GiannisWalker Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Στο συγκεκριμένο thread αναφέρουμε μόνο για east όπως αναφέρεις αρχικά ή και για west?
Atallos1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δεν βλεπω κινηση , γενικα δεν βλεπω ατομα μεσα οποτε η ολη προσπαθεια με τις ομαδες δεν το κοβω να πιανει τοπο 1
nrkmaiden Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δεν βλεπω κινηση , γενικα δεν βλεπω ατομα μεσα οποτε η ολη προσπαθεια με τις ομαδες δεν το κοβω να πιανει τοπο πρεπει να κανονισουμε καποια ωρα που να βολευει ολους για να παμε καποιο custom συμφωνα με τις ομαδες
aris.04 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Insomnia Name: aris.04 Summoner Name: VcRoWn Position: AD carry, Top, AP carry, Jungler, Support ELO: Silver I
Atallos1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 H Alpha team πρεπει να αρχισει να μαζευεται εστω για normals Καθε μερα 9 με 12 το βραδακι αν ειμαστε online θα μπαινουμε για games Αν καποιος δεν μπορει μου λεει Επισης να μπαινετε στο chatroom να ξερουμε τι κοσμος υπαρχει ανα πασα στιγμη 1
Tobajara Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Παιδιά εγώ είμαι γενικά μέσα, αλλά αν θέλετε να ορίσουμε κάποια ώρα ευχαρίστως. Προσφέρομαι επίσης να κάνω spectate τα παιχνίδια της A-Team (B.A. Baracus, Mr T κι έτσι) και να αμολάω άκυρες ασχετοσύνες.
@_zerocool Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δεν βλεπω κινηση , γενικα δεν βλεπω ατομα μεσα οποτε η ολη προσπαθεια με τις ομαδες δεν το κοβω να πιανει τοπο Ναι ειναι το κλασικό greekway, δηλώνουμε όλοι παρόν αλλα μετα εξαφανίζονται.
Maldino Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Εγω παιδες ολη μερα μεσα ειμαι σχεδον και διαθεσιμος για game. Καλο θα ηταν να πουμε μια ωρα να ειμαστε μεσα ωστε να βολευονται ολοι.
Atallos1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Oπως ειπαμε , η Alpha team θα παιζει 9-12 ( normals για αρχη να δουμε τι γινεται) με το βραδακι εκτος αν εχει καποιος αντιρρηση Βεβαια αν ειμαστε αλλη ωρα μεσα κ εχουμε ορεξη παιζουμε οτι ωρα μας κατσει
BladeInCrimson Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα,Εάν έχετε χώρο στην Alpha team θα ήθελα να συμμετάσχωSummoner's Nick: BladeInCrimsonElo: Plat IV divisionRoles: top > adc > jungle > support > mid Γενικά έχω ελεύθερο χρόνο και είμαι in game αυτές τις μέρες, απλά σε 2 εβδομάδες πάω διακοπές και δεν θα έχω πρόσβαση σε pc.
Atallos1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Ειχε μεινει 1 spot που δεν το εκανε claim κανεις παροτι εγω εκανα invites so , σε κανω add ingame
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Εγω ειπα ,αν θελετε μπαινω,αν μου πειτε μπες ταδε ωρα θα μπω.Αν και δεν με εχετε βαλει μεσα
Alchemist` Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Απ' ότι βλέπω μόνο στην δημιουργία των ομάδων έχουμε μείνει... Να βάλουμε μια συγκεκριμένη ώρα και μέρα για να βρεθούμε on και να παίξουμε? Αν κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό, τότε ας τις διαλύσουμε τις ομάδες καθώς δεν έχουν κανένα activity. Υ.Γ. Καλό θα ήταν να βάλουμε ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα για προπονήσεις imho... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα