ask Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 μιας και θελω να ρωτησω για το ιδιο κινητο... τα touch keys αλλαζουν η μπα?λιγο που ειδα στο ebay δν βρηκα κάτι.ειχα παραπλευρες απωλειες κατα την επισκευη.δεν ειχε θερμανθει πολυ με το πιστολακι και ξεκολλοντας την οθονη ενα key κοπηκε.εφτιαξα την οθονη και εμεινα με τα 2/3 των κουμπιων... :/
nikos903 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Τα touch keys είναι απάνω στο digitizer, στο γυαλί, δηλαδή σου έσπασε το γυαλί; Αν οχι ποιο κουμπί σου βγήκε OFF? Άμα παίζει φωτογραφία...
ask Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 το μεμβρανοειδες κυκλωμτακι κατω απο την οθονη.η οθονη που αλλαξα μαζι με τον digitizer δεν τα εχει ενσωματωμενα τα πληκτρα.μονο το design του κουμπιου εχει.δυστυχως δεν εχω φωτο τωρα.δεν το εχω ανοιχτο.
nikos903 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δηλαδή έπρεπε να βγάλεις τα κουμπιά απο το άλλο το σπασμένο και να τα περάσεις στο καινούργιο; Edit: ???
ask Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 αμ μπραβο.αυτο.ηταν κολλημενο το ενα μερος(αυτο με τα 2 touch keys circuits) πανω στην οθονη και ηθελε πιο πολυ "πιστολακι" για να ξεκολλησουν.ε δεν προσεξα και το ενα κοπηκε το μαυρο καλωδιακι.τα βρηκα στις 7 λιρες δλδ 9 ευρω περιπου με μεταφορικα μαζι.απλα θα αργησουν.ελλαδα σιγα μην το βρω πουθενα...
nikos903 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Το έπηξαν στην κόλλα ε; Τι να κάνεις... Άμα το βρήκες σε Αγγλία (λίρες; ) θα σου έρθει πολύ γρήγορα, δεν υπάρχει θέμα. Απο Ελλάδα και να το βρεις θα το βρεις σε πολλαπλάσια τιμή άρα δεν αξίζει θα έλεγα.... 1
ask Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 και κάτι ακόμα!!εντάξει και με τα κουμπιά, αλλά μου μένει να κολλήσω κάπως την οθόνη καλά.έχει κάποιος ιδέα τι είδους κόλλα μπορω να χρησιμοποιήσω και που τη βρίσκω; επισυνάπτω πολύ καλό βιντεάκι που λύνει τελείως το κινητό οπότε καλύπτει οποιαδήποτε επιδιόρθωση http://www.youtube.com/watch?v=EfNVmZ924Xs
ask Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/490199-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1/?hl=%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%BB%CE%B1
nikos903 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα. Όντως τα ίδια ισχύουν και σε σένα, άμα δεν βιάζεσαι μπορείς να πάρεις και έτοιμα κομμένα αυτοκόλλητα 1 2 3. Βέβαια μια ταινία διπλής άμα χρειαστεί να αλλάξεις και αλλού στο μέλλον καλή θα ήταν αλλά αμα δεν προβλέπεται τέτοια αλλαγή καλά είσαι και με τα αυτοκόλλητα.
ask Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 λογω αμερικας παιζει καποιο προβλημα?αν και ειναι πολυ μικρη η τιμη..ομως αν κινηθω σε τοπικη αγορα τιειδους καταστηματα πρεπει να ρωτησω;γερμανος πχ θα εχει?
nikos903 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα. Όχι δεν υπάρχει θέμα για αντικείμενα < 40-45€ Άμα θες όμως να σου έρθουν πιο γρήγορα ψάξε απο Αγγλία που είναι πιο κοντά. Εδώ σε Ελλάδα δεν ξέρω... Δες Google, και στο άλλο thread έχει κάτι links για Ελλάδα αλλά το πάχος δεν το ξέρω άρα τι να σου πω... Θέλει ψάξιμο...Στην χειρότερη βέβαια άμα βιάζεσαι πάρε απο εδώ έτοιμα αυτοκόλλητα για iphone που κυκλοφορούν πολύ και κόψε τα για να κάνουν στο δικό σου.
ask Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 thnx αλλη μια φορα νικο.δεν βιαζομαι μιας κ οθονη αν κ χςρις αυτοκολλητο δεν παρουσιαζει προβλημα.οποτε μαλλον παραγγελια παει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα