mcsaro Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 καλησπέρα !εχω ενα hp psc 1350 και εκτυπωνει πολυ αργα πανω απο 10 λεπτα για καθε σελιδα ενω εκανε πολυ πιο γρηγορα! εχω αλλαξει καλωδιο usb και μελανακι απο το πλαισιο αλλα το προβλημα συνεχιζεται !! εχει καποιος ιδεα τι μπορει να παιζει ????
SPANK Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Βγάλω και βάλε παλι τους drivers η δες μηπως εχεις βάλεις καταλάθος καπου πολύ καλη ποιότητα εκτύπωσης κτλπ και για αυτο παει πολύ αργά
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Του έχεις βάλει να σου εκτυπώνει στην καλύτερη δυνατή ποιότητα.. Ξαναβαλτον draft να πετάει..
mcsaro Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 απο που το αλλαζω αυτο με την ποιοτητα ????
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Για να μην βασανιστείς δες στο Manual πως θα τον επαναφερεις συνολικά στις προεπιλογές του. 1
SPANK Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Νομίζω μπορείς να το αλλάξεις και καπου στις ρυθμίσεις στους εκτυπωτές στα windows , βρίσκεις τον εκτυπωτή σου και στις ιδιότητες θα βρεις σχεδόν ολες τις λειτουργίες
mcsaro Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 το δοκιμασα και αυτο αλλα το προβλημα παραμενει !παιζει να φταιει το μελανακι απο το πλαισιο ???
SPANK Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Στο έκανε το πρόβλημα αφου έβαλες το μελάνι η και πριν ? γιατι ετσι κατάλαβα.
mcsaro Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 και πριν το ιδιο μελανι ειχα αλλα τελειωσε γρηγορα παρολα αυτα δουλευε κανονικα και τωρα ξανα εβαλα το ιδιο
SPANK Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Βγάλε το και ξανα βάλε το (σιγουρέψου οτι εχεις βγάλει την ταινία ασφαλείας που εχει , εχουν σχεδόν ολα τα μελάνια) κανε και ενα calibration αν δεν εχεις κανει ηδη
veteranos123 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Είχα στον εκτυπωτή μου που είναι ιδια μάρκα με τον δικό σου το ίδιο πρόβλημα και τελικά έφταιγε το μελάνι (παρόλο που ήταν αυθεντικό) και μόλις το άλλαξα έφτιαξε. Για βάλε κάποιο άλλο και όχι μάρκα @work.
mcsaro Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 ακριβως αυτο το μελανι πηρα απο οτι φαινεται εκει θα καταληξω
veteranos123 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 ακριβως αυτο το μελανι πηρα απο οτι φαινεται εκει θα καταληξω Μην το ξαναπάρεις. Είναι κάτι σαν τα tuvlo-x αν έχεις ακουστά.
mcsaro Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 τους το πηγα πισω και καθοντε να το ελεξουν κιολας οι γλοιωδεις στο πλαισιο και μου λενε οτι φταει ο εκτυπωτης μου θα παω να παρω απο αλλου μελανι με φαινεται
Roger Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Κρατα πατημενο για 3-4 δευτερολεπτα το συμβολο με την σελιδα για να τυπωσει self test.Αν το δεις και τυπωνει αργα τοτε αποκλειεις το προβλημα επικοινωνιας,drivers ή καλωδια.Σε αυτη την περιπτωση ή εχει προβλημα το μελανι οπως προαναφερθηκε που ειναι και το πιο πιθανο ή κατι αλλο τρεχει στον εκτυπωτη. Αν αλλαξεις μελανι και συνεχιζει,στειλε μου πμ να σου πω τι να καθαρισεις,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα