα 130€ το Corsair C70,το οποιο λατρευω αλλα θα μπορουσα να κανω την δουλεια μου και με πολυ μικροτερου κοστους κουτι. Γιαυτο και ζηταω απο ολους σας γνωμες και εμπειριες σε διαφορα κουτια που επεσαν στα χερια σας (που εισαι Καρμεν ) ,σε αυτο το ευρος τιμης πανω κατω δλδ στα 100€. Ευχαριστω
jokerakias Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 +1 στα fractal απο εμένα...και συγκεκριμένα στο midi... υγ. ξανασκέψουτο έχεις αξιόλογο κουτάκι...
Prospector8 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δεν ειναι το οτι δεν μαρεσει ή κατι τετοιο,ισα ισα ,απλα θελω να παω σε κατι καλυτερο πλεων.. Ευχαριστω για την προταση,πολυ καλο ειναι το midi,true.
WalkerSW Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Nanoxia και fractal ειναι ουσιαστικά τα ίδια κουτιά... αψογα και τα δύο ... παρε οποιο έρχετε φθηνότερα! Ακυρο το πρώτο deep silence ηταν ιδιο με το r4 , το δευτερο διαφέρει στα σημεία! 1
malmsteen1984 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 από μένα +1 στο corsair 500R το έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος. η carmen αν θυμάμαι καλά είχε και ένα ωραίο review 1
sobi1984 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 fractal design arc midi r2 ... οτι πρεπει σε αυτη την κατηγορια χρηματων.. δεν σε περιοριζει πουθενα σε σχεση με τα υπολοιπα...και μπορει να πει κανεις οτι θα σε ικανοποιησει περισσοτερο απο αυτα που ειπες ηδη. 1
Prospector8 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Λοιπον επειτα απο μεγαλο ψαξιμο, αποσυρω το ενδιαφερον απο τα define r4 και deep silence οχι οτι δεν ειναι καλα κουτια αλλα εχουν χειροτερη αποδοση θερμοκρασιων απο τα υπολοιπα που ανεφερα. Μπηκε στο List και το fractal design core 3000 το οποιο εχει σχεδον ολα τα χαρακτηριστικα του midi r2 εκτος απο το fan controller το οποιο με ενδιαφερει. Κορυφαιο για τα λεφτα του ειναι το Xigmatek Midgard II το οποιο τα εχει ολα και συμφερει αλλα δεν θα το λεγαμε και αθορυβο κουτι. Συμφωνα με ολα τα reviews που διαβασα και με βαση τις αναγκες μου κατεληξα στα εξης: Arc Midi R2 : 115E Corsair 500R : 115E Xigmatek Midgard II : 82E Fractal Design Core 3000 : 85E Νομιζω πως το Arc midi R2 θα με κερδισει διοτι εχει και φαν controller που δεν εχει το core 3000,κραταει τον ηχο καλυτερα απο το corsair 500R και απο το Midgard,εχει καλυτερες θερμοκρασιες απο corsair και xigmatek. Η τιμη του νομιζω πως ειναι υπερβολικη στην Ελλαδα αλλα δεν βλεπω να υπαρχει καπου αλλου πολυ φθηνοτερα. Αν δεν επαιρνα για καποιο λογο αυτο σιγουρα θα επαιρνα το Xigmatek midgard διοτι το θεωρω ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VFM κουτι. Τι λετε λοιπον?
WalkerSW Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 To core 3000 . το οποίο και έχω.... οπως μπορεις να δεις στην υπογραφή , έχεις fan controller για 3 ανεμηστήρες., απλα μπαινει πισω σε ένα Pci slot..... Για τα λεφτά του είναι πολυ αξιολογο αν και στο Ελλαδισταν σας το έχουν λιγο τσιμπιμένο στην τιμή.
Prospector8 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Α δεν το ηξερα οτι εχει fan controller... Τοτε ποια η διαφορα με το Midi R2?? Ειναι πιο ευχωρο το R2? Παντως απο θερμοκρασιες ειναι ελαααχιστα καλυτερο το Core 3000.. Μαλλον το R2 ειναι γιαυτους που σκεφτονται για υδροψηξη,ψυγεια,καταψυκτες κτλπα νομιζω...
nodas_21greek Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Ρίξε μια ματιά και στο Antec P280, που δεν ξεφεύγει δραματικά από την τιμή που ψάχνεις...
sobi1984 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 προχωρα στο r2 αν μπορεις οικονομικα... το κουτι θα σε αποζημιωσει και με το παραπανω...ειτε τωρα ειτε μελλοντικα... η δευτερη εκδοση εχει και το αποσπωμενο φιλτρο στην προσοψη που για εμενα ειναι μεγαλο + γιατι οσα δεν εχουν απλα ταλαιπωρεις το front bezel βαλε βγαλε ολη την ωρα για να καθαρισεις τις σκονες. επειτα στο ενδεχομενο αργοτερα να θελησεις μια Η100i δεν σε περιοριζει σε push η pull αλλα ανετα βαζεις push pull.. που και αυτο για εμενα ειναι μεγαλο + . λιτο ομορφο ερχεται κατευεθειαν με καθαρο παραθυρο οποτε δεν θα χρειαστει να μονταρεις οπως στο 500r 1
Thanos1972 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Οχι οτι δεν ειναι καλο κουτι το midgard αλλα δεν αξιζει να αλλαξεις το δικο σου για το Midgard.... 2
sobi1984 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Ρίξε μια ματιά και στο Antec P280, που δεν ξεφεύγει δραματικά από την τιμή που ψάχνεις... to r4 και το nanoxia ειναι λιγο καλυτερα σε αυτου του ειδους τα κουτια
Prospector8 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Καλως παιδες,μαλλον θα παω για το Arc midi R2 μιας και θα το παρω χωρις μεταφορικα διοτι το εχει καταστημα που ειναι σχετικα διπλα μου,οποτε με συμφερει και απο μερια μεταφορικων. Ευχαριστω ολους οσους ασχοληθηκαν με το θεμα μου,να στε καλα.
WalkerSW Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 To core 3000 ειναι πιο περιοσρισμενο σε χώρους απο το arc midi 2 (push and pull με πχ Η100 δεν παίζει) καθως επισης δεν έχει και Usb3 στο front panel. Και κανα δυο Photos για να καταλαβεις λιγο τι παιζει απο χώρους..... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα